Kahveleri Alıp Gelin Kızlar

Inşallah canim ya hepsi olur merak etme sen zaten çok azimlisin senin ilk verdiğin kiloya hepimiz hayret etmistik 9 kilo mu ne vermistin değil mi

Aynen canim ya ayda iki versek yeter az olsun öz olsun

Çok iyi canım ya sevindim bak kaga dengi takım bulmana en azından benim takım aramama gerek kalmadı inşallah şöyle biraz toparlanayım geleceğim yani çık sıkı diyet vs yapamasamda en azından kendimi kontrol etmeme faydası olur. Ben gelene kadar siz iyice ısıtın ortamı kızlar

Inşallah canim ya hepsi olur merak etme sen zaten çok azimlisin senin ilk verdiğin kiloya hepimiz hayret etmistik 9 kilo mu ne vermistin değil mi

Ben toplamda 16 kilo vermiştim canım. 78 den 62 ye düştüm. Ama takımla birlikte 12 kilo verdim 4 kiloyu önceden vermiştim. Emzirirken o şekilde yapamam ama yine de kontrollü gitmeye çalışırım en azından. İşte diyet olmasa da sağlıklı beslenme artı hafif spor öyle size eşlik etmeye çalışırım.

Kesinlikle takim süpermiş canim cok beğendim iyiki gittinde bize tavsiye ettin ben inanıyorum hedefine bu sefer ulasacaksin
Evt canm takımlara iyice baktm hepsini gőzden gecirdim őyle buraya girdim zaten ve tahminimden bile cok guzel bir takım cikti hepsini cok cok sevdim bizim 1.takmda zaten yesil ve sen hep motive ediyordunuz beni anca oyle 69 gelmistim ama hırs olsa 69 diil 59a inerdim hırs sıfırdı bende canm bu takımda ilk kez hırslandm kaçamak bile yapmadan durabiliyorum cok az yiyerek geciadirebiliyorum nolursa olsun pes etmiyorum bana gerekli olan o hırs bu takım sayesinde geldi inslh hep birlikte istedigm kiloya dusucez çok eminim bu sefer yaza fit giriyoruz

Evet canm hem bir kaç mezun veririz yer açılır benim ile 2.takim arkadaslarida oraya gecti zatn biliyosun baya kalabalik şuan hatta izin rakamımız dolu yedek liste den devam ediyoruz cogumuz da düşün yani mezun yada izin alan oldukca yedekden asla geçiyoruz sen hazırlan biz sana yer açalım tatlm takımdaki bu azimle yaknda bir iki daha mezun olan olur zaten

Bencede canim Y YesilinBuyusu gelene kadar bir kac mezun cikar ve gelir bizimle devam eder oh ne güzel eski günlerdeki gibi

Bencede canim Y YesilinBuyusu gelene kadar bir kac mezun cikar ve gelir bizimle devam eder oh ne güzel eski günlerdeki gibi
Aayy evet hadi busefer inslh yaza hep beraber mezun olalım hedefine bir iki kilo kalanlar var takımda canm zaten ben 69 olana kadar onlar mezun olur sen mezunsun ya senin sistem nasl oluyordur onu bilmiyorum

Son düzenleme:
Y YesilinBuyusu tatlım dűn sormuştun yaa sabah tartıldım sana da haber vereyim tahminim çıktı 70.9 canm
Gece tok karnına o yiyip içilen ile bile çıkan kiloyu gőrűnce tahmin ettim çűnki gece bile boyle ise ben 70e gecmisim diye ve dogru cikti canm ben pazar regle olmustm regle iki gun surdu ama şişlik 1hafta suruyor demekki bu pazar 7.gűn dűşűş gőrűndű tekrardan 70lere veda etmeye kaldı son 1kilo

Evet canım ilk doğumdan dolayı özel bir durumum var. Hatta çocuk doktorumuz bildiği için durumumu hiçbir anneye söylemem ama senin sonsuz opsiyonun var istediğin gibi bebeği besleyebilirsin nasıl kendini iyi hissedeceksen öyle yap dedi. Ben biberonla besleyerek daha mutluyum. Doğumdan sonra malesef psikiyatriye gidemedim. Gün içinde nispeten iyiyim. Karanlık basınca ama kalbim sıkışıyor.
Desteğin ve iyi dileklerin için çok teşekkürler.
Annen yanında mı tek misin

Kızlar ne yapıyorsunuz bakalım ?? Selnurr naslsn canm bayadır sesin çıkmıyor ? Merak ettim nasl gidiyor hamilelik ?
İyiyim tatlım 24. haftaya geldik önümüzdeki hafta kontrole gideceğim inşallah:) Taşınma işleri bitti eve alışmaya çalışıyoruz belli bir zaman alıyor o da insanın eli ışıkların prizine bile alışıyor açıkcası:) Kilo vermeye başlamışsın canım maşallah yaza kadar istediğin kiloya gelirsin bence:)

inslh canm evet çok azimle ilerliyorum inalh yaza hedefime varmış olarak giricem bu sefer çok istiyorum senin bebiş de tam bahar bebeği olucak ne gűzel

Çok iyi canım ya önemli olan da kendini iyi hissederek ilerlemen zaten. Hırs da varsa tamamdır bu yaza seni hedefine ulaşmış olarak görürüz.

Tamam canım ben bi süre hiçbişey yapamıycam o kesinleşti yani. Çünkü inanılmaz yoğunum ve malesef yeme düzenim kilo vermeye uygun değil şu an.

Aynen canım ben hazırlanana kadar yer açılır muhtemelen.

Oooo çok iyi o zaman bu hafta 6 lara selam verirsin canım. Maşallah artık hedefe daha sağlam adımlarla ilerliyosun.

Canım her zaman söylerim bir bebeğin ya da çocuğun herşeyden önce sağlıklı bir anneye ihtiyacı vardır. Hem ruhen hem bedenen. O yüzden sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap. Zaten sorumluluk sahibi bir annesin senin bebeğini senden iyi kimse düşünemez. Umarım herşey daha da iyiye gider. Üçünüz ve eşini de sayarsak dördünüz için daha rahat günler gelir. Işıkları açık tuk karanlıkta kalmamaya çalış canım. Ya da böyle komik bişeyler aç ve izle kafan dağılsın. Annem yanımda 40 ımız çıkınca sünnet düşünüyoruz. Sünnetten sonra da biraz kalır sonra gidecek mecburen.

Y YesilinBuyusu nasl gidiyor canm ? Kar yağdımı oralara ?

Canım eşimin babalık izni bitti işe başladı. Annemle ikimiz pert olmuş haldeyiz. Klasik sıkıntılar uykusuzluk yorgunluk vs. Boğazımdan hiç kesemiyorum çünkü azcık dikkat etsem hemen sütüm azalıyor. Ayazı sadece süt ile besliyorum mama vermeyi hiç istemiyorum o yüzden yemek konusunda kendimi kısamıyorum. Bir iki kere denedim hemen sütümde azalma oldu. Dünyanın suyunu içiyorum maden suyu rezene çayları humana maltana yok yani ille aralarda başka şeyler istiyo. Yapı meselesi birazda böyle hoşur hoşur sütü akanlardan değilim. Napıyım yeterki oglum emsin artık kiloyu da zamana bırakırım. Ne kadar canımı sıksa da bu durum şu an başka yapabileceğim bişey yok. Aynaya bakamıyorum böyle kendimden tiksiniyorum ama napıyım. Ancak plates ile biraz toparlama yapabilirim. Ona da hiç sıra gelmiyor şu an. Bu arada merkezdeyiz ya biz canım merkezde kar yok ama ilçelerimiz 5 meteyi buldu. Sen nasılsın? Bu hafta 6 lara selam veriyor musun?

Çok taktir ettim canm seni tebrik ederim sűtten daha őnemli hiçbir şey yok şuan da canm sen emzirmene bak kilo herzaman verilir bizde izmirde kar a hasretiz canm buraya pek yaymıyor çok nadir hafif bir yağdıg olur oda dűn gece oldu mesela ama merkezdeyim burda anca soguklugu var baska belirti yok yani tepedeki dağlara yağmış hafif hafif burda da direk buz gibi kar soğuğu hissediliyor

Cok iyi yapiyosun canım yeterki emsin boşver kilo bir sekilde gider bende yemedigim zaman sütüm azalırdı napayim yedim sonra zor olsada verdim ama ilk çocuğum emmedi bu bari emsin diye elimden ne gelirse yaptım

Cok iyi yapiyosun canım yeterki emsin boşver kilo bir sekilde gider bende yemedigim zaman sütüm azalırdı napayim yedim sonra zor olsada verdim ama ilk çocuğum emmedi bu bari emsin diye elimden ne gelirse yaptım

Aynı kaderdeyiz canım asya emmedi bari bu emsin süt olsun diye yapmadığım kalmıyor napıyım kiloyu da veririm bi şekilde inşallah yine de çok almam en azından aynı kalsam iyi olur.

Canım asyada da herşeyi ama herşeyi yapmıştım işte emmeyen bebek emmiyor. Bari bu emsin diye dua ediyorum. Zaten herşeyi yapıyorum içiyorum ama yemeden kesmeye kalkarsam hemen azalıyor. O yüzden napıyım kiloyu geri plana attım şuan. Ama inşallah almam en azından babit kalsam ona da razıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…