- 23 Ekim 2011
- 19.418
- 23.893
- 598
- Konu Sahibi perigunlugu
-
Bakana tarot bakıyorum.
valla bu arkadasa bende fal baktım ama gunlerdır falıma bakıcak saolsun bakmadıben sana bu falı baktım ama gormedn cnm heralde bakana tarot bakıyrm yazdn ama bana bısey demedın tarot baktırmyı severım de
canım falında Y harfı ve 9 sayısı cıkmıs.senın ıcını yıyen bı mesele var sankı.bı yolun tıkanmıs ama bu yol anlamnda degıl zaten yol gıbı cıkmamıs bı konu hakkında bı cozum yolu arıyorsun ve buldugn cozum yolu ıse yaramamıs.bırısıyle sarılıyorsun sen uzun zamn gormemıssın gıbı ozlemıssınız bırıbırnzı galıba erkek bu kısı.bırısının dugunu olacak veya bı davete gıdeceksın sen saclarını salıyosun ve kıvırcık olarak gordum.boydan bı elbıse gıyıyosn altı ucus ucus bı elbıse ama satafatlı.senın bı arkadasn var kumral mı desem koyu kumral mı bılemedm gıttı oyle sacları var orta boyda bıraz omuzlarda kahkullerı varsaclarını masa yapmıs bıraz seker kız candy gıbı olmus sacları hafıften ıste bı orta boy elbıse gıymıs ve ustunde elbısesıne kadar uzanan satafatlı kurk gıymıs bu kız senın dostun gıbı gorunuyo sadece fena bırı sureklı senın bırılerıyle konusmnı dınlıyo oyle cıktı falda.yakın cevreye bebek gelıyo.sankı dogum olacak.sıze yaslı bı teyze ve genc mı desem orta yaslı mı desem oyle bı adam gelecek evınıze E ve A harfı var bu kadar..
Eski sevgilim h harfi ama çöpünü bile istemem onun :)))))))))gizoşşşş
h harflı bırıyle kustunmu?bu kısıden sana gelıcek bı hedıye var canım ve bu barısmanıza vesıle olucak
yılan gıbı bı ınsan var cevrende ama sen bunun henuz farkında degılsın ama farkına vardıgında bu ınsanı hayatından kesıp atıcaksın ve rahatlıycaksın
yapmak ıstedıgın bazı seylerle alakalı dusuncelerın var ama onu kapalı cıkmıs ya
yenı ve kocamannnnn bı ask olusuyo sana ama daha zamanı var kalp henuz tamamlanmamıs
benden bu kadar
Merhaba arkadaşlar,
Lütfen peşpeşe kahve fallarınızı koymayın bekletirsem yada bakamazsam üzülürüm. Yaz döneminde inşallah bir aksilik olmazda kahve fallarınıza bakacağım (tabi sizde bana bakarsanız :) )
Genelde arkadaş arasında bakardım hep ve çıktığını çok söyleyen oldu :)
Merhabalar bende fazla iddialı olmasam da fal bakabiliyorum en azından dediğimin tutuğunu söylerler fallaşalımmı ? :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tabiikiien son eklediğim fincana bakar mısınız ? Siz yükleyin bende size bakarım
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Tabiikiien son eklediğim fincana bakar mısınız ? Siz yükleyin bende size bakarım
Beni unuttunuz galiba
Yok canım unutmadım hemen bakıcam
canım senin karşılıklı oturup konuşma yapacağın bir insan var ama sanki bu kişi sana geçmişte sana büyük bir hata yapmış. sen gerçekten büyük bir olgunlukla onu dinliyorsun ama o bu olgunluğunun karşısında bile eziliyor.:)
canım senin karşılıklı oturup konuşma yapacağın bir insan var ama sanki bu kişi sana geçmişte sana büyük bir hata yapmış. sen gerçekten büyük bir olgunlukla onu dinliyorsun ama o bu olgunluğunun karşısında bile eziliyor.
genel anlamda ise sen gerçekten çok merhametli ve asla kimseden birşey esirgemeyen bir insansın. insanlar birazda bu huyundan ötürü karşında eziliyorlar daha doğrusu ezildiklerini hissediyorlar.
iş yada eğitim hayatında senden daha üstün olmaya çalışan insanlar var. bunu bir amaç haline getirmişler resmen yani sayende başarılı olacaklar. gaza geliyorlar resmen. ama bu başarıları çok fazla sürmeyecek ve büyük bir hüsrana uğrayacaklar. hatta bu kişi bir erkek.senin karşındaki güçlülüğü tamamen bitecek.
yakın zamanda bir konser vb bir yerde bulunacaksın bir etkinliğe gideceksin canım. burada gerçekten çok güzel vakit geçireceksin ama bi yandan huzursuz olabilirsin çünkü genel olarak bu etkinlikte pekte hoşlanmadığın kişiler olacak. ama herhangi bir tatsızlık yaşanmayacak.
birde kalbini kırmış yaralamış seni üzmüş bir kişi var şuan hatta halen ona kırgın ve kızgın olabilirsin. ama buna rağmen onu sevmekten kalbini vermektende alıkoyamıyorsun kendini. ama üzgünümki sanki kendisi bunu göremiyor farkında değil senin sevginin.ve bu kişi gerçekten sana manevi anlamda zarar veriyor. sen bununla vakit geçirirken bile aslında hep bi mutsuz yanın olmuş belki seni üzmüş kırmış incitmiş.
senin yolun ise kısa bir zaman sonra bu fikir ve düşüncelerinden arındıktan sonra farklı bir kişiyle kesişecek ve birleşecek. tamamen sana saf ve temiz duygularla gelecek birisi var.
ve bu kişiyle çok hızlı bir şekilde gerçekleşecek herşey. kendinizi bi anda nikah masasında bile görebilirsinzi :) ancak ailen buna belki biraz tepki gösterebilir olumsuz yorumlar alabilirsin ancak hayatına yeni girecek olan bu kişi gerçekten çok temiz kalpli birisi.
Gizosss falima bakarmisin bende seninkine bakarimcanım senin karşılıklı oturup konuşma yapacağın bir insan var ama sanki bu kişi sana geçmişte sana büyük bir hata yapmış. sen gerçekten büyük bir olgunlukla onu dinliyorsun ama o bu olgunluğunun karşısında bile eziliyor.
genel anlamda ise sen gerçekten çok merhametli ve asla kimseden birşey esirgemeyen bir insansın. insanlar birazda bu huyundan ötürü karşında eziliyorlar daha doğrusu ezildiklerini hissediyorlar.
iş yada eğitim hayatında senden daha üstün olmaya çalışan insanlar var. bunu bir amaç haline getirmişler resmen yani sayende başarılı olacaklar. gaza geliyorlar resmen. ama bu başarıları çok fazla sürmeyecek ve büyük bir hüsrana uğrayacaklar. hatta bu kişi bir erkek.senin karşındaki güçlülüğü tamamen bitecek.
yakın zamanda bir konser vb bir yerde bulunacaksın bir etkinliğe gideceksin canım. burada gerçekten çok güzel vakit geçireceksin ama bi yandan huzursuz olabilirsin çünkü genel olarak bu etkinlikte pekte hoşlanmadığın kişiler olacak. ama herhangi bir tatsızlık yaşanmayacak.
birde kalbini kırmış yaralamış seni üzmüş bir kişi var şuan hatta halen ona kırgın ve kızgın olabilirsin. ama buna rağmen onu sevmekten kalbini vermektende alıkoyamıyorsun kendini. ama üzgünümki sanki kendisi bunu göremiyor farkında değil senin sevginin.ve bu kişi gerçekten sana manevi anlamda zarar veriyor. sen bununla vakit geçirirken bile aslında hep bi mutsuz yanın olmuş belki seni üzmüş kırmış incitmiş.
senin yolun ise kısa bir zaman sonra bu fikir ve düşüncelerinden arındıktan sonra farklı bir kişiyle kesişecek ve birleşecek. tamamen sana saf ve temiz duygularla gelecek birisi var.
ve bu kişiyle çok hızlı bir şekilde gerçekleşecek herşey. kendinizi bi anda nikah masasında bile görebilirsinzi :) ancak ailen buna belki biraz tepki gösterebilir olumsuz yorumlar alabilirsin ancak hayatına yeni girecek olan bu kişi gerçekten çok temiz kalpli birisi.
tabiikiii canımmGizosss falima bakarmisin bende seninkine bakarim
tabiikiii canımmdiğer konuya koymuştum fincanımı hemen linkini yazayım
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=634106&page=662
canım kafanda bir sürü karışıklık var fikirler birbirine karışmış resmen. bazen sağlıklı kararlar veremeyebilirsin.
Tabiiki canım bakıyorumTatlımm selam falıma bakar mısın? Sen de koy ben de sana bakarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?