kahve - misafir

kahve yanına lokum ver
eğer tek kahve içine sinmezse taze çerez al ve çayın yanına ver
hem yorulmamış olursun

merhaba arkadaşlar,
eve yeni taşındım, küçük bir bebeğim var. pek becerikli değildim, bebekle iyice saldım ev işlerini:) komşu kadınlar bir kahveye ugrayacaklar da en az bir 5-9 kişi olurlar. ben bunlara kahveyi aynı anda nasıl hazırlayayaım. türk kahvesi. cezvem de var makine de var ama peş peşe versem mi? nasıl olur. çok saçma bir soru ama
Kucuk bi tencerede yap ben 15 fincan bile yapiyorum onlarda..minik tencerelerim var..caydanlikta yap herseyle olur yani ben biraz relaxim bu konuda misafrlerim gormuyorsa herseyi neyapar eder cikaririm onlerine :KK70::KK70::KK70:

merhaba arkadaşlar,
eve yeni taşındım, küçük bir bebeğim var. pek becerikli değildim, bebekle iyice saldım ev işlerini:) komşu kadınlar bir kahveye ugrayacaklar da en az bir 5-9 kişi olurlar. ben bunlara kahveyi aynı anda nasıl hazırlayayaım. türk kahvesi. cezvem de var makine de var ama peş peşe versem mi? nasıl olur. çok saçma bir soru ama
Ben yapmstim caydanligin demligiyle kac kksyle o kadar yap kısık ateste tek sferde

merhaba arkadaşlar,
Kahve demişler ama kahve şart değil bir gün önceden börek sar ,hazır kurabiye kısır çay da verebilir sin ,Öner'den hazırlayıp buzluğa at sonra çıkar

Burda bi kac yil once bi konu okumustum bana onu hatirlattiniz: )
Sizin gibi yeni tasinan birine komsulari hosgeldine gelecegiz demisti sakin bisey yapma bi kahve icexegiz demisti konu sahibi de bi kahve ikram etmis.
Arkasından dedikodu dönmüş bi kah eyle gecistirdi ikramda bulunmadi diye: ))
Konu sahibi de yaptigim yanlis miydi diye konu açmıştı : ))
Demem o ki ne olur ne olmaz bence kahvenin yanina güzel bir starbucks kurabiyesi yapın.super oluyor.hem pratik de.1 gece önceden yapin ertesi gun ikram edin.bir de yanlarin draje veya cikolata koyabilirsiniz

aman tanrım!

vallahi kızlar sağolun. starbıcks tarifini duymuştum yaparım o zaman. ama daha küçük yaparım, lokmalık

siz misafrlerinizi en iyi sekılde agırlamak istemez misiniz üseniyor gibi bi haliniz var.. yapamıosanız gidip hazır alın. Önden hazırlayın kahve yanına cıkolata ıkram edebılırsınız .. Cay yaparsınız yanına kek bır de tuzlu tamam bunlar cok basıt seyler ki.. ben mısafırım gelmeden tabaklarımı vs herseyı hazır edıyorum sadece servısı kalıyor.Gözünüzde büyütmeyin bu kadar :)

Ben sizin yerinizde olsam her ihtimale karşı çay da yapardim.bir kurabiye bir de kolay bir börek ya da poğaça.cayla onları ikram eder sonra da kahveyle de lokum arkasından.cok da zor olmaz aslında küçük çocuğun falan yoksa

merhaba arkadaşlar,
kahve demişler ama bence ,sadece kahveye gelmezler.pasta ,börek çay filanda ikram etmelisin.

merhaba arkadaşlar,
Bimde cok guzel kurabiyeler var onlardan al bence kahveleride yap 5 5 ikidefa ayni anda verirsin sogumaz hemen

bazı teyzelere avrupalı gibi olunamıyor :-) kahve diye gelirler kek börek, kısır isterler, 5 kişi geleceğiz derler 15 kişi gelirler, siz o yüzden kahveyi bol alın, yanındaki ikramlıkları da fazla tutun:-)
Teyze bunlar tanımıyormuşsunuz da ne isteyecekleri belli olmaz, ben öyle bir baskın yemiştim, tecrübeliyim :KK70:

Bebeğin var canım , kolayına nasıl geliyorsa öyle yap , yani çayda olabilir

Illa kahve olmasi şartmı kucucuk bebekle okadar kisiye bide turk kahvesimi yapacaksin sutlu kahve yap yada cay yap en kolayi yaninda hazir biseyler alirsin tmm dir marketlerde hazir borek var koy firina iki dkkada tmm bide kek

Eğer vicdanlı teyzeciklerse sen ilkini yapıp tuttuğunda bir başkası da diğer cezve ile geri kalanını yapar.
Yapmalı da, böyle durumlarda hizmet beklemek kadar ayıp bir durum olamaz.
bebeğin var belki gece uyuyamadın yorgunsun bilmem ne birde hizmet bekleyecekler öyle mi
Valla öylesi varsa eğer haaa birde dedikodunu yapacaklarsa hiç gelmesinler

siz misafrlerinizi en iyi sekılde agırlamak istemez misiniz üseniyor gibi bi haliniz var.. yapamıosanız gidip hazır alın. Önden hazırlayın kahve yanına cıkolata ıkram edebılırsınız .. Cay yaparsınız yanına kek bır de tuzlu tamam bunlar cok basıt seyler ki.. ben mısafırım gelmeden tabaklarımı vs herseyı hazır edıyorum sadece servısı kalıyor.Gözünüzde büyütmeyin bu kadar :)

üsenmiyorum ama tanımıyorum, sadece tanışma nedeniyle mi gelecekler yoksa kek börek olmalı mı onu bilemedim. sonuçta bebekle hemen öyle bir zahmete giremyorum. zaten yeni taşındık.

üsenmiyorum ama tanımıyorum, sadece tanışma nedeniyle mi gelecekler yoksa kek börek olmalı mı onu bilemedim. sonuçta bebekle hemen öyle bir zahmete giremyorum. zaten yeni taşındık.
Bime git hazır birşeyler al ver çayın yayında.Dondurulmuş börek,dondurulmuş yaş pasta,sarma,kurabiye al vs al bimde hemen hemen bulunur bunlar.

Back
X