Kahve Fal Bakımı 20 TL

MeltemAras

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2016
10
0
1
46
Hanımlar merhaba..

12 yıldır güzellik merkezimde fal bakıyordum.Dükkanımı belli başlı sorunlardan dolayı kapatmış bulunmaktayım birde işin içine bebek girince bir hayli soyutlandık.

Fal konusunda kendime oldukça güveniyorum kaldıki hala düzenli müşterilerim var.Dükkanımı kapattığım için ücreti yatırdıktan sonra WhatSapp üzerinden bana kahvenizi içtikten sonra fincanın içini,sağını,solunu ve tabağın fotoğrafını detaylı olarak atıyorsunuz bende sizler için yorumluyorum.

Hanımlar merhaba..

12 yıldır güzellik merkezimde fal bakıyordum.Dükkanımı belli başlı sorunlardan dolayı kapatmış bulunmaktayım birde işin içine bebek girince bir hayli soyutlandık.

Fal konusunda kendime oldukça güveniyorum kaldıki hala düzenli müşterilerim var.Dükkanımı kapattığım için ücreti yatırdıktan sonra WhatSapp üzerinden bana kahvenizi içtikten sonra fincanın içini,sağını,solunu ve tabağın fotoğrafını detaylı olarak atıyorsunuz bende sizler için yorumluyorum.
internet falı en fazla 10 olur

ben ne bileyim meydan larustan bkmadığını, falcı bacıya göndermediğini

Şimdi arkadaşım sen KK'ya diyorsunki yaslanın arkanıza için kahvenizi sonra bana gönderin ben yorumlayayım sizde oturduğunuz yerden yorumumu okuyun sonra da bir zahmet 20 TL mi gönderin. Oldu başka arzunuz var mıydı? Oradan bakınca alnımızda enayi mi yazıyor acaba?
evet bunda bukadar abes veya sasırılacak birşey göremedim.

Hanımlar merhaba..

Sen icte biz bakalim bedavaya..

Ne saçma iş dolandırıcılıktan başka bişey değil bu sen kafandan iki üç söz uyduracaksın ben sana 20 tl vericem helalinden alın terinle para kazanmak zor geliyor sanırım bu sitede böyle şeylere müsade edilmiyordur Heralde Kazen Kazen Mune Mune

Back
X