Arkadaşlar merhaba. Eşimin ailesiyle artık görüşmek istememe noktasına geldim. Çok görgüsüz çok geri kafalı insanlar. Geçen gün eşimin ailesinden biri tarafından kalabalık olarak dışarıya bi yemeğe davetliydik. Kayınbabam görgüsüzce hareketler yapıyor hayatında görmemiş gibi yemek yiyor bende herkese verilmediği için yemeğe başlamadım bana dönüp kızar gibi ya başlasana ne bekliyosun falan böyle sinirli sinirli tepki veriyor tam bi dağlı gibi. Kaynanam onun yanında yemezse döv onu diyor. Aşırı sinirlendim sanki karşılarında çocuk var patavatsızlıkta bir numaralar. Asla bi samimiyetim yok bu arada çok mesafeliyim. Kayınbabamın bu patavatsızlığı yüzünden bi kaç kere surat astım eşimle tartıştım hatta eşim gitti babasıyla da konuştu ama adam değişmiyor her ortamda patavatsız görgüsüz herkese her şeye karşı bu şekilde yani insanlıktan zerre nasibini almamış bi insan. Evlatlarını sömüren evdeki liseye giden kaynıma harçlık vermeyen faturasını ödemeyen diğer çocuklarına kitleyen bi tip. Evlenene kadar kaynımın okul harçlığını faturasını eşim veriyordu kaynımda yüzsüzün teki sömürür iliğine kadar herkesi. Şimdide ablasına diyormuş ama kalkıp babasından istemez. Neyse biz o gün yemekten kalktık restoran bizim eve çok yakın, ortamda nezaketen buyrun gelin kahve içelim dedim herkes evine gitti kaynanam ordan biz gelcez zaten dedi bizde alacağı birşey vardı ( bu arada acil değil 1 ay sonra alsa yine olur ) geldiler gece 12 ye kadar 2 demlik çay içtiler. Kaynanam kalkalım evde işim var diyor kaynım ordan yok yaağ anne kalkmayalım her zaman gelmiyoruz diyor sonra kafasını geri telefona gömüyor telefonla oynuyor. 2 aylık hamileyim en halsiz olduğum zamandayım ama asla anlayış yok. Giderkende kayınbabam eşimin parfümünü gördü bana parfüm alın diyor eşime bir lira faydaları yok hamileyim bir lira yine faydaları olmaz ama beklentileri bitmez böyle baba mı olur? Kayınvalidem desen sürekli benim ona gitmememden şikayetçi yakın olmak mıç mıç olmak istiyor ben yapı olarak öyle bi insan değilim çok yakınım olan insanlar hariç dışarıya mesafeliyim e kendiside en başta o soğukluğu yarattı bana çok uzak davrandı bende o gün bugündür hiç ısınmadım ısınma çabasına da girmedim soğukluğuna saygı duydum. Sonra kendi kendine bize peynir alıyor parasını istiyor zeytin alıyor parasını istiyor ben peynir yada zeytin istemiyorum şunu alın bunu alın demiyorum alıyorsan kafana göre parasını isteme bide oğlunuda değil beni arayıp istiyor bizim paramız yok verirsiniz diyor. Az öncede eşimi aradı beni niye aramıyorsun diye eşime trip atıyor daha pazar günü bizdelerdi. Bende sinirlendim eşime sen ana kuzusu musun dedim işin gücün var her gün anneni mi arıyorsun da 2 3 gün aramayınca sana tripleniyor dedim. Hamile olunca iyice sinirler tepeme çıkıyor sanırım. Sonra eşime başka konudan çattım huzursuz olduk resmen. Ben daha uzak olmak istiyorum yok mu bunun bi yolu gerçekten hiç çekilecek çile değiller.