kahveye gitme sorunu

ikoloji

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2007
187
-12
641
İstanbul
Kizlar merhaba uzun suredir aklimi kurcalayan seyi sizle de paylasayim. 10 senelik evliyim eşim eskiden ramazan gunlerinde haftasonu kahveye giderdi ama simdi Covid'den sonra haftada 1-2 kez kuzenlerinden olusan grupla kahvede okey oynuyor,gelecegim dedigi saatte gelmiyor. Kendini begenmislik olarak algilamayin ama ben kahveyi babam yasinda adamlar gider diye dusunuyorum, ben ogretmenim kendime yakistiramiyorum boyle aliskanligi kahve nedir ya diyorum. Şükur neler var deyip bunu yüzüne karsi cok problem yapmiyorum ama bunaldim, sizin eslerinizin de var mi bu aliskanligi normal mi yoksa bana mi tuhaf geliyor..

Memlekete gidince eşimde arkadaş grubu ile kahvede buluşur. Benim için sorun kahveye gitmesi değil, sorun birlikte yapacağımız bir aktiviteyi aksatmasi olurdu

Benim eşimin de bi arkadaş grubu var toplu olarak kahvehaneye de gittikleri olur, cafeye de, yada eşlerle birlikte evlerde de buluşuruz. Zamanlama beni rahatsız etmediği için ben müdahale etme gereği duymuyorum. Bende 10 yıllık evliyim, İlk evlendiğimiz de aşırı fazlaydı ki ben her defasında karşı çıktım, oda alıştı... Şükür şimdi beni ve çocuklarımızı ihmal edecek düzeyde çıkmıyor. Benim açımdan da problem değil. Kendi özel alanına karışmıyorum.

Öğretmen mi eşiniz
Konudan bağımsız çok duyuyorum öğretmenlerin okey oynadığını
Haftada 1 2 gün birkaç saat kendine ayırması çokta rahatsız etmez

Benim eşim de arada arkadaşlarıyla gider ama sadece çay sohbet, eve de geç gelmez ben de sorun etmem bu yüzden..

Kahvehane yerine kafe ye gitse sorun olmaz mıydı
kahvehane yi kendinize yakıştıramamışsiniz o yüzden sordum. Genç erkekler de gidiyor kahveye nolcak ki bilinen bir yer sonuçta. Erkeklerin de stres atacağı bir yerler olmalı.en azından her gün gitmiyo bence sorun etmeyin

Bizim burada lokal var .
Erkek öğretmenler okey yada kağıt oynamaya gidiyorlar.
Hatta çoğu oyuna dalıp eve gelmiyormus arkadaşlar da evin konumunu atıyoruz diye gülüyorlardi.
Kahveyi bende gıcık oluyorum les gibi izmarit kokar birde.
Genelde emekli adamların gittigi laklak bir ortam.
Çocuğunuz var mı?
Eşiniz sorumluluklari yerine getiriyor mu?

Kahvede çay 2,5 TL ise cafede 10 TL , bırakın kahveye gitmeye devam etsin

Eşim akşamları arkadaşlarıyla çıkıyor. Kahveye gidip okey oynuyorlar. Cafeye falan gidin ne öyle dayılar gibi dediğimde "cafede çay vs çok pahallı, burada ucuz o yüzden gidiyoruz "dedi. Çok da karışmam nereye gittiğine. amaç kafa dağıtmak sonuçta

Senin öğretmen olmanla adamın gittiği yerin ne gibi bir bağlantısı var ?
Sanki karısı öğretmen olan herkes sanat galerisi geziyor.
Desen ki bana zaman ayirmiyor,boş vaktinin bütününü kahvelerde geçiriyor ; ona hak veririm sonuna kadar.Gitmesin,seni ihmal etmesin derim.
Ancak kuzenlerle kahvede okey oynuyorsa,varsın oynasın.
Sizi ihmal etmiyorsa takmayin.
Hani içse,zil zurna sarhoş gelse tamam da kahvelerde alkol yoktu bildiğim kadariyla.

Bu arada benim eşim de öğretmen ve kahveye öğretmen arkadaşlarıyla gidiyor

Benimkide memlekete gidince aksamlari gider oyunun gözüne vururlar kuzenleri arkadaslari vs. Ortamları cok eğlenceli birbirleri ile ugrasir dururlar gidebilsem bende isterdim
Tabi bu beni ihmal edecek duruma gelse rahatsiz eder beni ama keyif aldigi bi duruma karışmam ben o da ayni şekilde benim keyif alacağımı düşündüğü işlere karışmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…