Canım baktım sanada :) Ben daha yuklemedım fotolarımı yukluyeyım ne zaman uygun olursan bakarsın :)Umarım 2 3 de olsa bişeyler dogru cıkmıstır.Sıkıntıların var ama genel olarak ferah çıkmış :30. sayfada canım ben de seninkine bakıyorum eğer bişey göremezsem yarına bırakayım olurmu? Daha iyi bakabilmek adına
Senin fal değişik çıkmış biraz :) Profosyonel işi ona bakmak ben beceremedım baktım ama kafamı karıstırdı :)bana da bakabilir misin?
hahhahahaha aynıyım bende şuansigara içmeye çıkcam çıkamıyorum çocuğumm seni çookkk bekledim
sen hastasin leke gruorm kizim icme sigara fln dktara gtn mi ozele yaziormsigara içmeye çıkcam çıkamıyorum çocuğumm seni çookkk bekledim
Canım baktım sanada :) Ben daha yuklemedım fotolarımı yukluyeyım ne zaman uygun olursan bakarsın :)Umarım 2 3 de olsa bişeyler dogru cıkmıstır.Sıkıntıların var ama genel olarak ferah çıkmış :
Falın çok ferah çıkmış,feraha ya erdin yada çok kısa sürede ericeksin :)
Böyle yarım ay gibi bişey çıkmış bunun anlamını tam bılmıyorum ama güzel birşey bu.Bu ayın üstündede bi erkek gibi biri var kilosu normal ne şişman ne zayıf orta boy belki bir tık uzun boy diyebiliriz. sırtındada bir yük var.Temiz bir yolda ilerliyor ayın üzerinden .
Kısa kıvırcık saçlı bir kadın var vücudunun alt kısmı cıkmamıs ayaklarının dibinde kertenkele gibi bukelemun gibi bir hayvan var ve 1 sayısı çıkmış.Bu kadın kötü çıkmış ama 1 vakte kadar ne yapacaksa iyi birşey yapıcak senin için.(bu aradada herkesın falında kötu bır kadın buluyorum)
2 kişi arasında bir agzı tartısması olucak gibi ufak bişey ama.
Birisi dua ediyor dizlerının ustune oturmus acmıs elleribi belki sensındır bu bılmıyorum onu,karşısındada küçük bir kız çocugu oturmuş.Ya ama sanki bu dua biraz kötü gibi kötu derken negatıf bişey sankı .
Tabagındada kurt çıkmış zorda kaldıgın bir mesele olmuş olabilir ama bunun içinden cıkıcaksın atlatıcaksın yanı.
düşmanında var ben 2 düşmanın var olarak gördum ama sana kısmi zararları var çok fazla zarar veremıyorlar.
Gözyasın var üzüntüden olucak ama o kadar canını sıkacagın kafaya takacagın birşey degıl içini ferah tut
sen hastasin leke gruorm kizim icme sigara fln dktara gtn mi ozele yaziorm
Yok canım anladıgıma değil işte şekilleri benzetiyorum yarım yamalak cogunu çözemıyorum neye benzedıgını :)Ağzına sağlık maşallah döktürmüşsün iyiki anlamıyosun faldanÇok teşekkürler canım benim kızlar iyi ki varsınız Ben de sana bakıcam söz
Senin fal değişik çıkmış biraz :) Profosyonel işi ona bakmak ben beceremedım baktım ama kafamı karıstırdı :)
Yok canım anladıgıma değil işte şekilleri benzetiyorum yarım yamalak cogunu çözemıyorum neye benzedıgını :)
Ben de sana bakıcam canım ama şimdi heyecanla çocuğumu bekliyorum sonra mutlaka bakıcamBakma tarzın çok hoş ama yuvarlak içine alarak byle :)
Bakma tarzın çok hoş ama yuvarlak içine alarak byle :)
Hamilemisin ki yada biyerdenmi geliyor cocugunBen de sana bakıcam canım ama şimdi heyecanla çocuğumu bekliyorum sonra mutlaka bakıcam
Hamilemisin ki yada biyerdenmi geliyor cocugun
Evet teyzesiymiş hatta kadın . İnş canım biran önce gelir seni sevindirir.Banda geçen yıl bir arkadasım 2015 de hamıle kalıcaksın sen ilki kız sonrada erkek olcak demişti.2015 e 1 ay kaldı olmazsa paralıycam onuYuvarlağı beyzanın falında çizmiştin ama benim fallarımda sürekli bebek çıkıyor belki de dediğin gibi birden gelecek yavrum
aaa ewet az kaldı walaEvet teyzesiymiş hatta kadın . İnş canım biran önce gelir seni sevindirir.Banda geçen yıl bir arkadasım 2015 de hamıle kalıcaksın sen ilki kız sonrada erkek olcak demişti.2015 e 1 ay kaldı olmazsa paralıycam onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?