Arkadaşlar bu lekelenme dediğiniz transferden kaç gün sonra oldu? benim üçüncü günüm lekelenme falan yok normalmi?Yani embriyo tutunursa mutlaka lekelenmemi olur?lekelenme olmadan hamile olduğunu öğrenen varsa lütfen yazsın acayip aklıma takıldıııı
Yani mutlaka olmasımı lazım?
hiçbirşekilde lekelenmem,akıntım,göğüs şişliğim,yani tutacağına işaret edilen hiçbir belirtim olmadan hamile olduğumu öğrendim canım.Arkadaşlar bu lekelenme dediğiniz transferden kaç gün sonra oldu? benim üçüncü günüm lekelenme falan yok normalmi?Yani embriyo tutunursa mutlaka lekelenmemi olur?lekelenme olmadan hamile olduğunu öğrenen varsa lütfen yazsın acayip aklıma takıldıııı
canım ben kapsul ve ıgne kullanıyodum bendende gelmıstı leke doktorumu aradım soyledım oda oyle lekelenmeler olur korkulacak bı durum yok dedı benım doktorum tımur gurgandı ve suanda 18.haftalık hamıleyım cok sukur oyle cok gelmedı 2 3 gun geldı okadar bence sende korkma korkulacak bısey yok yanı ıstersen bı doktorunu ara sor hıc olmazsa kafan rahat olur[/QUOT
arkadaşlar!benimde transferden sonra 10.gün bugün fakat bende iki gndür kahverengi lekelenme yaşadım hatta gece kırmızıya döndü sandım ama yine kahve lekelenme oldu.doktorumu aradım bana bizim için bunlar önemli değil kırmızıya dönerse haber verin lütfen dedi ama ben çok korkıyorum lekelenmeleri olan neler yapıyor nolur anlatırmısınız?doktorum bana sadece progeston kapsül verdi
başkada bir şey kullandırtmıyo.valla ömrümden ömür gidiyor heyecandan bir şey olacak diye!
geçmiş olsun canım inşallah geçer de rahat edersin.ben bursada tedaviye başladım balıkesirde tüp bebek merkezi yok malesef.inşallah kana dönüşmez kasık ağrısıda oluyomu sende peki!bende oluyoda.şimdi yatıyorum yada uzanıyorum sık sık.bana ayın 2 sınden ber gelıyor canım banada dr.aynı seylerı soyluyoor ve hıcbırsey wermıyor bende jel kullanıyorum artık alıstım bu kahveler kana donusmez ınsallah benım dr.suleyman tosun
Allah mı söyletti seni:)benim yarın test günüm bakalım ne çıkacak?10 gündür yatıyorum hep artık yatmak gelmiyoki içimden.hayır rada bende kalkıp hareket ettim elbette yemek yaptım bir kaç defa falan ama son iki gündür lekenme oldu korktum hep yattım.Doktor bu progestan iğnelerin , jellerin de işe yaradığını ama asıl tedavinin yatak istirahatini olduğunu söyledi hep bana.. ayaklar azıcık yukarıda ( altına bir minderle) istirahat gerçekten iyi geliyor.. buarada sizin kaç haftalık kızlar?
geçmiş olsun canım inşallah geçer de rahat edersin.ben bursada tedaviye başladım balıkesirde tüp bebek merkezi yok malesef.inşallah kana dönüşmez kasık ağrısıda oluyomu sende peki!bende oluyoda.şimdi yatıyorum yada uzanıyorum sık sık.
Allah mı söyletti seni:)benim yarın test günüm bakalım ne çıkacak?10 gündür yatıyorum hep artık yatmak gelmiyoki içimden.hayır rada bende kalkıp hareket ettim elbette yemek yaptım bir kaç defa falan ama son iki gündür lekenme oldu korktum hep yattım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?