kahve falı bakmayı bilenlerin topiğii =)

canım ben bakılmış fala bidaha bakmam aslında ama arada kalp olan birini uçurumun kenarında gördüm problemibilmiyorum ama bana senden kaynaklı gibi geldi ve şansın varsa ara onu dicektim

canım ben bakılmış fala bidaha bakmam aslında ama arada kalp olan birini uçurumun kenarında gördüm problemibilmiyorum ama bana senden kaynaklı gibi geldi ve şansın varsa ara onu dicektim

benden kaynklı derken rica etsem ayrıntılı bakarmısın cnm bnm için gerçekten önemli

bir yürek çırpıntısı var cnm sen biriiini çok mu düşünüosunnn

çok istemişsin fakat olmamış ayrılık görüorum nişan falan mı attın yoksa ayrılık mı yasadın sen cnm :26::26:

mutsuzsun sennnnnn içinde anlam veremedğin bir mutsuzluk varrr ama atmaya calısmalısınnnn bunuuuuu dua et meleklerin seni korusun cnmmm

güzel şeyler olacak fakat sen bun izin vermiosun kendini geri çekiosun hani derler yaa ağzım yandı die senin de bişilerden ağzın yanmış sende kendini insanlardn geri çekiosun uzak tutuosunnnn biraz gayret cnm herşey yoluna girecekkk

kızlar ikişerkere eklemişim kusuruma bakmayın ilk resim eklememde bakarsanız sevinirim

cnm senin adağın var kocaman büyük baş bir hayvan çıkmış ya dağın var yada yüklüce bir para gececek elinee

bişiye niyet etmişsinnnn olcak mı olmayacak mı diyeeeee aklında şüphe kalmasınnnn senin için hayırlı olacak fakat hemen değil vakti varrr

Canım T ve N harfleri gördüm.
Bir aşk ile ayakların yerden kesilmiş bir erkek senin için çok önemli hale gelmiş.
Ama bir zaman sonra kötüye gitmiş her şey ve sen diz çökmüş yalvarır şekilde çıkmışsın.
Bu erkek çok gaddar ve bencilce davranıyor seni üzüyor.
Bu ilişkide iniş çıkış..
Barışma ayrılma,barışma ayrılma..
Oldukça yıpratıcı bir süreç söz konusu olabilir.

Ama senin bir dileğin var temiz büyük bir bina şeklinde çıkmış
Okul ya da iş her neyse tam gönlüne göre olacak ve bu gelişme ile
her şeye olumlu bakmaya başlıyorsun.

Geçmişte bıraktığın başka bir erkek ara ara aklına geliyor.
Ve seni arayarak şaşırtabilir.

Hanede bir mal,mülk konusu hakim gibi geldi.
umarım bilmişimdir.
Gönlünce olsun her şey

ayy canım maşallah
nerden bildin evet nişan attım ben ve ondan sonra toparlayamadım kendimi
dediğin gibii insanlardan, ailemden kendimi çektim. sonra barıştıkk eski nişanlımla şimdi de bizimkilere söyleyemiyorum. çok sorunlar oldu çünkü. her gece dua ediyorum. zaten dualarım sayesinde eski nişanlım bana geri döndü bundan sonra içeceğim kahve de de artık sonucuma bakarız canım
öpüyorum çok teşekkür ederim. iyi geceler. inş ben de yarın havamda olurum da azıcık atarım size

canım uzakta biri varmış, sana biri arabuluculuk yapmış ve sen biri ile tanışmışsın bu uzakta dediğimle. ya tanışma ya da barışma artık o kadarını atamıcam :) ve bu genç delikanlı seni kucağına almış gidiyor canım

canım bu arada ilk resimde fincanın üzerindeki yüzüğe dikkat etmeden yazdm bunu
tam çıkarken atayım dedim :)

nişanl attığını hissettim cnm falında görmedim zatn tmm cnm bakabilirsen yarın bakarsın sende

bugunluk benden bu kadar kızlar boğulcam yoksa kaçıncı fal oldu

Benim de falıma bakar mısınız? Sıkıntılarım bitmiyor da. Minik de olsa bir ışık var mı merak ediyorum.

orkidem bekle bende seni bekliosum falımı eklicem şimdiii

ilahi canım hafta sonu geçsin tek tek herkese bakmaya çalışıcam da bu aralar çok yüklendim.uyuyamıyorum rüyalarıma giriyosunuz
az önce arkadaş mesaj attı "falların çıkıyo"diye ama benimkisi sadece hiiiis :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…