kahve rengı lekesi olanlar

karamel86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
879
11
118
İstanbul
kızlar sızınde lekenız varsa ne yaptınızı anlatırmısınız ne kullanıyosunuz jelmı ıgnenmı
dr kım
sız lekem var deyınce ne nedıyor
ve ne kadarlık hamılesınız
ne zamandan berı gelıyor
cvplarsanız sevınırım

canım ben kapsul ve ıgne kullanıyodum bendende gelmıstı leke doktorumu aradım soyledım oda oyle lekelenmeler olur korkulacak bı durum yok dedı benım doktorum tımur gurgandı ve suanda 18.haftalık hamıleyım cok sukur oyle cok gelmedı 2 3 gun geldı okadar bence sende korkma korkulacak bısey yok yanı ıstersen bı doktorunu ara sor hıc olmazsa kafan rahat olur

ya herkeste kahverengi akıntı oluyo olmayan olurmu yani illaki tuttuğu zaman lekemi gelmesi lazım

Arkadaşlar bu lekelenme dediğiniz transferden kaç gün sonra oldu? benim üçüncü günüm lekelenme falan yok normalmi?Yani embriyo tutunursa mutlaka lekelenmemi olur?lekelenme olmadan hamile olduğunu öğrenen varsa lütfen yazsın acayip aklıma takıldıııı

sen takılma daha erken benim bugün oldu leke 7. günüm

hiçbirşekilde lekelenmem,akıntım,göğüs şişliğim,yani tutacağına işaret edilen hiçbir belirtim olmadan hamile olduğumu öğrendim canım.

Teşekkür ederim biraz rahatladım.Uf ya insan bu aralar havadan bile nem kapıyo.panik oldum yeni konu bile açtım:) sağoluun

transferden sonra 10. günden 20. güne kadar lekelenmem oldu benim de, hep yatarak progestan iğnelerle geçti, şimdi Allaha şükür yok, jele devam...

kızlar illaki lekelenme olucak diye bişey yok..bende hiç lekelenme felan olmadı...takmayın kafanızı böle şeylere...

bana ayın 2 sınden ber gelıyor canım banada dr.aynı seylerı soyluyoor ve hıcbırsey wermıyor bende jel kullanıyorum artık alıstım bu kahveler kana donusmez ınsallah benım dr.suleyman tosun

bana ayın 2 sınden ber gelıyor canım banada dr.aynı seylerı soyluyoor ve hıcbırsey wermıyor bende jel kullanıyorum artık alıstım bu kahveler kana donusmez ınsallah benım dr.suleyman tosun
geçmiş olsun canım inşallah geçer de rahat edersin.ben bursada tedaviye başladım balıkesirde tüp bebek merkezi yok malesef.inşallah kana dönüşmez kasık ağrısıda oluyomu sende peki!bende oluyoda.şimdi yatıyorum yada uzanıyorum sık sık.

Doktor bu progestan iğnelerin , jellerin de işe yaradığını ama asıl tedavinin yatak istirahatini olduğunu söyledi hep bana.. ayaklar azıcık yukarıda ( altına bir minderle) istirahat gerçekten iyi geliyor.. buarada sizin kaç haftalık kızlar?

Allah mı söyletti seni:)benim yarın test günüm bakalım ne çıkacak?10 gündür yatıyorum hep artık yatmak gelmiyoki içimden.hayır rada bende kalkıp hareket ettim elbette yemek yaptım bir kaç defa falan ama son iki gündür lekenme oldu korktum hep yattım.

oluyor canım ama cok nadır haftada 1 nerdeyse bugun 6.haftam oldu keseyı gordum ben haftaya cuma kalp atısını duycam allah nasıp ederse
asagıdakı arkadaslarada cvp verıyım ısmınızı hatırlayamadım sımdı
kahverengı gelmesı kesın bı sen var anlamına gelıyor kesın hamılesın bence ama gelıpde bı daha gelmese keske cunku kana donusebılır

guzelım yatmakla ısler olmuyor allah ol dedımı oluyor ben hep ewdeydım ama hıc yatmadım ısde yapmadım ama dedıgım gıbı yatmakla olmuyor drlar yatmakla olsaydı hıc kalkmıyın derdık dıyorlar

kızlar doktoru yine aradım ama iğne verdi yaptırıp geldim.inşallah dediğiniz gibi bir şey vardır.hayırlısı ise tabiki.evet karamel bende kan gelmesinden korktum zaten bakalım bu iğne koruyacakmı beni.ya haklısın yatmakla olmuyor ama insan napıcanıda bilemiyor sanırım yatmayı hepimiz vicdanlarımızı susturmak için yapıyoruz.çünkü ileride yatsaydım bu olmazdı dememek için.yani en azından ben böyle yapıyorum galiba.tekrardan tebrik ederim canım allah kucağınada vermeyi nasip etsin tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…