- 9 Mayıs 2019
- 1.501
- 1.036
- 53
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yalnız kalmak tan korkuyorum sanırım haklısınBu kişinin arkadaşınız olduğundan emin misiniz ? Ne kadar çirkin bir hareket, ben olsam bir daha gitmem.
Belki de ama onlara servis yapıp kendim içemem de tuhaf olduYani cok az kaldi ise falan sizi de samimi gorup reddetmis olabilir diye dusundum.
Off Bi düzgün arkadaşım yokAhaha sen neymişsin evin kedisi mi?
Ben olsam oturmazdım o tavrından sonra
Valla böyle muameledense arkadaşın olmasın daha iyiOff Bi düzgün arkadaşım yok
Belki de ama onlara servis yapıp kendim içemem de tuhaf oldu
HaklısınValla böyle muameledense arkadaşın olmasın daha iyi
eğer tek arkadaşın buysa zaten yalnızsın ki.böyle arkadaş mı olur?Yalnız kalmak tan korkuyorum sanırım haklısın
İşin tuhafı dün de bana kahve aldırdı ve de tatlıHic hos degil haklisiniz.
Alyscim az kalsa bile insan evine gelen birine böyle bir hareket yapar mı ? Kahve bu çok da önemli bir şey değil yani.Yani cok az kaldi ise falan sizi de samimi gorup reddetmis olabilir diye dusundum.
Sürekli görüştüğüm bu digerlri aradaeğer tek arkadaşın buysa zaten yalnızsın ki.böyle arkadaş mı olur?
Onlara sahlep servis etmissin,kendine de yapmadin mi?Belki de ama onlara servis yapıp kendim içemem de tuhaf oldu
Durumu var ama bilmiyorum dün kıyafet almıştım ordan kıskandı sanırımKahve alacak durumu mu yok
Eğer öyle bişey yoksa ben o arkadaşı silerim
Size değer vermiyor demektir