Kahve yaptım ama içemeden soğudu...

Evde ikisi yaşıyor sonuçta kuzeni evde yokken sevgilisinin ne işi var evde? Kızın kişisel alanı nerede kaldı? Çocuğa onu evde istemediğini söylediğinde gururlu bir insan toplar eşyasını gider hakaret etmesi normal mi? Her şeye duyar kasmakta üstünüze yok.
kızın evi yahu ister donla dolaşır evinde ister kişisel bakımını yapar salonun ortasında.ne diye bir adamla başbaşa kalıp strese girecek?modern olacağız diye de cılkını çıkarıyor bazıları çok haklısınız

kızın evi yahu ister donla dolaşır evinde ister kişisel bakımını yapar salonun ortasında.ne diye bir adamla başbaşa kalıp strese girecek?modern olacağız diye de cılkını çıkarıyor bazıları çok haklısınız
Hay yaşayın teşekkürler valla sonuçta bilmediğim bir insan misafirsen kime geldiysen onla birlikte çıkarsın ben rahat edemiyorum evde böyle

Durumu ailenizin hatta özellikle babannenizin duyması gerekir. Kuzeniniz sizi çok çirkin hatta tehlikeli bir ortamın içine sokarak büyük saygısızlık yapmış. Başınıza her an bir şey gelebilir.. Kuzeniniz çok anlayışsız ve bencil.
Ayrıca sizi tehdit edebiliyor. Bunları ailesi bilmeli. Aksi takdirde siz ayrıldığınızda sizi haksız çıkaracak karekterde görünüyor.
Asla çıkmayın ama durumu aile bilmeli.

Hay yaşayın teşekkürler valla sonuçta bilmediğim bir insan misafirsen kime geldiysen onla birlikte çıkarsın ben rahat edemiyorum evde böyle
saygılı karakterli bir adam aynını yapar.hadi ayda 1 2 uyuyakaldı geç çıktı diyelim banyo yapmak nedir yahuu?gitsin evinde yapsın

Durumu ailenizin hatta özellikle babannenizin duyması gerekir. Kuzeniniz sizi çok çirkin hatta tehlikeli bir ortamın içine sokarak büyük saygısızlık yapmış. Başınıza her an bir şey gelebilir.. Kuzeniniz çok anlayışsız ve bencil.
Ayrıca sizi tehdit edebiliyor. Bunları ailesi bilmeli. Aksi takdirde siz ayrıldığınızda sizi haksız çıkaracak karekterde görünüyor.
Asla çıkmayın ama durumu aile bilmeli.
Evet annemle paylaştım ilk önce, henüz ne yapacağımızı bilemedik ama o da korktu. Yazıda paylaştım mı emin değilim ama hakareti yüksek sesle etti, bağırdı bana. Ondan dolayı korktum. Cüsse olarak da büyük biri. Annem de çok korktu, evin anahtarı var mı yok mu, kafayı takar mı diye düşünüp duruyor şuan. Normal değildi davranışı çünkü

Maalesef babaannemin. Kendisi olayı duysa zaten kalpten gider sanırım. Neyse ki şehir dışında yaşıyor.
Ben şeyi anlamadım kuzenin demiş ya üzülen sen olursun diye,ne demek istedi orda? Seni tehdit edebileceği bir durum mu var? Babannem kalpten gider dediğine göre ailenizden bu durumu bilen yok anladığım kadarıyla. Sal bombayı gitsin ya. O düşünsün. Üzülen kimmiş görsün.

Evet annemle paylaştım ilk önce, henüz ne yapacağımızı bilemedik ama o da korktu. Yazıda paylaştım mı emin değilim ama hakareti yüksek sesle etti, bağırdı bana. Ondan dolayı korktum. Cüsse olarak da büyük biri. Annem de çok korktu, evin anahtarı var mı yok mu, kafayı takar mı diye düşünüp duruyor şuan. Normal değildi davranışı çünkü
yerinizde olsam rahatımı hiç bozmam.kuzenin ve sevgilisinin yaptıklarını anlatacağımı söylerim kendisine.o düşünsün korksun sizin korkacak hiçbirşeyiniz yok.o evde oturmaya en az onun kadar da hakkınız var.sevgilisi erkeklik taslıyorsa kuzeninize ev tutsun kirasını da ödesin de beraber yaşasınlar.öyle başkasının evine çökerek erkeklik olmaz

Ben şeyi anlamadım kuzenin demiş ya üzülen sen olursun diye,ne demek istedi orda? Seni tehdit edebileceği bir durum mu var? Babannem kalpten gider dediğine göre ailenizden bu durumu bilen yok anladığım kadarıyla. Sal bombayı gitsin ya. O düşünsün. Üzülen kimmiş görsün.
Ya ben de erkek arkadaşımın evine kalmaya gidiyorum bazen haftada 1-2 gün. Onun ailesi baya sıkı olduğu için benim anne babamın da bu durumu bildiğini tahmin etmiyordur, söyleme gereği duymamıştım. Belki söylesem daha iyi olur kendine çeki düzen verir korkup

Erkeği kadını geçelim insan bazen kendi kendine kalmak istiyor, kendi ailesine tahammül edemiyor kuzeninin sevgilisi kim köpek ya hem de böyle saygısız biri.

Bu da başlı başına bir konu olur valla. Ben haftada 1-2 gün erkek arkadaşımda kalıyorum bazen, kendince onunla tehdit ediyor. Bilmiyor ki annemin bilgisi dahilinde olan bir durum, ayrıca onu ilgilendirmiyor. Tüm aileyi karıştıracağını hepten aramızın bozulacağını ima etmeye çalışıyor, şimdiye kadar bu olmasın diye sustum. Özellikle babaannemin yüreğine insin istemedim, yaşlılar çok farklı bakıyorlar olaylara
Yavv o zaman ne çekiniyosun ya sal gitsin bombayı sallll
Baktın işler karışıyor iftira atıyor hıncından dersin :D

Ya ben de erkek arkadaşımın evine kalmaya gidiyorum bazen haftada 1-2 gün. Onun ailesi baya sıkı olduğu için benim anne babamın da bu durumu bildiğini tahmin etmiyordur, söyleme gereği duymamıştım. Belki söylesem daha iyi olur kendine çeki düzen verir korkup
Kesinlikle söyleyin evlenmek zorunda kalırlar belki ikisindende toptan kurtulmuş olursunuz

Yavv o zaman ne çekiniyosun ya sal gitsin bombayı sallll
Baktın işler karışıyor iftira atıyor hıncından dersin :KK70:
Öyle olcak gibi görünüyor :D Şuan düşündüğümüz tekrar eve geldiği vakit haber vermek. Artık gerçekten kim üzülür eder düşünmekten kendim yıprandım, hak da etmiyor gibi, yetti.

Evet başlıkta tam olarak okuduğunuz gibi. Ben mi abartıyorum lütfen biri söylesin deliymişim gibi davranıyorlar. Ben kuzenimle birlikte yaşıyorum, 25 yaşındayız ikimiz de. Kuzenimin sevgilisi sürekli habersiz bizim eve geliyor ve kalıyor, beni banyoda da yakalamışlığı var, uykumun ortasında gece üçte zili deli gibi çalıp uykumdan etmişliği de. Ama son birkaç aydır iş iyice çığrından çıktı. Ben evden çalışıyorum, yani tüm gün evdeyim. Kuzenim işe gidiyor hastaneye. Bu çocuk gece geliyor kalıyor kuzenimle, sonra sabah kuzenim işe gidiyor bu uyumaya devam ediyor, yada bizim evde çalışıyor. İkimiz kalıyoruz sadece evde. Kuzenime beş defa falan çok rahatsız olduğumu söyledim arkadaşlar, bana olan tavrı aile içinde sıkıntı çıkarma, üzülürsün şeklinde oldu hep. Bugün iş çığrından çıktı ama. Sabah uyandım tuvalete giricem baktım banyodan sesler, çocuk banyodaymış. Neyse dedim sakinim, sonra çocuğa da dedim ki ben bunu kuzenime 5 kere falan dedim ama hadi sana da diyeyim, o evden çıkarken onla çık rahatsız oluyorum. Sonra ne oldu dersiniz? Benim sana zararım ne falan diyerek beni suçlamaya başladı. Hastasın dedi, ruh hastasısın. Sonra burada yazmayacağım hakaretler etti. Çık git evimden dedim sadece, 10 defa falan. En son polisi arayacağım çıkmazsan dedim, hakaretler savura savura gitti. Çok korktum, çok ama çok korktum. Evde yalnız başınıza bu durumda olduğunuzu bir hayal edin, elim ayağım titriyordu. Üstüne kuzenim bir de onu savunarak sen de yapmışsındır bişey dedi bana, ve ciddi düşündüklerini, çocukla buluşup barışmamı istedi. Durum bana çok absürt geliyor ama cidden artık kendimi de sorgulamaya başladım. Her şeyi bir tarafa bıraktım, ben evde benim için yabancı olan bir erkekle yalnız kalmak niye zorundayım? Bugün haklı olduğumu da görmüş oldum ama, yaşadığım en korkunç şeylerden biriydi.
Zaten sabredip durmanız hata direk gidin bence aslında giden siz değil onlar olmalı normalde ama durulmaz orada. İşte bu yüzden ev arkadaşı edinmiyorum dışarıda çok iyi olup eğlendiğim anlaştığım arkadaşlarımla ev arkadaşı olmam onlara da derim hep evde yapamayız asla diye çünkü ev hallerini diğer arkadaş ortamlarını nasıl yaşadıklarını az çok biliyorum. Kuzenlerimle hiiiç kalmam :D İstediğin kadar yakın ol evde çok değişiyorlar. En iyisi tek yaşamak tabi maddi olarak zorluyor bu seferde. Benim arkadaşım aynı evde kalalım dedi bunu diyen kız evinde arkadaşının sevgilisinin kuzeninden tut diğer arkadaşlarına kadar hiç tanımadığı insanları kabul eden biri :D Konuşman bile fayda sağlamaz kuzeninle evleri ayırın bence.

Kıız deli misin o zaman ne bekliyosun. Ben şimdiye elli defa harekete geçmiştim :D
Aklınca beni tehdit ediyorsun ama benim ailem her şeyi biliyo zaten. Bu çocuk bir daha sen yokken eve gelirse her şeyi ailene anlatırım kim zararlı çıkıyormuş görürsün de. Sal sıkıntıyı içine. Baktın anlamıyo mu her şeyi anlat herkese. Normalde asla tasvip etmem böyle şeyleri ama senin kuzenin belliki tam bir yılan. Anladığı dilden konuşmak lazım.

Babaannemin evinde kalıyoruz, kiraya çıkmamak için birlikte yaşıyorduk biliyorsunuz istanbulda kiralar çok yüksek. Ama çok yıprandım artık kesinlikle ayrı bir eve çıkacağım.

Olayı anneme anlattığımda anahtarın onda da olmasından endişe duydu o da. En doğrusu bir an önce taşınmak olacak sanırım.

Kesinlikle ben de görüşmek istemiyorum, yumuşak davrandıkça bu hale geldik maalesef :KK43:
Babaneninse sen niye çıkıcaksın kuzenine söyleee sevgilisyle kalmak istiyorsa alsın sevgilisini gitsin, yoksa aile bireylerine anlatıcağınj söyle, onlar yüzünden düzenini bozma.
Senin sıkılıp gitmen için yapıyolardır belkide böyle , çocuğa bak yaaaa rahatlığına, dağdan gelip bağdakini kovcak

Kıız deli misin o zaman ne bekliyosun. Ben şimdiye elli defa harekete geçmiştim :KK70:
Aklınca beni tehdit ediyorsun ama benim ailem her şeyi biliyo zaten. Bu çocuk bir daha sen yokken eve gelirse her şeyi ailene anlatırım kim zararlı çıkıyormuş görürsün de. Sal sıkıntıyı içine. Baktın anlamıyo mu her şeyi anlat herkese. Normalde asla tasvip etmem böyle şeyleri ama senin kuzenin belliki tam bir yılan. Anladığı dilden konuşmak lazım.
insanlar ne rahat ya.ben bekarken aynı şehirde tek yaşayan erkek kuzenimle bile yaşamadım aynı evde.kız arkadaşımla ev tutttum oturdum.kardeşim gibi görsem de rahat edemezdim.arkadaşları gelse huzursuz olurdum ne gerek var bunlara.

Kıız deli misin o zaman ne bekliyosun. Ben şimdiye elli defa harekete geçmiştim :KK70:
Aynen ben de tasvip etmezdim işte sonra bu hale geldim :D Sonuçta akrabam diyorsun aradaki ilişkinin bu kadar çirkinleşmesini istemedim hiç, alttan ala ala ne hallere geldik. Bir de sakinleşip kendisine de dikkat etmesini söyleyeceğim. Dinler dinlemez beni ilgilendirmez ama bana bağırarak hakaret eden bir nevi üstüme yürüyen adam ona farklı şeyler de yapabilir? Ben hiçbir erkekle 25 yıllık hayatımda böyle bişey yaşamadım. O açıdan düşününce de canım sıkılıyor doğrusu.

insanlar ne rahat ya.ben bekarken aynı şehirde tek yaşayan erkek kuzenimle bile yaşamadım aynı evde.kız arkadaşımla ev tutttum oturdum.kardeşim gibi görsem de rahat edemezdim.arkadaşları gelse huzursuz olurdum ne gerek var bunlara.
İnsanlar rahat değil abla insalar artık kaba,düşüncesiz,görgüsüz. Azıcık yol yordam bilen insanlar olsalar böyle dingonun ahırına girer gibi eve girip çıkmazlar.

Aynen ben de tasvip etmezdim işte sonra bu hale geldim :D Sonuçta akrabam diyorsun aradaki ilişkinin bu kadar çirkinleşmesini istemedim hiç, alttan ala ala ne hallere geldik. Bir de sakinleşip kendisine de dikkat etmesini söyleyeceğim. Dinler dinlemez beni ilgilendirmez ama bana bağırarak hakaret eden bir nevi üstüme yürüyen adam ona farklı şeyler de yapabilir? Ben hiçbir erkekle 25 yıllık hayatımda böyle bişey yaşamadım. O açıdan düşününce de canım sıkılıyor doğrusu.
Ya bırak ne hali varsa görsün. Elin oğlu için kendi kuzenini satmaya kalkan insan seni dinler mi? Şu anda senin ona dediği her laf,onun iyiliği için bile olsa batar. O yüzden sen kendi işine bak boşver. O seni tehdit ediyorsa sende onu tehdit et. Kim daha fazla üzülürmüş görsün. Babannen onun neyi oluyo bu arada?

İnsanlar rahat değil abla insalar artık kaba,düşüncesiz,görgüsüz. Azıcık yol yordam bilen insanlar olsalar böyle dingonun ahırına girer gibi eve girip çıkmazlar.
aynen öyle sevgilinle başbaşa kalmak başka kuzenin sevgilisiyle başbaşa aynı evde kalmak bambaşka.benim için sokaktaki adamdan farksızdır kuzenin sevgilisi.sadece çiftken görüşürüm tek başına bana gelemez yarım saat bile

Back
X