Benimde falima bakarmisin lütfeen
banada bakabilirmisin <* bende sana tarot falı bakailirimmBen tarot bakabiliyorum. Cevabı evet hayır şeklinde olan sorulara, ilişki, iş, para gibi konularada. Sorulan soru ne kadar ayrıntılı olursa o kadar isabetli bakım oluyor.
banada bakabilirmisin <* bende sana tarot falı bakailirimm
ben karlarımı seçmiştim=) bende de var tarot kartları =)Şu an kartlarım yanımda değil... Eve dönünc ebakayım.
ben karlarımı seçmiştim=) bende de var tarot kartları =)
1. TILSIM SERİSİ 10
2.KUPA 7
3.KUPA ASI
4.İMPARATOR
5.AŞIKLAR
6.ŞEYTAN
7. DEGNEK KRALİÇESİ
8.KILIÇ ALTI
9.TILSIMASI
10.GÜNEŞ
Falımda seçtiğim sırayla 10 kartımdır. bunun yorumlarmısın ? aşk hayatım ne olacak eski erkek arkadaşımla barışmam varmı ? çoook teşekkür ederrim =)
Benim destem farklı arkadaşım bu şekilde bakmıyorum
merhaba canım bende kahve fal bakabiliyrum sende bana bakabilirmisin ?canım ben kahve falı bakıyorum, yüklersen bakarım :) bende fal yükleyeceğim bugün ama ne zaman yüklerim bilmiyorum....
faincanın dikkatlice baktıgımda kocaman bir y harfi görüyorum cnmmm bu y harfi gücü simgeliyor bnm fallarımdaaa sen çok güçlü bir kızsın zorluklar yasamışssın ama çözülmeye baslamış bu sorunlar ve sen her daim dik kalmışsın cnm
ne mutlu sana her insan bu kadar güçlü olamaaz
yol ayrımları var cnm bir ayrılık mi yasadın ??? eger yasadıysan bu sevgilin yada bir baskası ile senin için hayırlısı olmus cnm bu yolaa onun devam etse idin çok fazla uzuntü dolu günler seni bekliomus cnmmm ...
resmen biri set olmus önüne o yol ayrımı olsun dieee sen yanlışa sürüklenme die ben bunu ailenden biri olarak yoruyorummm :26::26:
kocaman bir dilek ağacın var senin bir dileğin var sabret cnm biraz daha vakti var fakat olacak hem de senin hayırlı bir sekilde son bulacak ...
falının genelinde bir karmaşa yok cnmmm ferah ve temiz çıkmıs ama dediğim gibiii olacak şeylerin hayatına renk heyecan katacak şeylerin olması için biraz daha vakit var acele etme sabret ve sakın aklındaaa kurmaaa kötü şeyler cnmmm aklından gecennlerin seni yanıltmasına izin vermeee ...
ve son olarakkkk kocaman bir kalp olmus yüreğin birisi için hızlı hızlı çarpıo sankiii hakkında hayırlısı olsun cnmmm ama dediğim gibi sakın unutmaaa biraz sabır sadece biraz daha zamanı var herşeyin netleşmesi için... güzel günler snein olsun cnmm
MERHABA KIZLAR
Burada hem sohbet edelim hem de fal bakmayı bilenlerle birbirrimizin falına bakalım
ne dersiniz olmaz mı
öncelikle kimler hangi falı bakabiliyor onu söylesin yada anketi oylasın kim ne falı bakabiliyor ordan görelim dimi
o zaman neyse halin çıksın falın
Julia seninle fallaşmak isterim. Kahve falını güzel bakıyosun diye düşünüyorum :) Bugün koyacağın fal varsa koy bende koyucam :)
Cnmm birazdan koyarim sende koy fallasalim
Tamam bende koyucam birazdan tatlım :)
Cnm suan komsudayim yarim saat sora fallassak olur mu daha verimli bakabilirim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?