- Konu Sahibi merissu744
-
arkadaşlar kahve falı bilenler toplaşalım birbirimizle fallaşalım sırasıyla yapalım bunu ki karışmasın her birimiz sırasıyla yorum yapsın snr falına bakılan kişi birbirnin yorumunu yapsın ilk önce ben yolluyorum
benim arkadaşımdır cnm ama yeni doğum yapmıştı bu hafta gelcek bana birde erkek arkadaşımın hayatında biri var mı
iyide olmasın zaten kızların ahından böyledir kesin benle durumu ne şimdi
hislerin doğru çünkü ben vazgeçtim ve istemiyorum
Fincanına bakınca bir konuda büyük bir sıkıntı yaşamış olduğun ama gecen zaman içinde tam anlamıyla olmasa da atlattığın gözüküyor. kafanda hala bir şeyler yerine tam anlamıyla oturmadığı için kuruntulu ve hatta endişeli çıkmışsın..bence bu kuruntulardan kendinizi biraz olsun sıyrıl ve yapabiliyorsan biraz değişik ortamlara girip kafanı boşalt. yapacağınız bir ortam değişikliği senin hayatında istediğin yeni gelişmeler için yepyeni girişimlere sebep olacaktır. bunu özellikle vurgulamak isterim...çünkü sorunlarınızın yerini sadece üzerinizdeki negatif düşünce ve kuruntular almış ve onları üzerinizden attığı gibi yeniden doğuş gibi yepyeni bir sayfa açılacak önüne Ani bir haber neticesinde sevineceksin. çok yakın bir arkadaşınız sizi bir sözü ya da davranışı ile üzmüş bunun farkında olmayabilir sinsice adımlar atan kurnaz bir kisi.Ancak malaesef cinsiyeti hakkinda yorum yapamayacagim çünkü karanlık şeklinde çıkmış. aklındaki karışıklıklar geçecek ve beynin özellikle çok rahatlayacak . Bir yolun var, bu yolun sonunda çok istediğin bir şey gerçekleşecek ve bir karar aşamasına geleceksin.bir konuda yürek kabartısı yapmışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?