kahve falı - fallaşalım

hazal_diren

lafa bakarım laf mı diye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2008
4.086
613
448
ekleme: arkadaşlar yanlış anlama olmasın. ama ben bu başlığı bana bakan kişilere bakmak için açtım. (eğer başka birisine fal baktırmak istiyorsanız lüften o kişiye özel mesaj atın ya da kendinize konu açın. böyle karışık bir hal alıyor bu konu.) :KK14:

son kapattığım falım:
IMAG6080.webp 1.webp 2.webp 3.webp 4.webp

Son düzenleme:
şunu söyleyebilirim falında ayı gördüm. ensesi kalın güçlü birinden yardım alacaksın. bir adam var falında elinde kupa gibi bir şey tutmuş havaya kaldırmış. zafer benim der gibi. bu adamın bir işi olacak ve bundan çok mutlu olacaksınız. kaplumbağa var tabağında. taşınma gibi bir olayınız olabilir veya yakın zamanda evlilik olabilir bu. kötü bir şey yok bence falında her şey yoluna girecek

şunu söyleyebilirim falında ayı gördüm. ensesi kalın güçlü birinden yardım alacaksın. bir adam var falında elinde kupa gibi bir şey tutmuş havaya kaldırmış. zafer benim der gibi. bu adamın bir işi olacak ve bundan çok mutlu olacaksınız. kaplumbağa var tabağında. taşınma gibi bir olayınız olabilir veya yakın zamanda evlilik olabilir bu. kötü bir şey yok bence falında her şey yoluna girecek

çok teşekkür ederim, en sonunda bir yorum alabildim. eğer isterseniz de sizin falınıza bakabilirim. çok iddialı değilim ama içimden geldiği gibi bakıyorum ben.

Merhaba, ben de rica etsem bakabilir misiniz?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bakabilir-misiniz.656176/page-5

bana da bakar mısın.

sana uzak bir yerden biri uzun biri kısa boylu iki kişi gelecek. bu kişiler iyi insanlar ayaklarına kadar çıkmışlar. 4 kişi ile birlikte masa başı çalışan birine gidip bir konu hakkında danışacaksınız sanırım. falınızda hamile bir kadın gördüm. elinde meşaleye benzer bir şey tutmuş. kuş var falında sana bir haber gelecek veya sen birine bir haber göndereceksin. ayrıca gelin de var falında. yakın zamanda hanede nişan düğün olabilir. ama gelin tek başına çıkmış kaçabilir bu kişi. bu kadar görebildim :)

sana uzak bir yerden biri uzun biri kısa boylu iki kişi gelecek. bu kişiler iyi insanlar ayaklarına kadar çıkmışlar. 4 kişi ile birlikte masa başı çalışan birine gidip bir konu hakkında danışacaksınız sanırım. falınızda hamile bir kadın gördüm. elinde meşaleye benzer bir şey tutmuş. kuş var falında sana bir haber gelecek veya sen birine bir haber göndereceksin. ayrıca gelin de var falında. yakın zamanda hanede nişan düğün olabilir. ama gelin tek başına çıkmış kaçabilir bu kişi. bu kadar görebildim :)

Amanın kim kaçıyor, hanede tek ben varım kaçmam : )
Teşekkür ederim, kpssye gireceğim çıkmamış mı iş o_O

arkadaşlar yanlış anlama olmasın. ama ben bu başlığı bana bakan kişilere bakmak için açtım. eğer başka birisine fal baktırmak istiyorsanız lüften o kişiye özel mesaj atın ya da kendinize konu açın. böyle karışık bir hal alıyor bu konu. :KK14:

bunlar da benim falım :)

merhaba. konum biraz karışmış maalesef, sizin mesajınız da arada kaynamış bu sebeple. falınıza yorumum şöyle:
öncelikle haneniz oldukça temiz ve berrak çıkmış. bu aralar art arda birkaç haber alacaksınız ailenizle ilgili olarak. çok yakın bir zamanda bir yolunuz olacak. bir de sanırım niyet ettiğiniz bir konu olsa gerek, arada biraz uzun zaman geçtikten sonra bir yolunuz daha olacak. bu yolun başında boynunu öne eğmiş birisi gördüm, biraz uzun boylu bir erkek. bir de kendisini çevreye kapatmış birisi çıkmış. bu kişi birisini düşünüyor. ama sanırım olumsuz bir düşünce, yani sinirlenmiş olabilir. uzun koyu renk saçlı bir kız gördüm, gözünü kapatmış, sanki bazı şeyleri görmezden gelir gibi bir hali var. oldukça kalabalık bir yere gideceksiniz, ya da bir buluşmanız olacak kalabalık bir grupla.

Back
X