- Konu Sahibi ladyindream
-
amin inşallah olurda canım hepinize fal bakarım
ten rengi bide sağ sol alt üst söyle canım...
canım ten rengi ve sağ mı sol mu alt mı üst mü söyler misin?
Ben beyaz o esmer canım. Sol üst olsun:)
Kalp kartlarınız ikinizinde kendi tarafında çıktı.bu çocuğu biraz takıntı haline getirmişsin.çocuk şu an duygusal aşırılık yaşamıyor.
sana başka bir esmer erkek görüyorum ben, bu kişiyle iş ciddiye binebilir evliliğe kadar gidebilir.bu kişiyle ya ortak arkadaş yada aile vasıtasıyla tanışacaksın.
esmer bir arkadaşınla yollarını ayıracaksın bayan bu.
eski sevgilinin aklında başka biri yok,işle yada parayla ilgili bir kayıp yaşayacak bunun üzüntüsünü duyacak bir süre.
canım bir yüzleşmeniz olabilir bu çocukla ama ne kadar olumlu sonuçlanır bilemiyorum..
aaa çok sevindim canımben beyaz tenli sarışınım sevgilimde beyaz tenli kumral canım sağ üst bakalım neler çıkacak
Okuyor canım daha o. Hmm bakalım canım yüzleşelimde içimi püskürtiyim:)) kahveme bakar mısın ki çok oldum sana biliyorum depresyon kötü bişey:) bende sana 2 kere kahve bakarım karşılıksız söz
tamam canım şu an değil sonra bakayım ama..
kartlar yine kontrollu dengerli bir ilişkiniz var aşırıya kaçan kişi yok diyor.sevgilin kısa bir zaman sonra sana güzel bir sürpriz yada teklifle gelip seni mutlu edecek.
canım esmer başka bir erkek var, ya sen geçmişinde bu kişiyle ilgili üzüntü yaşamışsın değilse o seninle ilgili üzüntü yaşıyor.kalbi falan var sende seni sevmiş ama karşılıksız olabilir.
canım dediğim gibi ilişkinizde heyecan artacak sürprizler falan olacak...
evlilik kartı var ama etrafı çok kalabalık, istemeyen bir kişi var isteyen 3 kişi var görünüyor.
sevgilinin etrafında bir iki bayan var onlara dikkat et canım.esmer yaşıtı gibi ama açık tenli yaşça büyük olabilir.etrafı çok kalabalık dikkat et..sevgilin pek umursamıyor bunları ama kollamakta fayda var bunu unutma...
kartlar yine kontrollu dengerli bir ilişkiniz var aşırıya kaçan kişi yok diyor.sevgilin kısa bir zaman sonra sana güzel bir sürpriz yada teklifle gelip seni mutlu edecek.
canım esmer başka bir erkek var, ya sen geçmişinde bu kişiyle ilgili üzüntü yaşamışsın değilse o seninle ilgili üzüntü yaşıyor.kalbi falan var sende seni sevmiş ama karşılıksız olabilir.
canım dediğim gibi ilişkinizde heyecan artacak sürprizler falan olacak...
evlilik kartı var ama etrafı çok kalabalık, istemeyen bir kişi var isteyen 3 kişi var görünüyor.
sevgilinin etrafında bir iki bayan var onlara dikkat et canım.esmer yaşıtı gibi ama açık tenli yaşça büyük olabilir.etrafı çok kalabalık dikkat et..sevgilin pek umursamıyor bunları ama kollamakta fayda var bunu unutma...
içime kurt düşürdün şimdi sinir oldum. napiyim ne bileyim benimki sette kamera arkasında çalışıyo gece çalışıyorlar.gidip sette onu mu bekliycem ne bileyim uyuz oluyorum bir taraftan ne yapacağımı bilmiyorum. tavsiyen varmı
elbette gece gidip bekleyemzsin,adamında işi sonuçta. sürekli sorarsan da onun aklına düşürürsün bu sefer.mesela setcek dışarda yaptıkları aktiviterden haberdar olabilirsin hatta sende gidebilirsin.zaten ben onun tarafından birşey görmedim kızlara karşı.hatta ciddiye almama kartı çıktı.etrafı kalabalık çıkıyor sadece.
canım işte ben kıskanıyorum kendimi yiyip bitiriyorum.sonra bakıyorum aslında bişey yokmuş.inşallah olmaz öyle bişey.
canım işte ben kıskanıyorum kendimi yiyip bitiriyorum.sonra bakıyorum aslında bişey yokmuş.inşallah olmaz öyle bişey.
canım benim için kart çeker misin. sende kart çek yorumlayım. :)
olmaz olmaz meraklanma sen..ben daha önce baktığım fallarda da kahvende de güzel şeyler gördüm sizinle ilgili..görmesem bile fal altı üstü ne sen kendini hırpala ne kimsenin günahını al..inşallah güzel şeyler olur, ama ben hissediyorum olacak...
elbette gece gidip bekleyemzsin,adamında işi sonuçta. sürekli sorarsan da onun aklına düşürürsün bu sefer.mesela setcek dışarda yaptıkları aktiviterden haberdar olabilirsin hatta sende gidebilirsin.zaten ben onun tarafından birşey görmedim kızlara karşı.hatta ciddiye almama kartı çıktı.etrafı kalabalık çıkıyor sadece.
söyledim benimkine dibinde senden hoşlanan bir bayan buna nasıl tahammül edicem sen edebilirmisin dedim.o da tamam o zaman gitmem işe gelmeyeceğimi söylerim dedi
ay işe gitmem derken, istifa mı ettircen adamı
yok canım bunlar parça parça çekiyorlar sette çalışıyo işte 2 hafta çalışıyo 2 hafta boş falan öyle tam nasıl bende bilmiyorum ama bundan sonra böyle birşey olursa da bana söylemez heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?