Yaa başta şunu sormak istiyorum..
bu yakın zamanda bi ayrılık mı yaşadın?
Eşimden ayrıydım 3,5 ay önce tekrar barıştık ama aramız bir türlü iyi olmuyor. Yine ayrılacağız galiba. O ayrılık şey de olabilir. Eşim haftada en bir kez bir küslük süreci yaşatıyor.
ya siz yaşadığınız sorunları tam hallettik tamam düzene girdi bu sefer derken bi aksilik yaşanıyor yinee..
Yani ben o ayrılığı baya gördüm baya bi mesafe vardı ve artık nası desem fiziksel değilde
ruhende bi ayrılık mesafe girmiş araya.. belki tavırlarda değişiklik..
ama benim hissettiğim siz eşinzden daha fazla çaba gösterip,üzüldüğünüz..
Doğru, hep çabalayan benim. Ayrılık var mı? Ben ayrılırsam daha mı iyi olrum yoksa daha mı kötü mü? Bunu merak ediyorum.
ilkkez foto eklicem hep evim evim guzel evime eklicem sanırdım kısmetumarım olmuştur heycanla bekliyorumm
Eki Görüntüle 646173 Eki Görüntüle 646174 Eki Görüntüle 646175 Eki Görüntüle 646176 Eki Görüntüle 646177 Eki Görüntüle 646178 Eki Görüntüle 646180 Eki Görüntüle 646181 Eki Görüntüle 646182 Eki Görüntüle 646183 Eki Görüntüle 646184 Eki Görüntüle 646185 Eki Görüntüle 646186 Eki Görüntüle 646187 Eki Görüntüle 646191
okadar heycanlanıp kaynar kaynar içtim ama falıma bakmadınız. biri sadece uzaktaki bi cocugun beni kucaklayıp gçturcani söyledi ama 2 yıl oldu o uzaktaki çocukla evleneliçoktan kucaklanıp göturuldum yani işle ilgili bi haber bekliyorum bakın bakalım varmıymışş teşekkür ederm önceden önceden
Kızlar kusura bakmayın misafirim vardı hiç giremedim kulube. Arkadaşlar ani bir kararla fal bakmayı bıraktım. Çünkü hem burada hem de yakın çevremde son 1 hftadır baktığım falllardan dolayı rahatsız oluyorum( yani ediliyorum)
Korkmaya başladım kızlar.
Anlayışla karşılayacağınızı umuyorum. başka topiklerde her zaman görüşebiliriz. Özelden mesaj atan arkadaşlara da cevap veremedim vakitsizlikten. Kusura bakmayın.
Tmm Cnm bız sallamasyon bakioruz sen gercekten biliodun Cnm anliorum seni kırılmam Cnm aslaa hem dee
benimjki basit bir soruuu benım kahve fıncanımda kocamaaaann bır kus cıktı boyle kartal gıbı kanatlarını acmıs ucuyor kus ne demek cok merak ettım o gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?