:)yok kiz takiliorm ole zaten daha zmnm var bu çocukla olmsni istiyorum ben ama kndmi gremiorm o yüzden sordum
pki bsey sorucam o nasıl hayrli mi senceAnkarayla bi alakan var mı tatlım? Bir erkek var sevgilin sanırım bir anahtarı tamamlamaya çalışıyor çok az kalmış tamamlamak üzere. O da senin gibi hisleri çok kuvvetli biri mi? Uzun boylu çıkmış.
Bu aralar çok seyahat etmen gerekebilir sanki çok uzak olmayan ama yakın da olmayan yerlere gidip gelme durumların var.
Bir kadın var çok yakınında biri söylediği herşey ok gibi batıyor sana yani kadın bilerek irrite edici konşuuyor sinsi bir kadın bu yanında da bir erkek var ona kızıyor ama kadının umru değil bu kadın senden pek hoşlanmıyor ama o adam kadının önüne öyle bir set çekmiş ki zarar veremiyor.
İsminin içinde ç harfi olan biri var birine çok ihtiyacı olan birşey götürüyor
Canım falın biraz sıkıntılı ama sonucu çok büyük ferahlık ve mutluluk, senin gibi olamam ama bu kadar görebildim..
Rabbim gönlüne göre versin
pki ole yplm tatlim:)Sen yanlış anlama o önemliDediğim gibi yarın fırsatın olursa kahve iç fincanı yolla saatlerce yoğunlaşmak istiyorum o derece
:)bilmm bn sana solicm tatliskomaa sen demişsin pardon canm karstrdım: D cocugum'' sen bana nzmn bakcan tarh verde hazrlym kendımı şimdidn
valla hc kirmk istmiirm seni:)ama bn biraz degsk bakiorm tatliskm ama şekil bnzet diosan bnzetym:)aa sen demişsin pardon canm karstrdım: D cocugum'' sen bana nzmn bakcan tarh verde hazrlym kendımı şimdidn
cok merak ettım ya yaşın kaç acaba:)bilmm bn sana solicm tatliskom
Bende baktım falına ama felaket falcısı olcam galıba hep kötu cıkıyor benım baktıgım içimmi kötu acaba benımpki bsey sorucam o nasıl hayrli mi sence
pki bsey sorucam o nasıl hayrli mi sence
22 tatlim senin sakin senden kucugum deme:)cok merak ettım ya yaşın kaç acaba
yok bildign gbı bak tatlım benimvalla hc kirmk istmiirm seni:)ama bn biraz degsk bakiorm tatliskm ama şekil bnzet diosan bnzetym:)
1 yaş küçügüm canm 21 noldukı :)22 tatlim senin sakin senden kucugum deme:)
ve evlsinn1 yaş küçügüm canm 21 noldukı :)
kız 6 7 aylk ewlym bende tazeyim:)ve evlsinnkiz bn kaldim evde:)
evet tatlim ankarali bilemiorm blirszlikler vr bndede ama evliligi bununla istiorm yarin bak baklm bi sen ne grcksnYa bu kişi ankaradamı yaşıyo? ve çerkez falan mı? yani göçmenlik varmı? İsminin içinde L harfi var mı? Ya bak siz evleneceksiniz gibi gördüm ama bu adamda hoşuma gitmeyen bişeyler var şu an adını koyamıyorun yarın mutlaka bir falını gönder çok daha detaylı bakayım canım
Merak etmeee :) Ya çokmu saçmaladım falında?ve evlsinnkiz bn kaldim evde:)
onu farkttm bide bebk die sayikliosn demi:)kiz azcik daha zmn gcsin bari genç anne olcn da bz naplm:)kız 6 7 aylk ewlym bende tazeyim:)
hayr tatlım cok isabetli baktnMerak etmeee :) Ya çokmu saçmaladım falında?
evet tatlim ankarali bilemiorm blirszlikler vr bndede ama evliligi bununla istiorm yarin bak baklm bi sen ne grcksn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?