Kahve falı bakıyorum (bana da bakarsanız tarot katina vs)

Bakana tarot bakıyorum.

valla bu arkadasa bende fal baktım ama gunlerdır falıma bakıcak saolsun bakmadı

Eski sevgilim h harfi ama çöpünü bile istemem onun :)))))))))
Yılan gibi insanıda çok yakında gördüm ama belkide başkası da olabilir
İşte beklediğim aşk haberiiii :))))))

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Merhabalar bende fazla iddialı olmasam da fal bakabiliyorum en azından dediğimin tutuğunu söylerler fallaşalımmı ? :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhabalar bende fazla iddialı olmasam da fal bakabiliyorum en azından dediğimin tutuğunu söylerler fallaşalımmı ? :)

Tabiikii en son eklediğim fincana bakar mısınız ? Siz yükleyin bende size bakarım

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Fincanın terr temiz çok temiz bir kalbin var. Çok sevgidolu sun ve insanlar da en çok bu yanını seviyorlar. Sanırım bir tatile gideceksin ya da tatil olmasa bile bir yolculuk gözüküyor ve bu yolculukta birisiyle tanışacaksın esmer bir adam :) ve o adam sana bayaa bi aşık olacak isminde ve soyisminde a harfi var. Sanki bu günlerde biraz ailevi sorunlar yaşamışsın ve çok bunalmışsın ama merak etme düzelecek :)

:)

canım senin karşılıklı oturup konuşma yapacağın bir insan var ama sanki bu kişi sana geçmişte sana büyük bir hata yapmış. sen gerçekten büyük bir olgunlukla onu dinliyorsun ama o bu olgunluğunun karşısında bile eziliyor.
genel anlamda ise sen gerçekten çok merhametli ve asla kimseden birşey esirgemeyen bir insansın. insanlar birazda bu huyundan ötürü karşında eziliyorlar daha doğrusu ezildiklerini hissediyorlar.
iş yada eğitim hayatında senden daha üstün olmaya çalışan insanlar var. bunu bir amaç haline getirmişler resmen yani sayende başarılı olacaklar. gaza geliyorlar resmen. ama bu başarıları çok fazla sürmeyecek ve büyük bir hüsrana uğrayacaklar. hatta bu kişi bir erkek.senin karşındaki güçlülüğü tamamen bitecek.
yakın zamanda bir konser vb bir yerde bulunacaksın bir etkinliğe gideceksin canım. burada gerçekten çok güzel vakit geçireceksin ama bi yandan huzursuz olabilirsin çünkü genel olarak bu etkinlikte pekte hoşlanmadığın kişiler olacak. ama herhangi bir tatsızlık yaşanmayacak.
birde kalbini kırmış yaralamış seni üzmüş bir kişi var şuan hatta halen ona kırgın ve kızgın olabilirsin. ama buna rağmen onu sevmekten kalbini vermektende alıkoyamıyorsun kendini. ama üzgünümki sanki kendisi bunu göremiyor farkında değil senin sevginin.ve bu kişi gerçekten sana manevi anlamda zarar veriyor. sen bununla vakit geçirirken bile aslında hep bi mutsuz yanın olmuş belki seni üzmüş kırmış incitmiş.
senin yolun ise kısa bir zaman sonra bu fikir ve düşüncelerinden arındıktan sonra farklı bir kişiyle kesişecek ve birleşecek. tamamen sana saf ve temiz duygularla gelecek birisi var.
ve bu kişiyle çok hızlı bir şekilde gerçekleşecek herşey. kendinizi bi anda nikah masasında bile görebilirsinzi :) ancak ailen buna belki biraz tepki gösterebilir olumsuz yorumlar alabilirsin ancak hayatına yeni girecek olan bu kişi gerçekten çok temiz kalpli birisi.

Çooook teşekkürler :)

Gizosss falima bakarmisin bende seninkine bakarim

tabiikiii canımm diğer konuya koymuştum fincanımı hemen linkini yazayım
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=634106&page=662

canım yakın zamanda 3 4 kız toplanıp bıseyler yapıcaksınız bu sana cok ıyı gelıcek beraber zaman gecırıceksınız
bı erkekle bı gorusme yapıcaksın bu erkek sana exınle alakalı laf tasıycak ama senın umrunda olmıycak pek
cevrende senden hoslanan 2 erkek var ama senın bunlardan haberın yok ve haberın olsada senın pek umrunda olabılecek kısler degıl
okuyomusun calısıyomusun bılmıyorum ama yukselmek ıyı bır ısın olsun yada derslerın ıyı olsun ıstıyosun ama daha cok cabalaman lazım
hane ıcerısındekı yada kalbındekı sıkıntılar akmaya baslamıs ama daha zaman var
benden bu kadar

canım kafanda bir sürü karışıklık var fikirler birbirine karışmış resmen. bazen sağlıklı kararlar veremeyebilirsin.
hayatın boyunca yapmak istediğin ve hedeflediğin şeylerde hep zorluklarla başarılara ulaşmışsın canım ve bu şekilde devam ediyor hatta şuan dahi planlarını uygulamaya çalışırken hep engellerle karşılaşıyorsun ama sakın vazgeçme çünkü neyi istediysen onu hep elde edebilmişsin er yada geç.
yakın zamanda güzel ve eğlenebileceğin bir etkinliğe katılacaksın. hatta bu etkinlikte eskilerden isminde g harfi olan bir kişiyle karşılacaksın ve eskiler bir anda gözünün önüne gelecek.
canım birde yakınında bir erkek var ama inanılmaz dedikodu yapıyor yani çok dikkat etmelisin bu kişiye.
ve hanenizde gerçekten oldukça ferahlık söz konusu bu aralar canım

Tatlımm selam falıma bakar mısın? Sen de koy ben de sana bakarım :)

Tatlımm selam falıma bakar mısın? Sen de koy ben de sana bakarım :)

Tabiiki canım bakıyorum
Canım biraz parlak çıkmmış fotoğraflar ama gördüğüm kadarıyla yorumlamaya çalışacağım.
Seni gerçekten çok büyük ve güzel ferahlıklar bekliyor. Tüm dert ve sıkıntılarını atmış gibisin sanki kafanda çok sorun yada sorular kalmamış. hepsine senden çözüm yada cevap bulmuşsun.
senden uzaklaşan yada yollarını ayırdığın birisi var ama sen bu onuda kesinlikle pişman yada üzgün değilsin. yaptığından eminsin ve arkana dönüp sadece çok iyi yaptım diyorsun ama karşı taraf için aynı şey geçerli değil çünkü o yaptıklarından pişman. bu bi arkadaş yada sevgilin olabilir. erkek çıkmış ama emin olamadım.
iki tane çok güzel kısmetin var.gerçekten inanılmaz kısmetli bir döneme giriyorsun. daim olsun inşallah. çok güçleneceksin.
sana gıpta ile bakan bayan arkadaşların var. kötü niyetli değiller ama gerçekten sana hayranlık duyuyorlar.
kendi hayatında bir değişim süreci yaşayacaksn. yani kendinle alakalı önemli bir karar alıyorsun ve resmen özgürlüğe bayrak açıyorsun. kesinlikle kararlarında pişmanlıklar yaşamayacaksın.

benim falımda http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=634106&page=676&p=35942757#post35942757 burda canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…