Kahve falı bakıyorum (bana da bakarsanız tarot katina vs)

Yok kahin deilde ben hiç bakmadım
Kahve falı sen sadece baksan olmaz mı ben gercekten bilmiyorum bakmayı kardeşlerim toplandık sadce birimize baksan yeter

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım baktığın için teşekkür ederimde ben tarot bakmıyorumki sadece kahve falından anlıyorum

Ben geldimmmm tesekkur ederim fal için evet kiskanc kiz var etrafimda bi arkadasimla aramida bozmaya kalkti ama yapamadi dersler yüzünden kiskaniyo onun benden çok derdi var napiyim zansninda adam gibi girseymis sinavlarafalini yüklersen bakicam sana unutmadim:)

kızz sen bna bakıcaktın fal hanıı

Tamam canım yarına inşallah içip yollicam

Bi erkek cikmis bu erkek iki düşünce arasında kalmis ama sonunda sana doğru yonelicek ama biraz daha zaman var
Sen okuyomudun calisiyomusun bilmiyorum ama calisiyosan islerin birikmiş okuyosanda derslerin biraz kotu gibi cikmis yani biraz daha cabalaman gerekiyo
3 lu bi tarihte sana gelecek bi haberle baya bi rahatlama yasiycaksin beklrdigin bi haber bu sanirim
Yaz geliyor tatil plsnin varmi bilemiyorum ama yollar var
Bide sana kumral bi talip daha var ama senin bu kişiden simdilik haberin yok ama o seni gözlem altına almus bile
Benden bu kadar:)

saol canım bırı daha demıstı kumral talıp o ıkı dusunce arasnda kalan erkek ya Emre ya da Onur dıye bırıdır.evet derslerım kotu gecmıstı son zamanlar ve ınsallh bayramda dedemlere gıdıcez

Bakana tarot bakıyorum.

Eklentiler

• $1403133319253.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 118
  • $1403133329219.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 103
  • $1403133339344.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 117
  • $1403133349832.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 128
  • $1403133358542.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 133
Bakana tarot bakıyorum.

Kafani çok kurcalayan bi sikintin var aslında cozumude var ama sen sanki boyle kendiliğinden cozulsun istiyorsun bekleme harekete geç rahatliycaksin
Bi erkekle kavusman var arkdasindaa olabilir sevgilinde ve bu buluşmada birbirinize dertletinizden bahsedip rahatliycaksiniz

Cevrendeki a harifli biriyle alakali kafan karisik sanki görüşmeye devam etsemmi etmesemmi diye dusunuyosun tercih senin
Hane içine yakin zamanda bi büyük bayan gelecek annane babaanne gibi birde bir erkeğin mutlu haberi beklrniyo mezuniyet yada askerlik bitişi olabilir bu kişide gelecek benden bu kadar:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…