Kahve falı bakıyorum (bana da bakarsanız tarot katina vs)

Tolin ne falı bakıyorsun.kahve faluı dışındaysa bana da bakar mısın?

Tamam.Teşekür ederim yine de.
Diğer arkadaşlar bakar mı acaba.Şuan online de değiller..

Bakana tarot bakıyorum.

canım falında Y harfı ve 9 sayısı cıkmıs.senın ıcını yıyen bı mesele var sankı.bı yolun tıkanmıs ama bu yol anlamnda degıl zaten yol gıbı cıkmamıs bı konu hakkında bı cozum yolu arıyorsun ve buldugn cozum yolu ıse yaramamıs.bırısıyle sarılıyorsun sen uzun zamn gormemıssın gıbı ozlemıssınız bırıbırnzı galıba erkek bu kısı.bırısının dugunu olacak veya bı davete gıdeceksın sen saclarını salıyosun ve kıvırcık olarak gordum.boydan bı elbıse gıyıyosn altı ucus ucus bı elbıse ama satafatlı.senın bı arkadasn var kumral mı desem koyu kumral mı bılemedm gıttı oyle sacları var orta boyda bıraz omuzlarda kahkullerı varsaclarını masa yapmıs bıraz seker kız candy gıbı olmus sacları hafıften ıste bı orta boy elbıse gıymıs ve ustunde elbısesıne kadar uzanan satafatlı kurk gıymıs bu kız senın dostun gıbı gorunuyo sadece fena bırı sureklı senın bırılerıyle konusmnı dınlıyo oyle cıktı falda.yakın cevreye bebek gelıyo.sankı dogum olacak.sıze yaslı bı teyze ve genc mı desem orta yaslı mı desem oyle bı adam gelecek evınıze E ve A harfı var bu kadar..

Bakana tarot bakıyorum.

E harfinde birisi var. Sanki sana hayatında yaptığın köklü değişimlerde hep destekçi oluyor. Evliysen eşin yada annen olabilir bu kişi.
Hane içinde bir takım maddi kayıplar söz konusu. Amam bu sıkıntılar bir yana hanede bir bebek haberi var. Tüm sıkıntı ve stresin içerisinde güneş gibi doğacak. Hatta herşeyi temizleyip gelecek. Bebek kısmetiyle gelir derler ya aynen öyle olacak.
Birde sizin hane dışında f harfinde biri var gizlice izliyor sizi hayranlıkla ve gıpta ederek. Kesinlikle içinde artniyet yok. Sadece belkide kendi evinde hayatında göremediği sıcaklığı ve huzuru görmüş sizde.
Senin yakınında geçinilmesi gerçekten zor olan bir insan var. Bu ilk etapta ters gelse de aslında herşey bu kişimin dilinde sadece. Yüreğinde fesatlık barındırmadan geçimsiz olan biri. Bu belkide fikir düşünce ayrılığı da olabilir. Bu kişi sana yakında öyle bir hareket yada söz edecek ki iyiliği kendine kalsın deyip konuşmayı keseceksin.
Uzun saçlı çok güzel yüzlü bir bayan var. Hatta saçlarını bazen tepeden topluyor. Bu bayan hamile sanırım yada olacak. Ve çok büyük bir çocuk özlemi duyuyor. Bu dönemde ufak bir mide rahatsızlığın çıkabilir dikkatli ol canım

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Fotoğraflar çok düzgün görünmüyor. Daha yakından çekmelisin. Birde tabaktaki telveyi dökerek çek. Dökmeden değil

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Kahveyi dün yaptım be yapim şimdi başka bi tane mi yapayım ?

Whatsaapp varsa ordan atayım sana resim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bakana tarot bakıyorum.

ben sana bu falı baktım ama gormedn cnm heralde bakana tarot bakıyrm yazdn ama bana bısey demedın tarot baktırmyı severım de
canım falında Y harfı ve 9 sayısı cıkmıs.senın ıcını yıyen bı mesele var sankı.bı yolun tıkanmıs ama bu yol anlamnda degıl zaten yol gıbı cıkmamıs bı konu hakkında bı cozum yolu arıyorsun ve buldugn cozum yolu ıse yaramamıs.bırısıyle sarılıyorsun sen uzun zamn gormemıssın gıbı ozlemıssınız bırıbırnzı galıba erkek bu kısı.bırısının dugunu olacak veya bı davete gıdeceksın sen saclarını salıyosun ve kıvırcık olarak gordum.boydan bı elbıse gıyıyosn altı ucus ucus bı elbıse ama satafatlı.senın bı arkadasn var kumral mı desem koyu kumral mı bılemedm gıttı oyle sacları var orta boyda bıraz omuzlarda kahkullerı varsaclarını masa yapmıs bıraz seker kız candy gıbı olmus sacları hafıften ıste bı orta boy elbıse gıymıs ve ustunde elbısesıne kadar uzanan satafatlı kurk gıymıs bu kız senın dostun gıbı gorunuyo sadece fena bırı sureklı senın bırılerıyle konusmnı dınlıyo oyle cıktı falda.yakın cevreye bebek gelıyo.sankı dogum olacak.sıze yaslı bı teyze ve genc mı desem orta yaslı mı desem oyle bı adam gelecek evınıze E ve A harfı var bu kadar..

gizem kahveyı cok sulu yapmıssın hıcbısey cıkmamıs
sadece tabagında gordugum sey sevgılın varmı bılmıyorum ama aıle cevrenden bı kısmet var sana yanı akraba degılde aıle es dostun tnıdıgı bı kısmet var ama sen pek olumlu bakmıycaksın bu duruma
canım daha koyu ıcınce bıdaha bakıyım sana

evet hemeen paylaşıyorummm o haldeee :)

tatlım hiç sıkıntın derdin kederin yok atıyosun hepsini ama düşünce olarak çok ağırlıklı bi dönem içersindesin herşeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüceksin
belirsiz bazı ufak tefek şeyler canını sıkabilir ama aydınlıksın dikkat etme böle şeylere
böyle ağaçlı bi yerde bi kutlamanız var galiba kalabalık bir grup toplaşması var güzel vakit geçiriyorsunuz
2 tane de haberin var peş peşe gelicek birini geçmişten alıcaksın birini gelicekten yeni başvurduğun bişey olabilir gelicek yenilik getiricek sana yeni bir haber
bir bayanla dertleşme var sanki hafif rahatlamak amaçlı göz yaşı var o mu sen mi döküyosun bilemedim ama sonrası ferahlama var
tatlım araban var mı bilmiyorum ama arabaya almayı falan düşünebilirsin araba var yoksa arabayla gezmeye falan mı gidiceksin bilemedim kocaman araba çıkmış böle kutu gibi de değil sedan tipide değil ford focuslar var ya onlardan sanki, opel astra gibi
birde son olarak aşk istiyosun biliyorum falında da bu belirgin çıkmış, bi arkadaşının birlikteliğine boynun eğik bakabilirsin ama dert etme tatlım senin yanında taç var seni kraliçeler gibi ağırlıycak biri gelicek sana sadece biraz zamanı var

herşey gönlünce olsun cnaım

gizoşşşş
h harflı bırıyle kustunmu?bu kısıden sana gelıcek bı hedıye var canım ve bu barısmanıza vesıle olucak
yılan gıbı bı ınsan var cevrende ama sen bunun henuz farkında degılsın ama farkına vardıgında bu ınsanı hayatından kesıp atıcaksın ve rahatlıycaksın
yapmak ıstedıgın bazı seylerle alakalı dusuncelerın var ama onu kapalı cıkmıs ya
yenı ve kocamannnnn bı ask olusuyo sana ama daha zamanı var kalp henuz tamamlanmamıs
benden bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…