Kahve , tarot , katina , su falı ...

kimler hangi falı bakıyor

• Ankete Katılan
    22
Şu an kartlarım yanımda değil... Eve dönünc ebakayım.
ben karlarımı seçmiştim=) bende de var tarot kartları =)
1. TILSIM SERİSİ 10
2.KUPA 7
3.KUPA ASI
4.İMPARATOR
5.AŞIKLAR
6.ŞEYTAN
7. DEGNEK KRALİÇESİ
8.KILIÇ ALTI
9.TILSIMASI
10.GÜNEŞ
Falımda seçtiğim sırayla 10 kartımdır. bunun yorumlarmısın ? aşk hayatım ne olacak eski erkek arkadaşımla barışmam varmı ? çoook teşekkür ederrim =)

Benim destem farklı arkadaşım bu şekilde bakmıyorum

Banada bakarmısınız lütfen :)

Falıma bakanın falına bakıcam kızlar

Merhaba, sıkılmışsınız. Aklınız çok karışmış. Şu sıralar aklınızı kurcalayan bir çok şey var. Yapmak istediğiniz birşeyi yapamıyorsunuz önünüz kapalı bu çok sıkıntı veriyor. Kalbinizi ikiye ayırmışsınız ikilem yaşıyorsunuz. Eski sevgilinizle ilgili bir haber duyacaksınız. Sma sizi üzdüğü için çok önemsemiyeceksiniz.Hayatınıza yeni girecek biri var. Sizi çok mutlu edecek. Sevineceksiniz. Bu kişiyle farklı bir ilişkiniz olacak sizi mutlu edecek. Hayatınızda herşey zamanla yoluna girecek. Maddi manevi ferahlamanız gözüküyor. Telefonla gelecek habere seviniyorsunuz. İyi günler. :)

Bilen birinden rica etsem eşim için tarot falı bakabilir mi . Kahve resimlerini çekince yüklicem. Gerçekten güzel fal bakmışsınız yorumları okudum biraz. .Ağzınıza sağlık.

bıkmadın dimi burda konu açıp kendine fal baktırıp sonra başkalarına fal diye 2 kelime yazmaktan bana netten kopyala yapıştırdıgın tarot falını daha unutmadım herkesde okusun bu yazdıgımı

Son düzenleme:
Julia seninle fallaşmak isterim. Kahve falını güzel bakıyosun diye düşünüyorum :) Bugün koyacağın fal varsa koy bende koyucam :)

Julia seninle fallaşmak isterim. Kahve falını güzel bakıyosun diye düşünüyorum :) Bugün koyacağın fal varsa koy bende koyucam :)

Cnmm birazdan koyarim sende koy fallasalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…