Kahverengi leke

Aaaaaaa ne kadar guzel bir habeerr burda merak icindeyiz detaylardan haberdar et😊😊 degerin cok güzel yukselir muhakkak allah tamamina erdirsin sağlıcakla inş😇😇

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Saol canım benim allah hepinise yaşatsın bu mutluluğuu hayırlısıylaa.. Pzt haberdar ederimm 😘

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar bugun 13. Gun degerim 1192 cikti. Persembe ultrasound icin randevu verdi doktorum. Hayirlisiyla keseyi gorcez 😄

Kizlar bugun 13. Gun degerim 1192 cikti. Persembe ultrasound icin randevu verdi doktorum. Hayirlisiyla keseyi gorcez 😄

Süper bir haber😇😇 hayirli ugurlu olsun cnm allah tamamina erdirsin inş

A
Süper bir haber😇😇 hayirli ugurlu olsun cnm allah tamamina erdirsin inş

Amin canım benim. Teşekkür ederim güsel dileklerin için 😄 senin de var mı tüp bebek falan???

Hayirli olsun ilk denemenmi? bende temmuz ayinda basliycam hayirlisiyla iyi gecrler:)

A

Amin canım benim. Teşekkür ederim güsel dileklerin için 😄 senin de var mı tüp bebek falan???

Olmaz olur mu cnm😊😊 tranferden sonra 7.günüm beklemedeyim bakalim hayirlisi olsun

Olmaz olur mu cnm😊😊 tranferden sonra 7.günüm beklemedeyim bakalim hayirlisi olsun

Ay hadi hayırlısı dua ediyorum senin için... Tek belirtim vardı o da kasıklarımdaki batma bacaklarıma ve kalçama inmişti. Artık ilaçlardan mı transferden mi yoksa hamilelik belirtisi mi bilmiorum. Diğer belirtiler hep testten sonra başladı. 5 gün sonra güsel haberlerini bekliyorum inşallah... İlk mi bu arada??

Yook cnm ilk degil. Çok acı tecrübelerim var bu 3. Denemem...2.denememden 21 haftalik kizimi erken dogumla kaybetttim..ondan belirti uzmani oldum artik. Bakalim kismet perşembe gunu test gunum

Kısmet degilmiş zamanı değilmiş hayırlısı değilmiş demek ki ne diyelim.. Çok üzüldüm... Güsel şeyler düşünmek güsel şeyler beklemek lazımmm... Perşembe ikimizin de haberleri olacak.. İnşallah güsell haberler olacak...

Öyle canim biz ne kadar istesekte rabbim zamani var dedi...hakkimda hayirlisi olsun diyip cesaretlendim cok şükür tedavi süreci çok iyi geçti aksilik olmadan simdi perşembeyi bekleyip allahtan en hayirslisini dilemekten baska çare yok...saglikli sihatli nasip etsin allah bize

Amin canımmm... Perşembe haberleşiriss... Yorma kendiniii 😄

canım senin kesin ikiz değerin çok yüksek çıkmış inş istediğindir hayırlı olsun haber ver....

canım senin kesin ikiz değerin çok yüksek çıkmış inş istediğindir hayırlı olsun haber ver....

Valla ikiz olursa da olmazsa da sevinmicem üzülmicem diyorum. Güzel tarafları çok ama bir taraftan hem zor hem hamileliği daha riskli. Allah daha iyi bilir dedim, hayırlısını nasip etsin bana. Ve tabi hepimizee 😄

hayırlısı olsun canım bende o yüzden çok fazla tebki veremedim ama değerin yüksek çıkmış çünki kendimden söleyim pazar test verdim 541 di 5 gün sonra verdiğimde 1683 falan olmuştu bu bebek 23 gün geçmişti sanırım sonra kesyi falan gördüm kendi değerimle kıyaslayınca öyel düşündüm tebrik inş sağ sağlim alırısn ben tüp bebek yaptırdım tutmadı aşılamada tuttu herşeyde vardır bir hayır...

Hayirli olsun ilk denemenmi? bende temmuz ayinda basliycam hayirlisiyla iyi gecrler:)

İlk denememdi canım. 2 aşılama sonrası tüp bebek denedik. Hayırlı haberler verirsin inşallah sen de bizlere...

Benden rahim filmi istemedi doktorum canım. Sanırım görünen bir sorun yoksa 2. Denemeden sonra rahim filmi istiyorlar...

Amin canımmm... Perşembe haberleşiriss... Yorma kendiniii 😄

Perşembe geldi bileee...ben aldim sonucumu cnm 10.gunde 254 😊😊😊😊 sende durumlar ne???

Perşembe geldi bileee...ben aldim sonucumu cnm 10.gunde 254 😊😊😊😊 sende durumlar ne???

Harika bir haber bu... Tebrik ederimm canım benim. Darısı değerinin yükselmesine, ultrasoundda görmene, kalp atışını duymana, sağlıkla kucağına almana olsun inşallah. Benim randevum 15.30 da daha. Acaip heyecanlıyım anlatamam. İlk kan verdiğimdeki kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…