kahve falı bakmayı bilenlerin topiğii =)

bakabilirseniz sevinirim.. 12. sayfada yazmıştım iş konusunu merak ediyorum daha çok.. işle ilgili haber bekliyorum, görüşme olacak mı, olumlu olacak mı...

Son düzenleme:
Yaa başta şunu sormak istiyorum..
bu yakın zamanda bi ayrılık mı yaşadın?

Eşimden ayrıydım 3,5 ay önce tekrar barıştık ama aramız bir türlü iyi olmuyor. Yine ayrılacağız galiba. O ayrılık şey de olabilir. Eşim haftada en bir kez bir küslük süreci yaşatıyor.

Eşimden ayrıydım 3,5 ay önce tekrar barıştık ama aramız bir türlü iyi olmuyor. Yine ayrılacağız galiba. O ayrılık şey de olabilir. Eşim haftada en bir kez bir küslük süreci yaşatıyor.

ya siz yaşadığınız sorunları tam hallettik tamam düzene girdi bu sefer derken bi aksilik yaşanıyor yinee..
Yani ben o ayrılığı baya gördüm baya bi mesafe vardı ve artık nası desem fiziksel değilde
ruhende bi ayrılık mesafe girmiş araya.. belki tavırlarda değişiklik..
ama benim hissettiğim siz eşinzden daha fazla çaba gösterip,üzüldüğünüz..

Doğru, hep çabalayan benim. Ayrılık var mı? Ben ayrılırsam daha mı iyi olrum yoksa daha mı kötü mü? Bunu merak ediyorum.

Doğru, hep çabalayan benim. Ayrılık var mı? Ben ayrılırsam daha mı iyi olrum yoksa daha mı kötü mü? Bunu merak ediyorum.

benım hıssettıgım sadece bı ayrılıgın var oldugu/olacagı.. Ama karar sıze aıt bu tur seylerde yorum yapmak hoş olmaz. Ama sadece kendınızı d sarıdan hıc kımseyı degılll :) ıyı geceler hepınıze kızlar...

okadar heycanlanıp kaynar kaynar içtim ama falıma bakmadınız. biri sadece uzaktaki bi cocugun beni kucaklayıp gçturcani söyledi ama 2 yıl oldu o uzaktaki çocukla evleneli çoktan kucaklanıp göturuldum yani işle ilgili bi haber bekliyorum bakın bakalım varmıymışş teşekkür ederm önceden önceden

zaten bi ayrılık olduğu belli de
ya yeni birisi mi var hayatında ya da konuştuğun vs?
Hm iş olarak ben olumlu hissettim ama sanırım biraz içe kapanıksınız hissedemiyorum sizi tam olarak ama bekleyin derim :)

Kızlar kusura bakmayın misafirim vardı hiç giremedim kulube. Arkadaşlar ani bir kararla fal bakmayı bıraktım. Çünkü hem burada hem de yakın çevremde son 1 hftadır baktığım falllardan dolayı rahatsız oluyorum( yani ediliyorum)
Korkmaya başladım kızlar.

Anlayışla karşılayacağınızı umuyorum. başka topiklerde her zaman görüşebiliriz. Özelden mesaj atan arkadaşlara da cevap veremedim vakitsizlikten. Kusura bakmayın.

Tmm Cnm bız sallamasyon bakioruz sen gercekten biliodun Cnm anliorum seni kırılmam Cnm aslaa hem dee

benimjki basit bir soruuu benım kahve fıncanımda kocamaaaann bır kus cıktı boyle kartal gıbı kanatlarını acmıs ucuyor kus ne demek cok merak ettım o gun

kızlar bende kahve içtim geçen ama fal bakayı hiç bilmem.. bi konu açmıştım kimse beni sevmiyo
benim falıma da hayrına bakar mısınız.. ben hiç anlamam kırk yılın başı bi kahve içtim çevirdim

Jullia Canim bakmanı bekliyorum şimdiden ağzına saglık kızlar bende bakicam bi kac gündür giremedim ama siteye ama simdi hep takip edicem hadi yorumlayın yükleyin yorulmalıyım

benimjki basit bir soruuu benım kahve fıncanımda kocamaaaann bır kus cıktı boyle kartal gıbı kanatlarını acmıs ucuyor kus ne demek cok merak ettım o gun

Canim kuş haberdir buyuk bi haber var demek hemde bi erkekten kısmet üzerine bide Canim fal göster sekiller bahane ben bazen bi açılırım yanaklar yanar basım kopar ama roman gibi yani hisle alakalı sekle cok bağlı olmuyo bi enerji bide inanmamak lazım aslında seytan insanın kulağına göklerin yedi katından duyduğunu söyler yarım yamalak ama tutar bazı seyler bizde deriz ah ben biliyom aslında yaptığımız iblisi memnun etmek oda oyle hissedip günaha girmemizi istiyo iste bende bilip yapanlardanim Allahım affet

Jullia bakicam dedin yükle yine bakmadan resim attın
Yine yok bu fal gecti tekrar yükle yazıcam yok bu son kimseye bakmiycam ya enayi gibi bak Cvp yok 1 hafta durdu falım bakmadın neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…