- 11 Ocak 2018
- 140
- 145
- 53
- Konu Sahibi dnzyldz123
-
Yapicam bunu cok sagollCok guzel bi tarifim var. Buzlukta kirmizi koz biberin varsa onu cikar. Kucuk sahan tavalarda yagda kizart bes dk falan. Sonra icine maydanoz ekle ve kasar dok. Sofraya koy. Cok sik ve lezzetli bi tarif.
Misafirler çoktan gitmiştir bence :)ketçaplı acılı sosis :)
Misafirler çoktan gitmiştir bence :)
Ben de kahvaltıya yapıyorum bunu :) güzel oluyor gerçektenEki Görüntüle 2109136 3
HALLEYS un tarifi bu
Belki kahvaltıya olmaz dersiniz ama ben yapmıştım cok beğendiler misafirlerim
Ellerine sağlık tarif hem kolay hem şahaneBen de kahvaltıya yapıyorum bunu :) güzel oluyor gerçekten
Sağ olasın canım, senin de ellerine sağlık :)Ellerine sağlık tarif hem kolay hem şahane
Misafirlerim de ne hamaratsin diyorlar:)
Benim hiç böyle tariflerim yoktur ama kk dan öğreniyorm:)Sağ olasın canım, senin de ellerine sağlık :)
Eee misafirler doğru söylemiş :)
Yanlış anlama ama istediğin zaman bana tarif sorabilirsin :)Benim hiç böyle tariflerim yoktur ama kk dan öğreniyorm:)
Teşekkür ederim canm
Bunu yanlış anlamam aksine mutlu olurum teşekkür ederim^.^Yanlış anlama ama istediğin zaman bana tarif sorabilirsin :)
Hani kendimi övmüş gibi olmak istemediğimden yanlış anlama dedim :) rica ederim canım, ben de teşekkür ederim :)Bunu yanlış anlamam aksine mutlu olurum teşekkür ederim^.^
Öv valla canim gerçekten böyle hamarat olmak cok güzel bisey^.^Hani kendimi övmüş gibi olmak istemediğimden yanlış anlama dedim :) rica ederim canım, ben de teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?