kahve falıma bakın, bende sizin kahve yada iskambil falınıza bakayım..

cnm hayatında bi kadın var mı onun annesinin ablasının dışında falan yani

Var canım bi kiz var ama onun icin senden vazgeçmemiş zaten en fazla 3gune kadar konusucaksiniz bi muhabbet olucak arnizd

Icin oyle ferahlaiyacak ki ay doğuyor cok az kalmış bu günlerine güleceksin gercekten yolların var kısa kasa seyahatlerin olucak senin kafanı dinlemek mı istiyorsun nedir bi yogun bi seyahat donemin olucak sana iyi gelice söyleyim bi tel var seni aryan kişi seni cok mutlu edıcek havalara ucucaksin 2 gün icinde eski sevgiliyle yine aynı ortama gireceksin nasıl olucak birmiyorum ama ikinizde haberdar olucaksiniz ama tesadüf gibi davranicaksiniz sana bi haber daha var işle ilgili beklediğin bi haber canım bi yüzük var bu falda bi soz yada nişan 6 ay icinde ya nasıl güzel bi ortam böyle prenses gibisin genis erkekli bi elbise var seninuzerinde ya canım sen ani bi sekilde evleneceksin bi anda hic düşünmeden ve oyle ki bu insan senin hayatındaki bütün sıkıntıları alıp götürüyor bu insan böyle Kartal gibi snı kuşatmış cok gösterişli ve sağlam biri olucak ya ve cok kendini geliştirmiş ya cok iyi biri olucak sen kendini ona o kadar yakın ve güvende hissedeceksiniz herseyi unutacaksın bak esmer bi erkek bu

Canım eski sevgilim esmer. 2 gün içinde aynı ortamda olamayız bayram oda ailesinin yanında farklı şehirdeyiz konuşöuyoruz bile araması yakın mıdır beni canım? İşle ilgilide bir haber bekliyorum inşallah olur

Yanlış okumuşum telden girdiğim için 2 gün içinde telefon mu var anaam inşallah ya

bu fala bakan ilk 7 kişiye bende tarot falı bakıcam.baktıgım falları özelden msj atıcam.ve tek bakısta en fazla 3 kişiye bakabiliyorum en baştan söyleyeyim.gece 1 e kadar bu 7 kişiye kesin bakıcam ancak aralıklı zamanlarda bakıcam hepsine birden bakamıyorum sıkıntı olusuyor bende.şimdiden tesekkur ederim :)

Canım çok sıkıntılısın gerçekten sıkıntıların taşmış yani. Gözyaşların var ara ara. Senin bir erkekle görüşmen olucak 4 5 sefer aralıklı aralıklı bu görüşmelerin canım. Sonu iyi merak etme. Bak senden kısa biri var bayan bu. Sana bişeyleri diretiyo yap et tarzı sen istemiyosun. Senin dertlerin derya olmuş resmen canım. Çok konuşuluyo insanlar arasında bi kaç bişey. Bu erkek görüşeceğin yani farklı bi şehirde olabilir gibi geldi bana. C e harfli biri var bundan yanada sıkıntılarım var. Bundan yakın zamanda gelicek haberlerin var. Dileğin çok temiz olucak hiç sıkma canını beklemediğin şekilde güzel olucak

kısmetin taşacak, şanslı bir döneme giriyorsun.Yine de sıkıntıların şu an seni ele geçirmiş durumda ya da geçirecek.belki de uzun bir süre şansının farkına varamayacaksın.ama sonra birden gözün açılacak, ve seçim şanslarının olduğunu farkedeceksin.

3 kişi olarak bir tehlikeye doğru gidiyorsunuz.biriniz çok çekingen bu konuda ama diğer 2 si çok kararlı.acayip bi cesaretle gidiyorsunuz ama bu iş tehlikeli ve riskli haberiniz olsun.

geçmişte yaptığın birşey bugünlerde karşına çıkacak, güzel birşey sanırım, yaptığına memnun olacaksın.

planlarının bazılarını hayata geçirememişsin, çünkü imkanın yokmuş.planlarının bazıları birbiriyle bağlantılı, o yüzden biri olmayınca öbürüde gidecek gibi.ama bunları aşacaksın.

eğer dilek tuttuysan dileğin çok güzel bir şekilde gerçekleşecek.

C harfi gördüm bikaç defa canım.

biri sana sırtını dönebilir canım, ya da aileyle ilgili bir olay arkasından yakalamaya çalışacaksınız ama o kişi bişeylere çok kızmış.baya bi insan koşacaksınız bu kişinin peşinden.ama dönüp dolaşıp yine kürkçü dükkanında bulacak kendini.

göz olabilir üstünde canım.nazara gelip kendini huzursuz hissedebilirsin.biraz karışık bir döneme gireceksin.

canım erkek arkadaşın varsa tutkulu bir ilişki görüyorum, yoksa böyle bir ilişkin olacak aranızda büyük çekim olacak.

Canım bana iş aşk genel bir açarmısın.ilişkim yok.:)

cok saol tatlım bakıyorum hemen erkek arkadasımm vardı ayrılmıstık ınsallah tutkulu cekımle gelir yine o zaman dilek tutmustum olucak olmasına sevındım :)

akşama doğru daha müsait olacağım aslında canım, bakıcam sana aklımdasın merak etme :)

işle ilgili ilk olumlu haberi aldım bugün:)
yani %90 diyelim yine belli olmaz bu işler ama haber vermek istdim görünce sen iyisin:))
kahveni iç akşama canım

işle ilgili ilk olumlu haberi aldım bugün:)
yani %90 diyelim yine belli olmaz bu işler ama haber vermek istdim görünce sen iyisin:))
kahveni iç akşama canım

tamam canım, iyi hadi hem işine hem de falımın tutmasına sevindimm bak :))

hepinize de iyi bayramlar diliyorum kızlarr :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…