Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bi allahın kulu şunu yorumlayabilir miiiii:) terzi kendi söküğünü dikemezmişş, ben de fal bakıyorum ama kendime bakamıyorum...bakan arkadaşlar siz de falınızı yayınlarsanız size de ben bakarım:)
bi allahın kulu şunu yorumlayabilir miiiii:) terzi kendi söküğünü dikemezmişş, ben de fal bakıyorum ama kendime bakamıyorum...bakan arkadaşlar siz de falınızı yayınlarsanız size de ben bakarım:)
aynen canım ya terzi kendi söküğünü dikemez misali bende herkese bakıyorum ama kendime gelince bakamıyorum :)
Senin birşey için çok emek vermişsin fakat sonunda istediğini alıyorsun, dertlerin sona eriyor, sen maddi olarak çok iyi durumda olacaksın, sanırım sürprizleri seven birisin ve yakın zamanda sana çok güzel bir sürpriz görünüyor, resmen senin gözlerinin içinde bakan birisi var ama sen bu kişinin farkında değilsin, canım sen çok cömert birine benziyorsun ama bu şekilde devam edersen elin boşa çıkabilir, senin aklında biri var ama sanki bu kişi seni üzüyor gibi, sana çok iyi davranan hep iyi yüzünü gösteren birisi var ama dikkat çünkü bu kişi senin arkandan iş çeviren tabir-i caizse kuyunu kazan birisi, sıkıntılı bir zamanında yakın çevrenden bir yardım alabilirsin, birisi de senden yardım isteyebilir, bir davet alacaksın ve çok yoğun tempolu bir döneme gireceksin.