Kahve falı bilen bakabilir mi?

Ben bu evlere baktımda 12. evım aslan burcundaymış okudum ciddi dogru şeyler şaşırdım :)

benim de yükselen yay=) yay patlaması oldu bu topikte=D
burcumda basak bazen oyle zıtlıklar yasıyorumkı anlatamam basak cok tıtız detaycı yayda acayıp rahat umursamaz bazen kendıme katlanamıyorum

12. evinize hangi burcun düştüğünü şu şekilde bulabilirsiniz. yükseleniniz 1. eviniz. yükselen burcunuzdan bir önceki burç 12. eviniz.

Harikasınız gerçekten Ben 14 aralıkta öğlen 12 de doğmuşum yorumlayabilir misiniz acaba?

burcumda basak bazen oyle zıtlıklar yasıyorumkı anlatamam basak cok tıtız detaycı yayda acayıp rahat umursamaz bazen kendıme katlanamıyorum
Sen benım tam tersimsin ilginç Bende yay yukselen başak.Evet zıtlıklar bende yasıyorum bazen

peki bişey sorucam yay burcunun en iyi anlaştgı burç hangisi yani eş konusunda.
kova olarak biliyorum ben.

peki bişey sorucam yay burcunun en iyi anlaştgı burç hangisi yani eş konusunda.

bunu yine haritaya göre yorumlamak lazım. haritanızda marsın, venüsün, ayın konumları önemli. 7. ev ikili ilişkiler evidir, 7. evinizin aldığı etkiler önemli. 5. ev aşk evidir, 5. evin aldığı etkiler önemli. yani sadece burcunuz yay diye bu soruya sağlıklı bir cevap veremeyiz.

Sen benım tam tersimsin ilginç Bende yay yukselen başak.Evet zıtlıklar bende yasıyorum bazen

kova olarak biliyorum ben.
benim eşim terazi ve ınternette okumustum terazı yay anlaşamaz dıye hatta daha ilk çıkmaya basladgmzda ayrılmak istemiştim anlaşamayız diye ama kısmet ewlendık anlaşamadgmz konularda susuyoruz oluyo bıtıyo

wala ben hala bu ev konusunu anlayamadm ev derken

Canim sana dogum gunumuzu saatimizi felan soylesek yorumlayabilir misin ? :)

sadece güneş burçlarını baz alırsak terazi ve yay anlaşır. ateş ve hava grupları birbirleriyle, su ve toprak grupları birbirleriyle anlaşır denilebilir çok kabataslak olarak.

Merak etme canim annemle babam da tam olarak boyle nisanliliklari zor gecmis ama on dokuz yildir evliler masallah terazi erkegi iyidir iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…