Kahvaltı ve baba

Valla belki benzer degil sorunlar ama, son derece psikolojik şiddet ve baskı gördüğüm bir dönem 2 günlüğüne gidiyorum diye şehir değiştirdim (kuzenin evi diye ) tam 1 yıl gelmedim. Çok yalvardilarda ondan döndüm. Şimdi herşey sütliman, cunku kimsenin nazini piyazini cekmeyecegimi öğrendiler.

27 yaşında bir kadının sabah kahvaltıya ilkokuldan beri arkadaş olduğu kız arkadaşına gitmesi normal mi? Bunu duyan babanın sanki kızı evden kaçmış gibi bağırması ve üstüne yürümesi peki?
Babada, kızda çok enteresan her sabah kahvaltıya gidilir mi bir insana. üstüne yürünmez ama biri tarafından uyarılması gerekirdi tabi.

Kahvaltı olayı gayet normal. Ama babanız genel olarak kısıtlayan biri mi? Öyleyse babanız için anormal bi durum. Yok değilse bu aralar fark etmediğiniz bir sorun, problem mi yaşıyor? Belki istemeden size patlamış oldu.

Ortam cok kotu artik hic bisey eskisi gibi degil.
Sokak ortasinda kadinlar bicaklaniyor. Kimseye guven yok
Babanizda korkuyordur bisey olur diye
Cocuk sahibi olursaniz anlarsiniz

Ortam kotuyse ve endiseleniyorsa bile bunu dogru durust aciklayabilir bagira cagira ustune yurumek cocuk sahibi olunca veya endişelenince yapilmasi gereken birsey degil. Kaldi ki konu sahibi kadin is guc sahibi 27 yasinda biri????? Ortam kotu diye evlenene kadar evden cikmasin sonra kocaya devredilsin ve kocasi da üstüne yurusun eve kapatsin "ortam kotu" diye...

Sizin gibi ailelerin yetistirdigi kizlar baskilanmayi, bagirip cagirmayi, insan gibi davranilmamayi sevgi zannediyor işte. Sevgi oyle birsey degil ve bi yastan sonra insanin hayata karismasi gerekir.

Back
X