kahve falı bakmayı bilenlerin topiğii =)

Antonyoya güldüü isim yokya :))
Tekrar dediki aralarında güven eksikliği var didi,kız istiyor ama çok vesvese geliyor ara ara düşünüyor didi dadlumm ayrılık görmedim dedi..

ismide a ile baslıo öle sölim istiosa özelden yazarımm güven eksikliği onda var bende değil ayrılık görmemişşş miiii :26: ilginçççç sevinim mi üzüleyim mi bilemedim

ismide a ile baslıo öle sölim istiosa özelden yazarımm güven eksikliği onda var bende değil ayrılık görmemişşş miiii :26: ilginçççç sevinim mi üzüleyim mi bilemedim

Yok cicim özellikle sordum ayrılık varmı dedim görmedim dedi.
bilmem sevinmi desem üzülmü desem bende bilemedim benimkiyle durum aynı olduğu için ne desem boş akışına bırakalım...

Son düzenleme:
Yok cicim özellikle sordum ayrılık varmı dedim görmedim dedi.
bilmem sevinmi desem üzülmü desem bende bilemedim benimkiyle durum aynı olduğu için ne desem boş akışına bırakalım...

öyle yaptım zaten cnmmmm akışın bıraktım eskisi gibi üzülmüorum zaten illaki üzülüorummmm kahretmiorum kendimiii

öyle yaptım zaten cnmmmm akışın bıraktım eskisi gibi üzülmüorum zaten illaki üzülüorummmm kahretmiorum kendimiii

Üzülmeme ona, alışamadın belkide alıştır kendini ama hep böyle yapuyorlar düzelcekleri yok:/
Ben üzülüyorum fakat lakin durumuma üzülüyorum canım artık niye iyi adam gibi insan denk gelemiyor diye yoksa aramızda geçen şeylere sinir oluyorum üzülmiyorum okadar işte benimkisi.

Son düzenleme:

zor çok zor hemdeee 2 hafta önce planını yapmıştık kelebeğin rüyasına gidecektik biz her hafta ya sergi gezmeye gideriz yada sinemayaaa mutlka gideriz hoşumuza gidio sanatllaaa uğraşmak

zor çok zor hemdeee 2 hafta önce planını yapmıştık kelebeğin rüyasına gidecektik biz her hafta ya sergi gezmeye gideriz yada sinemayaaa mutlka gideriz hoşumuza gidio sanatllaaa uğraşmak

Aman,diyim juliiam kelebeğin rüyasına gittim ben bayıldım iyice içim kıyıldı ona gideyim falan demeyin,
ßurada kent parkta kadavraların sergisi var ölüler ona gitseydi belki değer bilirdi antoniy

Aman,diyim juliiam kelebeğin rüyasına gittim ben bayıldım iyice içim kıyıldı ona gideyim falan demeyin,
ßurada kent parkta kadavraların sergisi var ölüler ona gitseydi belki değer bilirdi antoniy

kelebeğin rüyasını çok merak ediorum çok mu acıklııı

kelebeğin rüyasını çok merak ediorum çok mu acıklııı

KIZ yok ne acıklısı aceippp saçma yorucu durağan saçma sapan bir filmi netten izleyin başkasına gidin değmez ona para vermeye
beklentiyi yüksek tutanlar hep yıkıldı film sonrası

Onun yerine daha güzel filmler Çıkmış ona falan gidersiniz gene aranızın güzel olduğu zamanlar :26:Çünkü bizimde öyle plan yapuyoruz yapuyoruz araya bir gıcıklık tartışma mutlaka giriyor erteleniyor

bakim neler var suan vizyondaaaaa

2 gün girmediim unutulmuşum vay be kimse sormuyo bana ahahahaha

Geçen baktığım falların çıktığını söyleyen arkadaşlar bugün yoklar korktular sanırım

2 gün girmediim unutulmuşum vay be kimse sormuyo bana ahahahaha

Geçen baktığım falların çıktığını söyleyen arkadaşlar bugün yoklar korktular sanırım

orkidem bekle bende seni bekliosum falımı eklicem şimdiii

bilmem herkes çok güzel bakıyosun diyo ama ben emin olamıyorum aslında atıyorum biraz ama keyif için bana bakana bakabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…