Kahve meselesi

leylmira

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2013
7.189
17.796
298
34
Merhaba hanımlar.
Şuan annemin yanında memleketteyim ablamda burda. Benim bir oğlum var 17 aylık ablamın bir kızı var 6 yaşında.
Az önce ablam dışarı çıkacak makyaj yaparken ben bi kahve yapta içelim diye takıldım. Biliyorum makyajı bırakıp asla bişey yapmaz.
Yürü git salakmısın işim var dedi. Bende sensin salak mal dedim. Ne küfrediyosun diye 26 yaşında bir çocuk sahibi benim kafama vurdu ve hızlı bi şekilde canım acıdı yani. Aynadan yüzüne baktım tartışmaya başladık sesi iyice yükseldi. Ablam sessiz birisi o yüzden hep herkes onu haklı görür nitekim annemde. Onun çocuğu alınmasın diye benim çocuğunu kucağına bile almaz. Çocukta bunlara alışamıyor ben olmayınca durmuyor.

Hiç tanımadığı ilk defa gördüğü birine bile gidiyor peşinden ama annemle ablama gitmiyor ben wcye bile girsem durduramıyolar.

Sonuçta annemde ablama hak verdi neden kahve yap demişim. Ablammış alttan almam gerekirmiş. Ablamsa takılamayacakmıyım. ? Şimdi ikisi balkonda beni çekiştiriyor ben size yazıyorum. Hatta şimdi annem benimle ilgili onun psikolojisi bozulmuş dedi. Detayına girmedim canım sıkkın

ben de evimizin en büyüğüm ve kardeşlerim hep benimle uğraşırlar hakaret ederler vs ama haksız olan hep benim aileme göre çogu kez üvey oldugumu bile düşündüm bunu hep hissettim daha 16 17 yaşlarındaydım tarkan hayranıydım tv de tarkanı izlerken erkek kardeşim (14 yaşındaydı) tv kapat diye bagırdı kuzenimde vardı bende kapatmam dedim ve yumruk yemiştim agzım kanamıştı ben kardeşimi ittim diye annem bana kızmış babama da anlatmama izin vermemişti bu sadece bir örnekti bana karşı hep soguk ve mesafeli olan anne ve babam diğer kardeşlerime karşı hep tam tersi davrandılar oglumu bile daha az seviyorlar

Bazı anneler en büyük çocuĝundan yana olur..birde dedikodu baş edemeyiz...hiç durmayın toparlanın çıkın...bir süre tavırlı olun ki... sizin ne kadar üzüldüĝünüzü anlasınlar...

İşin kötüsü eşimden ayrılmayı düşünüyorum ee ben bunlaramı sığıncam ? Burda dayakta var bari eşime gideyim en azından dövmüyor.

ailen benim ailem gibi galiba çok çok büyük bir sorun yoksa eşine dön
Hayatım için tekdüze gitmedi hep bi iniş çıkış. Bazen düşünüyorum yaradan hiç düşünmedimi brn bu dertleri bu kula veriyorum ama dayanabilirmi? Diye

Hayatım için tekdüze gitmedi hep bi iniş çıkış. Bazen düşünüyorum yaradan hiç düşünmedimi brn bu dertleri bu kula veriyorum ama dayanabilirmi? Diye
öyle deme canım bende senden farklı değilim ama sabretmek zorundayız

Ben size çok hak veremedim. Çocuklardan biri 6 yaşında yani tam kıskanma çağında, bu nedenle ona daha çok ilgi göstermesi normal.

Ablanızın salak salak konuşma lafına espri yapmak istemiştim, makyaj yaptığını görüyorum, bu şekilde bir tepkiyi hak etmedim deseydiniz haklı olabilirdiniz. Mal vs haklıyken haksız duruma düşmenize neden olmuş.

Annenizin onun psikolojisi bozulmuş lafı ise sizin ne tip bir psikoloji içinde olduğunuzu bilemiyoruz, eşinizden de ayrılmayı düşünüyormuşsunuz demek ki çok iyi bir psikolojide değilsiniz hakikaten, belki anneniz kardeşini idare et anlamında söyledi ablanıza? Belki siz alıngansınız? Olaylara bir de böyle bakın.

Evet olabilir ben haklı değilimdir belki. Buraya farklı fikirler için yazdım gazlanmak bilenmek için değil :)
Ve evet psikolojim gerçekten düzgün değil :)

Evime dönerdim ben olsam.

bence evine dön. ve mümkünse çok sık görüşme, telefondan telefona... bayramdan bayrama...
çünkü sizinki karşılıklı olmuş hakaretler falan...
ablam da bana salak mısın kızım sen yaa der mesela
ya da kız kardeşim mesela salakça bir şey söylediğimde abla salak mısın bi git yaa der
ama alınmam ben bunlara... ben de bazen onlara derim.. bu karşımdakinin gerçekten salak olduğunu düşündüğüm anlamına gelmiyor. o an verilen bir tepki sadece.

belki de sizin de söylediğiniz gibi psikolojinizin hassas olduğu bir dönem alınganlık yptınız...

Yalnız iyi vurdu ha

Hatalı sensin kusura bakma
ablan dışarı çıkacak makyaj yaparken neden kahve istiyorsun
bu bir

ablan sana salak dediyse , sen neden mal diyorsun

kaç yasında cocuk sahıbı ınsanlarsınız , enteresan

Hatalı sensin kusura bakma
ablan dışarı çıkacak makyaj yaparken neden kahve istiyorsun
bu bir

ablan sana salak dediyse , sen neden mal diyorsun

kaç yasında cocuk sahıbı ınsanlarsınız , enteresan
Dimi ama

Cok gıcık ya.Insan yabanci birine sinir olunca uzaklasiyo.Ama ailesi annesi ablasi boyle olan ne yapsin?
Cekilecek gibi degiller.Neden orada kaliyorsunuz bilmiyorum da tez zamanda gitmeye bakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…