- 30 Nisan 2014
- 5.475
- 17.101
- 248
- Konu Sahibi alonedark18
-
Bir tanesi iyiydi gerçekten. O da olumlu konuşmuştu. Diğerleri de olumlu olumsuz karışık. O zaman düşününce dedikleri sanki gerçekmiş gibi geliyordu. Aradan bir yıl kadar zaman geçti. Şimdi bakıyorum o bir tanesi haric boşuna yipratmisim kendimiBaktirdigin kişiler iyi fal bakan tarzda duyulmuş kisilerniydi peki
aman bilse kendine faydasi olur bana da ikizlerin olacak demislerdi birini zor yaptim:)
Allah’a İnan’ın yada inanmayın bilmiyorum fakat seni hiç tanımayan bir kadın kardeşinin içtiği kahvenin o küçücük fincanından senin bebeğini nasıl görüyor buna nasıl inanıyorsunuz anlamıyorum içinizi ferah tutun ayrıca hamileyken daha çok değişik rüya görülüyor kaygı tavan oluyor bunları bilmiyor musunuz stres yapmamanız lazımBen hamileyim..kardeşim kendine fal baktirmis ..nezamandor ağzında bis geveliyordu..en sonunda konusturdum fal bakan kişi yakının şuan hamile birinin çocuğu doğunca çok uzulceksiniz sıkıntı var bebekte normal değil gibi biseyler demiş...okadar üzüldüm ki ister istemez kafama taktım ..fala inanmam ben baktirmam ama kafama çok takildi..bide ben bikac kez o tarz bı rüya görmüştüm ..bunların heosini bir araya getirince korkmaya başladım..lütfen bana biseyler deyin rahatlamaya ihtiyacım var ..sizin de başınıza geldimi hani falinizda böyle kötü seuler cikipta güzel şeyler yaşadınız mı..hiç sanmazdim bı fala kafa takacagimi ama hamile olduğum için bebeğim konusunda tedirgin oldum..ha bide ben bu bebeği istemiyordum şükretmek gereken yerde ağladım zirladim şimdi diyorum rabbim beni cezalandiracakmiinanılmaz kötüyüm şuan ..neden falcı öyle dedi neden ben otarz rüyalar gördüm ...buarada ikili ve üçlü testleri için sorun yok dediler ama yinede çok korkuyorum ben
Dimi kardesimde direk senle ilgili diyor akraban demiş bitek sen varsın benim kan bagim olup hamile olan diyorBelkide o yakın denen kişi siz değilsinizdir
Bu doktorları da anlamıyorum dön sendorumlu diyorlar bebek sağlam doğuyor neye göre diyorlar bunu ..ablaniz çok sukretsinDua ile her şey değişir öncelikle buna inan ve tevekkül ardından ....bir kahve falina inanma tabikide...bak ablamın bebeğine yüzde 90 down sendromlu dediler ...eniştem ve ablam çok dua ettiler uzulduler elbette ama tevvekkul ettiler her şey Allah'tan diye ama duayi ve umudu birakmadilar hiç bir şey yok yegenimde zehir gibi maşallah...sadece ablamın üzüntüden sütü kesildi ....olan bebege oldu yine bu yüzden üzme saçma bir fal yüzünden kendini
Bebek doğunca dedi minik dogdu yeğenim prematüre ...kulakları biraz kepçe bu yüzden yuz ile orantılı bulmadi galiba ama bu şekilde bir oran vermesi saçmalık ötesi tabiki ablam hala sütü kesildi emziremedigi için üzülür ...zeki maslalah çok tatlı ama bagisikligi düşük bir çocuk oldu sürekli hasta oluyorBu doktorları da anlamıyorum dön sendorumlu diyorlar bebek sağlam doğuyor neye göre diyorlar bunu ..ablaniz çok sukretsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?