kahve falı bakmayı bilenlerin topiğii =)

Bu arada maşallah burada ne çok bakmaya gönüllü varmış :)
Bana bakan herkese ben de keyifle bakarım kızlar, sevgiler

cnmmmmm bi kalabalığa mı gireceksiniz siz nişan söz düğün gibi bişi mi var yakındaaa hanede temiz ve güzel bir kalabalık var

aaaaa aaaaaa ard ard o kadar güzelllllllll şeyler olacak ki buna sen bile şaşırcaksın inanamayacaksın aklında ki mucize gerçeklesecek merak etmeeeee :13:

bişi mi diledin sennnn aşk hayatınla alakaaaaa olacak ama zamanı var hemen değillll

olumsuzlukları çok kafana takmayan bir kızsın sanırım sennn yani her serde bir hayır vardırrrrr gibi cnmmm yanlışmıyımmm

ama güzel günler çok yakın bekleeeee gelioooooo hızlı bir şekilde hemdeee

bu arada bi hediye alacaksın yada aldın isminin içinde a harfi varr

rabbim gönlünden geçen herşeyi sana versin cnmm :13:

çok iyi bilmiyorum kızlar yoğunlaşmam lazım ama bakmadım diye bana bakmıcak mısınız

Canım öncelikle ağzına sağlık.
Teşekkür ederim.
Ben ilk bakışta ay yıldız gördüm.
Bayrak devlet kapısıdır. Devlet kapısıyla ilgili bir dileğin çok aydınlık oluyor inşallah.
Etrafın boş konuşan insanlarla dolu,dedikodular canını sıkıyor.

Ama sen aldırış etmiyorsun.
çok geziyorsun,yolların hep açık.

Sevdiğin var mı bilmem ama bir erkekle çok uyumlusunuz.
Birbirinize desteksiniz, birbirinizi tamamlıyor gibisiniz.

Hanenizde üst üste iki fil binmiş.
Kısmet üstüne kısmet bayıldımm
Sen de pek sıkıntı görmedim ben.
Her şey gönlünce olsun

bende istiorum falıma bakılmasını ama ben bilmiorum şimdi bana bakmicakmısınız? karşılıgında falınıza bakamam die bende istiorum AMA

sağol cnm yüreğine sağlıkkk evet bir erkek arkadasım var fakat suan ayrıyız cnmm umarım düzelir herşey

merhabalar, bende bilmiyorum bakmayı ama içip koysam bilenlerden biri bana da bakabilir mi? :) olmasını istediğim bir iş var ara ara umutsuzluğa düşüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…