Eki Görüntüle 1018266 Eki Görüntüle 1018267 Eki Görüntüle 1018268 Eki Görüntüle 1018269 Eki Görüntüle 1018271 canım sana zahmet bakabilirmisin şimdiden tşk ediyorum ağzına sağlık
Dün içim falcı bacıya yolladağımın ekran görüntüsünü aldım
canım bırazdan ıcıp hemen yolluyorum tesekkurler :)fincanınızın 2 farklı açıdan çekilmiş resmini yollarsanız size de bakabilirim seviyorum fal bakmayı :)
umarım gördüğüm gibi olmaz ama bir aldanış söz konusu, biri seni aldatacak. Senin güvenle sırtını dayadığın biri başka bir yöne adım atacak boşluğa düşüş görünüyor, ama bu seni daha tedbirli bir insan yapacak, vazgeçtiğin bir kapıyı yeniden çalacaksın ve bu kez açılacak. İnsanlar sana güveniyor ama bu kadar güvenmelerine izin verme bazı şeyleri yalnız yapmayı ögrenmeliler. Tabagında bir barış var :) hayatta başarılar :)
Dün içim falcı bacıya yolladağımın ekran görüntüsünü aldım
güzel bir kalabalık görüyorum, bu kış güzel bir kalabalığa gireceksin ve sana çok iyi gelecek. hayatının bir bölümü sadece karışık o da sıkıntılı değil sadece karışıklık seni yoruyor onun dışında kendinde görebileceğin gibi fincanın çok temiz, iki tane uzun yol var 3 vakte kadar. kalbini duygularını kendine saklama hayat senden yana :) fincanında bir vazgeçiş var, bir boşveriş, bu da üstüne daha çok sorunları çekmeni sağlıyor, en kısa vakitte kalk ve toparlan, kalkınca çok güçlü olacaksın. hayatta başarılar:)
kahvende çok neşeli şeyler görüyorum, ilk kez böyle oldu. bol bol çiçek ve beyaz bulut görüyorum bu yoluna giren hayat demek ve uzunca bir dönemde aynı güzellikle devam edecek hayatının sadece bir bölümünde bir kalp kırılıgı yaşayacaksın partnerin yüzünden, bu da uzun süren bir kırık olmayacak onun dışında herşey çok güzel. hayatta başarılar :)
Eki Görüntüle 1024028 Eki Görüntüle 1024033 Eki Görüntüle 1024037 . Bakarsanız çok çok çok sevinirim
iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
nasıl foto yüklüyorsunuz?
fincanınızın 2 farklı açıdan çekilmiş resmini yollarsanız size de bakabilirim seviyorum fal bakmayı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?