- Konu Sahibi perigunlugu
-
Yok kahin deilde ben hiç bakmadımÖncelikli olarak karşılıklı bakıyorum maalesef... Aksi takdirde önünü ardını alamam.. Ben kahin falan değilim sadece baktığım ve anladığım kadarıyla hislerimle yorum yapıyorum. Herşeyi yalnız ve ancak Allah bilir
Yok kahin deilde ben hiç bakmadım
Kahve falı sen sadece baksan olmaz mı ben gercekten bilmiyorum bakmayı kardeşlerim toplandık sadce birimize baksan yeter
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Özelden mesaj at canım
Canım fotoğraflar pek net çıkmamış o yüzden tam gööremedim. Gördüğüm kadarıyla yazıyorum.
Kafanda yapmak istediğin o kadar farklı şeyler var ki inan hepsine birden başlayıp ilerliyosun. Yani sırayla yapayım diye bi düşüncen olmamış. Bi tanesinde hayal kırıklığına uğrasanda genel olarak kötü durmuyor.
Hane içinde kötü durumda olan biri var. Sanki kötü şeyler yaşayıp eve çok yansıtıyor. Bu kişi senden yaşça büyük bir erkek. Siz dışarıda yaşadığı sorunları bilmeyerek kızıyorsunuz ama durum hiçte sandığınız gibi değil onu dinlemeye çalışın biraz.
E ve T harfinde iki kişi var birbirleri arasında kötü birşey yaşanmış bir ayrılık gibi yolları ters çıkmış.
Canım sende bana tarot bakar mısın ?
Ben geldimmmm tesekkur ederim fal için evet kiskanc kiz var etrafimda bi arkadasimla aramida bozmaya kalkti ama yapamadi dersler yüzünden kiskaniyo onun benden çok derdi var napiyim zansninda adam gibi girseymis sinavlaraİki vakte kadar sana güzel haberler var canım. hayırlı ve güzel kısmetler. ve bu haberler seni oldukça sevindirecek.hatta öyle ki sevincinden ağlatacak derece. seninle beraber bir erkeğide ilgilendirecek bu durum ve onunda sevinmesini sağlayacak belkide senin sevincin onu mutlu edecek. çünkü beklediğin haberler bunlar sanki uzun zamandır. ama senin bu mutluluğundan rahatsızz olan bir bayan var. muhtemelen bu kadının sende farkındasın çünkü kötü gözlerle bakışını gerçekten aldırış bile etmiyorsun hayran kaldım sana bu konuda. bu bayanda senin yakınlarnda birisi yaptığı fesatlığı bile aslında eline yüzüne bulaştırıyor ve farkettiriyor. yani yalan söylemeyi bile beceremiyor bu kadın.
ama aslında bu kadında da suç yok çünkü etrafında hep ezilmiş hor görülmüş ve kendi yaşadıklarının cezasını sanki sana kesmeye çalışıyor.
Senden iki konuda yardım istenecek canım ama ufak tefek şeyler değil gerçekten üstünde baya düşünmen ve çalışman gereken şeyler bunlar. Gerçekten çok önemli konularda.bu konulardaki yardımlarında sana daha sonralarda güzel şekilde geri dönecek.
birde sende aşk anlamında bir hareketlilik söz konusu olacak yakın zamanda. hatta şuan bile küçük elektriklenmeler olan bir bey var bununla birbirinizi tanımak için şans vereceksiniz. ilk etapta sen çok fazla istemeyeceksin ama içinden bir seste bir şans vermen gerektiğini söyleyecek ve en sonunda içindeki sese uyarak o beye şans vereceksin. bu kişi orta boylu ayakları yere sağlam basan bir kişi.ellerini sana uzatmış ve beklior.
birde yolun çıkmış canım birinin yanına gidiyorsun ama tamamen özlemden ötürü herhangi iyi yada kötü bir durum söz konusu değil.
birde senin ciddi anlamda takıldığın ve hedeflediğin bir yer var bunun için çok uzun zamandır çabalıyorsun ve bu hedeflediğin yere ağır ağır sağlam adımlarla ilerliyosun.
Ben geldimmmm tesekkur ederim fal için evet kiskanc kiz var etrafimda bi arkadasimla aramida bozmaya kalkti ama yapamadi dersler yüzünden kiskaniyo onun benden çok derdi var napiyim zansninda adam gibi girseymis sinavlarafalini yüklersen bakicam sana unutmadim:)
Ben geldimmmm tesekkur ederim fal için evet kiskanc kiz var etrafimda bi arkadasimla aramida bozmaya kalkti ama yapamadi dersler yüzünden kiskaniyo onun benden çok derdi var napiyim zansninda adam gibi girseymis sinavlarafalini yüklersen bakicam sana unutmadim:)
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=729140 tatlm bakar mısın??
kızz sen bna bakıcaktın fal hanıı
Offff valla daldan soguttun beni ha bana fal baktirana Ecinniler fadaniyo ha haberin olsun
ıhtıyacım ıcın ıstedım ozur dılerım
Hani nerde falin link at bakiim
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=729140 burda lınkım valla cok saol canım..
Bi erkek cikmis bu erkek iki düşünce arasında kalmis ama sonunda sana doğru yonelicek ama biraz daha zaman var
Sen okuyomudun calisiyomusun bilmiyorum ama calisiyosan islerin birikmiş okuyosanda derslerin biraz kotu gibi cikmis yani biraz daha cabalaman gerekiyo
3 lu bi tarihte sana gelecek bi haberle baya bi rahatlama yasiycaksin beklrdigin bi haber bu sanirim
Yaz geliyor tatil plsnin varmi bilemiyorum ama yollar var
Bide sana kumral bi talip daha var ama senin bu kişiden simdilik haberin yok ama o seni gözlem altına almus bile
Benden bu kadar:)
Bakana tarot bakıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?