Kahveleri Alıp Gelin Kızlar

Kızlar bu arada lohusalık kanamanız ne kadar sürdü ya benim kesildi bile acaba ondanda mı kilom gitmiyor benim?
Benimde cok surmedi aslinda canim ama evet adet odem attiriyor diyorlar bilmiyorum ne derece dogru ama duzenli adet olduktan sonra sisligim indi

Bende cok sasiriyorum boyle hemen kilo verenlere nasil oluyo bu ya ben ilk ay 5 kilo mu ne verdim 10 kilo ne demek ya acayip sağlıklı besleniyorlar yada biz cok oburuz

Bende cok sasiriyorum boyle hemen kilo verenlere nasil oluyo bu ya ben ilk ay 5 kilo mu ne verdim 10 kilo ne demek ya acayip sağlıklı besleniyorlar yada biz cok oburuz
Metovoliz ma canm ya kiminin aşırı hızlı çalışıyor benim ayda 5 kilo vermem için sadece su içip fotosentes yapmam lazım yoksa imkansız benim en sıkı diyet ile bile ayda 2kilo anca gider ki o kadar sıkı diyet yapamadgm icin oda gitmiyor zaten metobolizmam őlműş resmen benim diyetisyene gitmemem şart ya ben gene diyetiayene gidicem yoksa veremiyorum

benimde metabolizma yerlerde en cok 3 kilo vermisimdir diyetisyenle de yapamiyorum sen gitmeye calis ama canim soyle arastir en iyisine git bazisi yoyo diyetler uyguluyo çünkü bu da bizi başa döndürüyor

Fena değil canım. İlk doğuma göre daha iyiyim. Ama akşam karanlık basınca geliyorlar bana. Bebek hiç büyümeyecek gibi geliyor.
Büyük kızıma istediğim zamanı ayıraramamak çok etkiliyor beni.
Bu sefer sütüm var ama ben emzirmek istemiyorum. 2 gündür sağarak veriyorum geceleri de mama.
Sen nasılsın? Asya nasıl oldu? Ayaz’ın uykuları nasıl?

Canm yapma yazık o bebeğe dűnyada verebileceğin en őnemli şey lerden biri anane sűtű beyin gelişimden ,psikolojisine,beden sağlığına herşeyini etkiliycek sende biliyorsun sanada saymakla bitmez faydası var ama o mucivezi şeyden bebegini mağrum bırakma derim canm sonra emzirme sıklığı azaldıkca sűtűnde azalır bu seferde pişman olur ama geç kalırsın lűtfen yapma tam tersine ne yaşarsan yaşa tek dűşűncen bebeği emzirmek olsun şuan da gűçlű olmaya çalış canm baska seyleri dusunmemeye çalış

He tamam ben görmedin sandım canım valla istedikçe emziriyorum bakalım inşallah daha da iyi oluruz canım benim sağol

Valla ben anlamıyorum asyada da böyle olmuştu zar zor 7 kilo gitmişti şimdi de 5 kilo gitti öyle kaldım gram gitmiyor emziriyorum da halbuki ama süt için kullandıklarımın da kalorisi var başabaş geliyor sanırım. Neyse senin dediğin gibi önce sağlık canım ne yapalım. Gider elbet bi düzene gireriz. Yeter ki bebişim emsin ve sütüm olsun. Daha çok tazeyiz Allah büyüktür.

Canım benim özel bir durumun var ben seni anlayabiliyorum evet gerçekten iki bebek zor ve insanda suçluluk duygusu oluşuyor. Bende yaşıyorum bunu asyaya fazla vakit ayıramıyorum üzülüyorum ama ona çok güzel bir oyun arkadaşı yetiştiriyorum ve ona ömürlük bir miras bırakıyorum kendimi böyle teselli ediyorum. Üç tane ablam var ve iyiki varlar. Hepsinin yeri ve benimle olan paylaşımı ayrı ayrı. Gerçekten bir anne babanın evladına bırakacağı en güzel miras kardeşi. İnşallah birbirlerine hayırlı kardeş olsunlar. Yanında birileri var mı canım bol bol okusunlar seni. Ne zaman daralırsan söyle okusunlar. Geçen gece bende bi kötü oldum eşim geldi sağolsun o okudu öyle dalmışım biraz. Ferahlık verir. Birde sen zaten yardım alıyordun doğumdan sonra gidebildin mi? Fırsatın oldu mu hiç canım. Sana iyi gelmişti. Bende senden farklı değilim. Yoğunum yorgunum zaman zaman endişeli zaman zaman keyifliyim. Yeni hayata alışmaya çalışıyorum. Bazen düşünceler boğacak gibi oluyor ama kafamı başka şeylerle oyalamaya çalışıyorum. Asya iyileşti şükür. İlaçlarını bitirdi. Ayaz da emmeye çalışıyor bende elimden geldiğince emzirmeye çalışıyorum. Zor süreçler tabii ama ikimizde çok yeniyiz kendimize biraz zaman tanımamız lazım. Sende kendine fazla yüklenme canım. Kimse mükemmel olmak zorunda değil. Bir lohusadan diğerine kocaman öpücükler...

Benimde cok surmedi aslinda canim ama evet adet odem attiriyor diyorlar bilmiyorum ne derece dogru ama duzenli adet olduktan sonra sisligim indi

Ya sanki bu kadar kısa sürmesi de kilo vermemi etkiledi gibi hissediyorum ya da tamamen psikolojik bilmiyorum. Kendimde de halen ödem hissediyorum ki bacaklarımda var görebiliyorum o kadar su içmeme rağmen de gitmiyor.

Canm ben okadar kısa surede 5 kilo verememistim ondan bence harika gitmis dedigm gibi ben dogumdan sadece bebegimin kilosu kadar eksik geldim sonrasinda emzirme ve sporla giden 10 kilo zaten 1 -2 yılda gitti ben 2yıl emzirdimkeşke bende aldgm 20kilonun hepsi gitseymis cunki emzirmeyi kesince metobolizmam durdu resmen tatlm ama bak senin bunyende iyi yakıyor zaten onun için sen yaza kadar bebişden onceki kilona donersin ama genede takıyorsan gel bizim takıma gőz at canm zaten 5 -6 tane emziren var bebeği cok kucuk olanlar var yani onlara filanda goz at sana morel olur ne dersin tatlım ara ara fırsat oldukca girersin 14.takımdayz

Ya sanki bu kadar kısa sürmesi de kilo vermemi etkiledi gibi hissediyorum ya da tamamen psikolojik bilmiyorum. Kendimde de halen ödem hissediyorum ki bacaklarımda var görebiliyorum o kadar su içmeme rağmen de gitmiyor.
Haklisin adet kanamasi önemli şişliğin ondan olabilir ama daha çok yenisin zamanla gider

Biraz daha zaman geçisin de gelirim canım bi bakarım onlar ne yapıyorlar. Sende son durumlar nedir. Kaç kilosun şu an. Nasıl bi diyet yapıyosun canım?

Dedigim gibi canim az da olsa yapiyorum artik basladim inşallah gerisi gelir artik 14.takimdayim bende iyi geldi gerçekten kendimi frenliyorum yoksa sonu gelmeyecekti

Çok iyi yapmışsın. Takım işi gerçekten iyi oluyor. İnsan bi durduruyor kendini. Valla ben güzel gaza geliyordum hele o spor yarışması yaptığımız hafta neydi öyle ya bende azcık daha toparlayayım fırsat bulduğum anlarda postür çalışmalarına başlıycam. Biliyorsunuz malum kamburluk sorunum var. Hamilelik derken tekrar postürüm bozuldu ve kollarım inanılmaz güçsüz. Komple sırt ve kol çalışmaya başlıycam inşallah.

Biraz daha zaman geçisin de gelirim canım bi bakarım onlar ne yapıyorlar. Sende son durumlar nedir. Kaç kilosun şu an. Nasıl bi diyet yapıyosun canım?
Canm ben de yine kalori mi sayıyorum ve sporumu ağırlık veriyorum ama en çok sağlıklı beslenmeye yani Akdeniz tarzı beslenmeye őzen gőstermeye çalışyrm gene az az vererek 200grm filan gibi őyle őyle gidiyorum canm işte daha 2 kilo filan verebildim bende izin deki kiloma yani 69a donemedim bugun baya bi şişlik indi gibi sabah 70 kusur filan çıkarm diye dűşűyorum 1.5 kilo sonra takımdayım canm yaza kadar devam edicem zaten ondan ayda 2 yada 2.5 kilo bile versem bana yeter

Son düzenleme:
Ay canm o spor yarışı beni spordan soğutmuşdu takimin yarisi spor dusmaniydi resmen ya zaten iki üç kişi spor yapiyoduk oda elestiriliyordu ama burda tam tersi canm yarışma yokkende çok fazla spor yapan vardı benim gibi hergün zpor yapanlar var cok sevdim ve 3-4 gündürde spor yarısmasına basladk herkes harika spor yapiyor burası tam benim aradıgm takımmiş valla zaten magickk de geldi sende geldinmi tamam olur ben gecen yıl bu takimda olsam yaza 59la girerdim diyorum kendime motivasyon takım ruhu süper kaptanlar da harika yarışmacılarda süpwr diyet ve spor yapıyor motivede ediyor gel bak gőrceksin canm mutlu mutlu zayıflarsın bizimle

Kesinlikle takim süpermiş canim cok beğendim iyiki gittinde bize tavsiye ettin ben inanıyorum hedefine bu sefer ulasacaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…