yüreğine sağlık canım t.ederim tekrar yorumların için
Eki Görüntüle 1016924 Eki Görüntüle 1016923 Eki Görüntüle 1016925 Eki Görüntüle 1016926
bana da bakarsanız çok sevinirim
Musaitmisin bi kahvede ben iciyim mi?
Her ihtimale karsi kapadim bile sogusun resimlerim cok heycanlandimelbette müsaitim, görmedim yazdığını ksuura bakma tatlım geç cevap verdim :)
Her ihtimale karsi kapadim bile sogusun resimlerim cok heycanlandim
direk görür görmez bir keder gördüm, olmuş ya da olacak olan bir keder, kendine ve sağlığına dikkat etmen gerek. bir yalvarış var, af dileyiş birinin senin affına ihtiyacı var. sırt sırta verdiğin konuşmadığın ama aslında onun sırtından destek aldıgın biri var, hayatının bir dönemi dışında huzur hakim olacak ve dinginlik. tabağında pek bir şey göremiyorum temiz bir fal hayatın düzene girecek sonunda, hayatta başarılar :)
kederliyim kederli
kim ki benden af dileyecek olan ? herkese göre hep ben suçluyum
o huzur ne zaman gelecekse gelsin artıkk
çok teşekkür ediyorum
Simdiden cok tesekkur ediyorumEki Görüntüle 1017122
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
zahmet olmazsa tekrar uygun vaktinizde rica edicem
Eki Görüntüle 1017870 Eki Görüntüle 1017871 Eki Görüntüle 1017872 Eki Görüntüle 1017873 Eki Görüntüle 1017874 Eki Görüntüle 1017875
çok fazla karışık, bu bana aklını ve kalbini hatırlattı, herşey tüm üşündüklerin ve hissettiklerin birbirine karışmış. bir düğün var, bir kalp ve ardında gözyaşı var hala yasını tuttugun bir insan var... Çok belirgin bir şekilde bir kadın gördüm kısa saçlı hafif kilolu biraz kısa boylu bir kadın yüzünü duvara dönmüş duvardaki kapı kötü bir şeye açılıyor. Biraz sabredersen eline çok büyük bir güç geçecek olduğundan daha yüksek bir duruma geleceksin sadece sabretmen ve sakin olman gerek, kafanı toplaman gerek. tabağında çiçek açmış bu senin için artık baharın geleceğine işaret kötü günler geride kalmış gibi gözüküyor.. hayatta başarılar :)
çok teşekkürler...
evet çok şey düşünüyorum ve sıkıntılı bir dönemdeyim..
eski sevgilimle birlikte dostlarımı da uğurladığım için evet sıkıntısı tam geçmedi, kişiye bir özlemim ağlamam yok amadüğünün bununla ilgisi nedir anlayamadım :26:
haneden mi o kadın? annem hafif değil çok kilolu ama.. ameliyat durumu var.
çok sabır çekiyorum.. bir süre var mı peki?
belli bir süre göremmiyorum ama uzun değil gibi görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?