Antonyoya güldüü isim yokya :))
Tekrar dediki aralarında güven eksikliği var didi,kız istiyor ama çok vesvese geliyor ara ara düşünüyor didi dadlumm ayrılık görmedim dedi..
ismide a ile baslıo öle sölim istiosa özelden yazarımmgüven eksikliği onda var bende değil ayrılık görmemişşş miiii :26: ilginçççç sevinim mi üzüleyim mi bilemedim
Yok cicim özellikle sordum ayrılık varmı dedim görmedim dedi.
bilmem sevinmi desem üzülmü desem bende bilemedim benimkiyle durum aynı olduğu için ne desem boş akışına bırakalım...
öyle yaptım zaten cnmmmm akışın bıraktım eskisi gibi üzülmüorum zaten illaki üzülüorummmm kahretmiorum kendimiii
Üzülmeme ona, alışamadın belkide alıştır kendini ama hep böyle yapuyorlar düzelcekleri yok:/
Ben üzülüyorum fakat lakin durumuma üzülüyorum canım artık niye iyi adam gibi insan denk gelemiyor diye yoksa aramızda geçen şeylere sinir oluyorum üzülmiyorum okadar işte benimkisi.
zor çok zor hemdeee 2 hafta önce planını yapmıştık kelebeğin rüyasına gidecektik biz her hafta ya sergi gezmeye gideriz yada sinemayaaa mutlka gideriz hoşumuza gidio sanatllaaa uğraşmak
Aman,diyim juliiam kelebeğin rüyasına gittim ben bayıldım iyice içim kıyıldı ona gideyim falan demeyin,
ßurada kent parkta kadavraların sergisi var ölüler ona gitseydi belki değer bilirdi antoniy
kelebeğin rüyasını çok merak ediorum çok mu acıklııı
KIZ yok ne acıklısı aceippp saçma yorucu durağan saçma sapan bir filmi netten izleyin başkasına gidin değmez ona para vermeye
beklentiyi yüksek tutanlar hep yıkıldı film sonrası
Onun yerine daha güzel filmler Çıkmış ona falan gidersiniz gene aranızın güzel olduğu zamanlar :26:Çünkü bizimde öyle plan yapuyoruz yapuyoruz araya bir gıcıklık tartışma mutlaka giriyor erteleniyor
bakim neler var suan vizyondaaaaa
Bak bakk julicim bende kaçıyoreee artık behsatım Ç**EMM başladıı
tmm cnm iii gecelerr
Sanada iyi geceler julicim gözlerini yorma ama fazla kalma bence sende dinlen zinde olursun .
GÜzel uykular ...
:79:
2 gün girmediim unutulmuşum vay be kimse sormuyo bana ahahahaha
Geçen baktığım falların çıktığını söyleyen arkadaşlar bugün yoklar korktular sanırım
2 gün girmediim unutulmuşum vay be kimse sormuyo bana ahahahaha
Geçen baktığım falların çıktığını söyleyen arkadaşlar bugün yoklar korktular sanırım
slm kızlar bende katılabilirmiyim aranıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?