- Konu Sahibi independent
-
3. gün biitti bi soyulma yok yüzümün yan tarafında kahverengi bir leke var( 1 haftaya kadar soyulur hatta ne kadar geç soyulursa o kadar iyi demişlerdi bakalım bekliyorum ben de.. inşallah işe yarar da ben de ilk burda paylaşırım.
tam sonuç alana kadar bekleyeyim dedim :) evet canım bugün tam bir hafta oldu ve üstteki kahverengi deri artık iyice ölmüştü dayanamayıp dün soydum (aslında sen sakın soyma kendisi soyulsun demişlerdi ama napayım dayanamadım) şimdi o bölge gerçekten tertemiz hiç çil yok :) ama deri sanırım çok taze olduğu için biraz pembe duruyor. randevum haftaya cumartesi bakalım fiyat olarak ne diyecekler. aslında tedaviye şimdi devam edemeyebilirim çünkü tüm yüzüme yaptırırsam 1 hafta kesinlikle dışarı çıkamam. şuan için işten izin almam da sıkıntı.. izin almak için birkaç ay beklemem gerekebilir olsun sonunda geçsin de:)) bana bahsettiğin kapatıcıyı yazarsan sevinirim canım
Canım Suna hanım sana fiyat olarak ne söyledi acaba bende oraya gitmeyi düşünüyorum.muayene ücreti 100tl istemislerdi tedavi ücreti de çok pahalı oluyomus diye duymuştum ben??? Yardımcı olursan çok sevinirim
Merhaba;
Ben çillerim için gitmiştim. Yüzümde oldukça koyu renkli çiller var. Deneme seansı yapıldı. Gerçekten de söylendiği gibi deneme yapılan yer kabuk bağladı, 1 hafta içinde döküldü ve altından tertemiz, lekesiz bir cilt çıktı. İlk hafta hafif pembeydi ama zamanla oda eski haline döndü. Ancak tamamını yaptıramadım çünkü 3000 eur istedi. Yani 7,350 tl oluyor bu günkü kurla. Yüzümde sadece burun ve yanaklarımın üzerinde çil olduğunu da belirtmeliyim. Maddi olarak ağır geldiğinden tedavi olamadım ancak çok büyük umutlarla gittiğim için çok üzüldüğümü söylemeliyim. Suna Hn ile ilgili tek problem aslında sizi gördüğü anda tedavinin maliyetini biliyor olmasına rağmen rakamı deneme atışı yaptıktan sonra veriyor olması. Bu nedenle verdiğiniz 100 tlyi daha sonra geri alamıyorsunuz. Kesinlikle pazarlıkda yapmıyor. Gitmeyi planlayan arkadaşların bilmesini istedim.
Merhaba;
Ben çillerim için gitmiştim. Yüzümde oldukça koyu renkli çiller var. Deneme seansı yapıldı. Gerçekten de söylendiği gibi deneme yapılan yer kabuk bağladı, 1 hafta içinde döküldü ve altından tertemiz, lekesiz bir cilt çıktı. İlk hafta hafif pembeydi ama zamanla oda eski haline döndü. Ancak tamamını yaptıramadım çünkü 3000 eur istedi. Yani 7,350 tl oluyor bu günkü kurla. Yüzümde sadece burun ve yanaklarımın üzerinde çil olduğunu da belirtmeliyim. Maddi olarak ağır geldiğinden tedavi olamadım ancak çok büyük umutlarla gittiğim için çok üzüldüğümü söylemeliyim. Suna Hn ile ilgili tek problem aslında sizi gördüğü anda tedavinin maliyetini biliyor olmasına rağmen rakamı deneme atışı yaptıktan sonra veriyor olması. Bu nedenle verdiğiniz 100 tlyi daha sonra geri alamıyorsunuz. Kesinlikle pazarlıkda yapmıyor. Gitmeyi planlayan arkadaşların bilmesini istedim.
kriopterapi için profesyönel bir cilt uzmanı gerekiyor,
parası az olsun ucuz olsun deyip gidince sonuç hüsran oluyor,
aman kızlar dikkat edin bir örnegi benim en yakın arkadaşım.
gül gibi yüzü vardı cilleride çok yakışıyordu ona ama şuan yüzü kaplan derisi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?