Bende gondermistim unutmayin beni;-)Çook teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinYarım saat içinde mesajlara cevap vericem
Beni de unutmayın :)Çook teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinYarım saat içinde mesajlara cevap vericem
Çook teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinYarım saat içinde mesajlara cevap vericem
talep fazla oldugundan kafasi karismista olabilir kiyamamBende varim bendee :))))
Aşırı derecede iyi olduğum söylenemez ama anneden geçen bir kabiliyet var bende de.. Bu gün içinde isteyenlere (sayı olarak elimden geldiğince çok) kahve falına bakabilirim.
Özel mesaj ile 3 fotoğraf (2 fincan + 1 tabak) ve doğum yeri ve tarihi (biliyorsanız saati), eğer net bir dilek veya merak varsa onu yazmanız yeterli
Tamameen ücretsiz :))
Merhaba acaba halen fal bakıyormusunuzÇook teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinYarım saat içinde mesajlara cevap vericem
Merhaba rica etsem acaba bakar mısınız banada:)Merhaba millet! Yeniden derdinize ortak olmak icin buralardayim:)
Merhaba rica etsem acaba bakar mısınız banada:)
Banada bakar misin?Merhaba millet! Yeniden derdinize ortak olmak icin buralardayim:)
özel mesaj attım size :)Merhaba millet! Yeniden derdinize ortak olmak icin buralardayim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?