Kahve falı bilen bakabilir mi?

kız cocugumu beklıorum dediği... C cocugumm bundan bahsediyo DDDDDDDDDDDDDDDDD

Allah hepimizin gönlüne göre versin kızlar hepimize hayırlı birer bebek

kizlar pinkinge baktim bgn enerjim dsuk hpnz brdasnz buraya atym dedim ftlari bna bişeyler sallarmsnz bn kndme bakamiorm alamiorm hislrmi bgn bakamm bna bakana ama ertesi gun net bakarm soz:)

Ankarayla bi alakan var mı tatlım? Bir erkek var sevgilin sanırım bir anahtarı tamamlamaya çalışıyor çok az kalmış tamamlamak üzere. O da senin gibi hisleri çok kuvvetli biri mi? Uzun boylu çıkmış.

Bu aralar çok seyahat etmen gerekebilir sanki çok uzak olmayan ama yakın da olmayan yerlere gidip gelme durumların var.

Bir kadın var çok yakınında biri söylediği herşey ok gibi batıyor sana yani kadın bilerek irrite edici konşuuyor sinsi bir kadın bu yanında da bir erkek var ona kızıyor ama kadının umru değil bu kadın senden pek hoşlanmıyor ama o adam kadının önüne öyle bir set çekmiş ki zarar veremiyor.

İsminin içinde ç harfi olan biri var birine çok ihtiyacı olan birşey götürüyor

Canım falın biraz sıkıntılı ama sonucu çok büyük ferahlık ve mutluluk, senin gibi olamam ama bu kadar görebildim..

Rabbim gönlüne göre versin

yo cok iyi baktin agzna saglik evlilik grunuo mu onunla peki

yo cok iyi baktin agzna saglik evlilik grunuo mu onunla peki

Evlilikle ilgili bişey göremedim bi dahaki falının resimlerini yükle o zaman söylerim canım yalnız çok net büyüyle uğraşan birini gördüm dikkatli ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…