- Konu Sahibi burcuueker
-
Harika bir haber bu... Tebrik ederimm canım benim. Darısı değerinin yükselmesine, ultrasoundda görmene, kalp atışını duymana, sağlıkla kucağına almana olsun inşallah. Benim randevum 15.30 da daha. Acaip heyecanlıyım anlatamam. İlk kan verdiğimdeki kadar.
Ayyy inşallah cnm...hadi bakaliimm çok heycanli haber ver mutlaka😊😊
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba arkadaşlar öncelikle hepimize hayırlı çocuklar nasip etsin allah benimde transferin 7 günü sizlerde herhangi bir belirti varmı birbirimize yardımcı olalım lütfen.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bilgi verdigin için tşk edrm cnm bende aşırı derecede göğüs ağrısı var hafif te kasıklarımda batmalar var o kadar pazartesi günü test verecegim inş bende güzel haber alırım ve sizede hemen cvp veririm tabiki inş hayırlısı olur sen hamilemisin bu arada
Canimm keseyii gordukk cok minik daha ama harika bisi 😊😊 2 hafta sonraya randevu verdi doktorumm kalp atisini duycaz hayirlisiylaaa... Simdi senin degerlerinin yukselmesini ve keseyi gormeni bekliyorummm...
😊😊😊 ahh cnm hadi gozunaydin. ..değerin yüksekti senin tek kese mi göründü....Hayırlısı olsunn cnmm allah kucağına da almayi nasip etsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Teşekkürler canımm...Çok sevindim cnm allah bize de nasip etsin inş senin ilk tüp denemen mi
Ewet canım bende ilk defa tüp bebek yaptırdım bugün transferim 8 günü pazartesi sonuç verecegim inş olumlu olur
Ewt canım tek kese. Minicik bişi 😄 cts günü hayırlısıyla darısı sana tatlım.. Harika bir duyguu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?