Kahve falı bakabiliyorum :)

Dün içim falcı bacıya yolladağımın ekran görüntüsünü aldım

Eklentiler

• $image.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 99
  • $image.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 94
  • $image.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 107

kahvende çok neşeli şeyler görüyorum, ilk kez böyle oldu. bol bol çiçek ve beyaz bulut görüyorum bu yoluna giren hayat demek ve uzunca bir dönemde aynı güzellikle devam edecek hayatının sadece bir bölümünde bir kalp kırılıgı yaşayacaksın partnerin yüzünden, bu da uzun süren bir kırık olmayacak onun dışında herşey çok güzel. hayatta başarılar :)

güzel bir kalabalık görüyorum, bu kış güzel bir kalabalığa gireceksin ve sana çok iyi gelecek. hayatının bir bölümü sadece karışık o da sıkıntılı değil sadece karışıklık seni yoruyor onun dışında kendinde görebileceğin gibi fincanın çok temiz, iki tane uzun yol var 3 vakte kadar. kalbini duygularını kendine saklama hayat senden yana :) fincanında bir vazgeçiş var, bir boşveriş, bu da üstüne daha çok sorunları çekmeni sağlıyor, en kısa vakitte kalk ve toparlan, kalkınca çok güçlü olacaksın. hayatta başarılar:)

Dün içim falcı bacıya yolladağımın ekran görüntüsünü aldım

umarım gördüğüm gibi olmaz ama bir aldanış söz konusu, biri seni aldatacak. Senin güvenle sırtını dayadığın biri başka bir yöne adım atacak boşluğa düşüş görünüyor, ama bu seni daha tedbirli bir insan yapacak, vazgeçtiğin bir kapıyı yeniden çalacaksın ve bu kez açılacak. İnsanlar sana güveniyor ama bu kadar güvenmelerine izin verme bazı şeyleri yalnız yapmayı ögrenmeliler. Tabagında bir barış var :) hayatta başarılar :)

Off cidden kötü bi fal çıkmış vazgeçtğim kapı derken eski birine mi dönüyorum yani? Tabaktaki barış bni hayalkırıklığına uğratan adamla mı?

canım çok tşk ediyorum diline yüreğine sağlık öpüyorum

:)) guzel olur hrsey ınsallh

nasıl foto yüklüyorsunuz?

Fotoğraf makinesi olan yere basarsanız olur yanındaki ise fotoğraf albümünden seçebilirsiniz (en azından ipod da böyle oluyor) bilgisayardan giriyorsanız bilmiyorum nasıl yapıldığını iyi günler umarım yardımcı olabilmişimdir 😊

iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

mrb canım falımı yorumlar mısın rica etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…