Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke sıradan bir Türk kahve makinası isteseydin. Ne güzel olurdu ben de vardı da..
bakabılırmıyım cnm bicnm bende arcelik var ama bir kere kullandigimi hatirlamiyorum oyle ufak bir sey. ilgilenirsen resim atayim
anladım cnm teşekkür ederim zahmet verdim sanada ama aradığım buşekilde değildüşünürseniz. neredeyse hiç kullanılmamış . 15 tl dir. siz farklı düşünüyorsunuz sanırım ama yinede aklınızda bulunsun. hem belki başka alıcı çıkar :) Eki Görüntüle 1419918 Eki Görüntüle 1419919
ya cnm baktim meger seyahat tipi su isiticiymis kullanmayinca ne oldugunu unutmusum kusura bakmabakabılırmıyım cnm bi
Merhaba kac fincan türk kahvesi cıkıyo bundan ve köpüğü falan güzel oluyomu?? :)düşünürseniz. neredeyse hiç kullanılmamış . 15 tl dir. siz farklı düşünüyorsunuz sanırım ama yinede aklınızda bulunsun. hem belki başka alıcı çıkar :) Eki Görüntüle 1419918 Eki Görüntüle 1419919
mrb cnm bende bu var hdiye geldi hiç kullanmadım kutusunda duruyor düşünürsen konuşuruz özellikleri altta yazıyor
Moka Makinası GAT Coffee Show 3 Kişilik
Malzeme: Alüminyum
Transparan Kapak
Kapasite: 150 Ml (3 Kişilik)
Menşei: İtalya
kullanım videosu da var umarım işine yarar
İster Moka, ister Filtre Kahve,ister Cappuccino , Dilerseniz Latte de yapabileceğiniz çok kullanışlı İtalyan Markası bir üründür.
Ürün kullanım videosunu izleyerek basit kullanım hakkında bilgi edinebilirsiniz.