merhabalar, rica edicem ama 2 resim mi sadece ve fincan mı?
şu şekilde çekmiştim daha önce ama.. şuan başka resim yok elimde yıkandı
Eki Görüntüle 1013879 Eki Görüntüle 1013875 Eki Görüntüle 1013876 Eki Görüntüle 1013877 Eki Görüntüle 1013878 Eki Görüntüle 1013880
sana kırgın 3 insan var ikisi hayatında çok yer kaplamazken birisi önemli bir yer kaplıyor ama sanırım kırgınlıgını gizlemeye çalışıyor, iki seçenek çıkacak karşına zorda kalma çünkü ikiside aynı yola çıkıyor, evli isen mutluluğa bekarsan gerçek aşka. bir de hamile biri çıkmış, bu illa hamilelik değil de saf temiz mutluluk verici bir habere de işaret olabilir. birinden bir söz işiteceksin nasihata benzer ama sert uslüpla onu yerine getirirsen güzel bir yol daha açılıyor, ama sürekli kararsızlıklar yaşadığını görüyorum hayatında net cevapların olursa yolun daha belirli ve aydınlık olacaktır. hayatta başarılar :)
teşekkür ederim :) 3 insan çıkardım hayatımdan bundan da memnunum ama onlar değilse kırgın kişilerden hiç haberim yok, farkında değilim ya da..ailem ve kendimle ilgili koşturmacalarım var.
evet kafam çok karışık.. şu sıralar ayrıca sıkkınım. sağlıkla ilgili bir şey var mı peki?
hayır sağlıkla ilgili yolunda gitmeyen ya da gitmeyecek bişey görünmüyor :)
şuan sağlık sorunlarımız var ama umarım her şey yolunda gider.. teşekkürler tekrar :)
Eki Görüntüle 1014929 Eki Görüntüle 1014930 Eki Görüntüle 1014931 Eki Görüntüle 1014932
falıma bakabilir misin canım rica etsem
t.ederim canımiki tane bambaşka hayat görüyorum bu seninle partnerin olabilir ya da hayatının ÖNCE VE SONRA olarak keskin bir çizgiyle ikiye ayrılması olabilir, kısa bir yolun var. Ve yeni bir aşk veya dostluk görünüyor. Bir D harfi çıkmış bir değişime vesile olacak kişinin adının ya da soyadının içinde var bu harf. hayatının karışık bir döneminde kimseden yardım isteme, kendin aştın yollar sana yeni temiz yollar olarak gelecek. Tabağındabir anahtar gördüm, bu aradığın bir sorunun cevanbını bulacağın anlamına gelir, hayatta başarılar :)
rica ederimt.ederim canım
bugünki fincanımı yüklesem bakabilir misin canım zahmet olmazsarica ederim
bugünki fincanımı yüklesem bakabilir misin canım zahmet olmazsa
çok baskı altında oldugunu görüyorum, bu aileyle ya da senden yaşça büyük kişiler tarafından oluşan bir baskı. Bir kuş gördüm ama kötü bir haber anlamında ama kısa süreli bir üzüntü bu biraz ağlayabilirsin ama gözyaşların önünü temizleyecek yönünü aydınlatacak, bir gezi türü bir şey var yakın zamanda. sende bir M harfi çıktı hayatın yoluna girdiğinde düzene girdiğinde hayatına girecek yeni bir insan kız veya erkek bilemeyeceğim ama iyi gelecek. Bir kavuşma var, tabağında balık gördüm, güzel bir kısmetin olacak. senin için iyi dilek dileyen çok insan var, şanslısın. Hayatta başarılaar :)
Sagol canim agzina saglik M Harfini mrk ettimm
seni bekleyen biri çıkmış veya senin beklediğin, deniz çıkmış bu huzur demek ve yol çıkmış iki tane ve çok göz var üzerinde, bir ağacın yeşermiş istediğin birşey gerçekleşecek demek bu, tabapın karışık çıkmış ama sonu temiz ve düzgün, kötü bir şey görünmüyor falında sadece dikkatli davranman gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?