Kız İsteme kahve ikram ederken :)

aysee35.5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2008
797
4
96
İzmir
Merhabalar öncelikle :)

bir şey merak ediyorum buraya sorayım dedim, 1ay sonra sözüm var nasipse :) ben bahsi geçerken bile titremeye başlıyorum, o gün topuklu ayakkabı + heyecan, o kahveleri dökmeden nasıl verebilirim :)))

var mı aranızda kahveyi döken eden, ayıp olur mu nasıl geriliyorum bu konuda anlatamam :)) kalabalıkta olacağız, sırasını bir şekilde öğrenir hallederim de dökersem çok utanırım ya
:18:

dökmezsin ya niye dökesin ki
bnde giydim topuklu dolaştım bütün gün hiç birşey olmuyor
hem o gün zaten sen anlamadan herşey tıkırında gidiyor
telaş etme rahat ol dicem ama olamıcan:):)

yoook rahat olmam çok zor :))
umarım dökmem, ne bileyim aklıma ilk o geldi hani titrerim çünkü heyecanlanınca...
alıştırma yapayım bari :))

ilk anlarda heyecanlanırsın ama büyükler sohbet ederken sakinleşiyorsun :)
ben de topuklu giymiştim bir aksilik çıkmadı, inşallah senin için de harika geçer :)

güzel dileğin için teşekkür ederim, inşallah :)
umarım sakinleşirim cidden, olmadı az dozda sakinleştirici alıcam :))

Bak ben varya düz yolda düşen sakarlardanım o gün belki 15 cm topuklu vardı elbisem uzun tuvalet giymiştim ev nişanı yapmıştık oda küçkütü o kahveyi herkese tek tek verdim ama çok rahat verdim o kadar heycanıma rağmen

seni tebrik ediyorum :)
darısı başıma artık, hayır törenin bi o aşamasından korkuyorum yani benimki de öyle bir değişiklik :)

güzel dileğin için teşekkür ederim, inşallah :)
umarım sakinleşirim cidden, olmadı az dozda sakinleştirici alıcam :))

sakinleştirici uykunu getirmesin bi de canım :)
o gün geldiğinde herkesten heyecanlı ama herkesten sakin olacaksın endişelenme :)

sakinleştirici uykunu getirmesin bi de canım :)
o gün geldiğinde herkesten heyecanlı ama herkesten sakin olacaksın endişelenme :)

isteme öncesi tanışmaya da geleceklermiş, aşarsam o gün aşarım heralde, bakalım :) o gün karar veririm sakinleştirici ile ilgili :))
inşallah ya :)

aslında doğru söylüyorsun da dökmesem daha iyi sanki :)) yaşayıp göreceğiz artık, beni rahatlattın ama sağol :)

Kahve yapılmasa olmaz mı :) Bizim evin mutfağıyla oturma odası bir yerde. Kahveyi odam da kahve makinesinde mi yapsam :) İzlenmeyi sevmem ben.

dökmezsin canım merak etme ben uzun elbise topuklularla dökmediysem kimse dökmez herhalde daha

üstelik bende düz yolda yürüyemenlerden ve heyecandan eli titreyenlerdenim

ayy kahvesini verirken nasılda gözlerime bakıyordu içinde bişi var mı diye :116:

Hayırlı olsun canım:)ayy darısı benim başıma düşüncesi bile heyecanlandırıyor insanı:))

darısı isteyen herkesin başına :) harikaydı çok şükür Allahıma, hiçbir aksilik çıkmadı dilimi ısırayım, gerçi o günü heyecandan pek hatırlamıyorum ama videolardan izlediğim kadarıyla öyle :)
teşekkür ederimmm çoook düşünüp sordunuz :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…