Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Kahverengi-Turkuaz

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

tatlım bence direk tekli koltuklarında krem gibimya onu turkuaz yaparsan boğabilir diye düşündüm krem yerleri beyaz yapıp yastıklarla turkuazla renklendirebilirsin diye düşündüm veya yine krem kalırsa krem veturkuazın açık tonunda yastıklarında kombin olarak kullanabilirsin ama bu renkler bir araya gelince beyazıda açmak için çok boğulmasın diye kullanman gerekebilir diye düşündüm

mlsvt yorumlarınız için çok teşekkür ederim tekli koltukların yastuk yüzünü değiştirmcm sadece dikdörtgen yastık ilave etsem hoş dururmu

Burda kimse kalmamiss :)

merhaba kizlar.. ben ekimde evleniyorum ve turkuaz kahve kombini cok seviyorum.. turkuaz beyazda cok güzel duruyo.. yokmu evinin resimlerini koyan o kombinde olan??

Ben çok beğendim 2 renk uyumunu :) Nişanlın ikna olur cnm merak etme şöyle ev işine rengine cartına curtuna karışan adama sinir oluyorum ya

kelebek derken ne bahsettin anlamdım foto koyarmısın lütfen.... benimde evim kahve rengi...turkuazla renklendirmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…