Memlekete gidince eşimde arkadaş grubu ile kahvede buluşur. Benim için sorun kahveye gitmesi değil, sorun birlikte yapacağımız bir aktiviteyi aksatmasi olurduKizlar merhaba uzun suredir aklimi kurcalayan seyi sizle de paylasayim. 10 senelik evliyim eşim eskiden ramazan gunlerinde haftasonu kahveye giderdi ama simdi Covid'den sonra haftada 1-2 kez kuzenlerinden olusan grupla kahvede okey oynuyor,gelecegim dedigi saatte gelmiyor. Kendini begenmislik olarak algilamayin ama ben kahveyi babam yasinda adamlar gider diye dusunuyorum, ben ogretmenim kendime yakistiramiyorum boyle aliskanligi kahve nedir ya diyorum. Şükur neler var deyip bunu yüzüne karsi cok problem yapmiyorum ama bunaldim, sizin eslerinizin de var mi bu aliskanligi normal mi yoksa bana mi tuhaf geliyor..
Benim eşim de arada arkadaşlarıyla gider ama sadece çay sohbet, eve de geç gelmez ben de sorun etmem bu yüzden..Kizlar merhaba uzun suredir aklimi kurcalayan seyi sizle de paylasayim. 10 senelik evliyim eşim eskiden ramazan gunlerinde haftasonu kahveye giderdi ama simdi Covid'den sonra haftada 1-2 kez kuzenlerinden olusan grupla kahvede okey oynuyor,gelecegim dedigi saatte gelmiyor. Kendini begenmislik olarak algilamayin ama ben kahveyi babam yasinda adamlar gider diye dusunuyorum, ben ogretmenim kendime yakistiramiyorum boyle aliskanligi kahve nedir ya diyorum. Şükur neler var deyip bunu yüzüne karsi cok problem yapmiyorum ama bunaldim, sizin eslerinizin de var mi bu aliskanligi normal mi yoksa bana mi tuhaf geliyor..
esim ogretmen degil ozel sektordeÖğretmen mi eşiniz
Konudan bağımsız çok duyuyorum öğretmenlerin okey oynadığını
Haftada 1 2 gün birkaç saat kendine ayırması çokta rahatsız etmez
Kahvede çay 2,5 TL ise cafede 10 TL , bırakın kahveye gitmeye devam etsinKizlar merhaba uzun suredir aklimi kurcalayan seyi sizle de paylasayim. 10 senelik evliyim eşim eskiden ramazan gunlerinde haftasonu kahveye giderdi ama simdi Covid'den sonra haftada 1-2 kez kuzenlerinden olusan grupla kahvede okey oynuyor,gelecegim dedigi saatte gelmiyor. Kendini begenmislik olarak algilamayin ama ben kahveyi babam yasinda adamlar gider diye dusunuyorum, ben ogretmenim kendime yakistiramiyorum boyle aliskanligi kahve nedir ya diyorum. Şükur neler var deyip bunu yüzüne karsi cok problem yapmiyorum ama bunaldim, sizin eslerinizin de var mi bu aliskanligi normal mi yoksa bana mi tuhaf geliyor..
Kizlar merhaba uzun suredir aklimi kurcalayan seyi sizle de paylasayim. 10 senelik evliyim eşim eskiden ramazan gunlerinde haftasonu kahveye giderdi ama simdi Covid'den sonra haftada 1-2 kez kuzenlerinden olusan grupla kahvede okey oynuyor,gelecegim dedigi saatte gelmiyor. Kendini begenmislik olarak algilamayin ama ben kahveyi babam yasinda adamlar gider diye dusunuyorum, ben ogretmenim kendime yakistiramiyorum boyle aliskanligi kahve nedir ya diyorum. Şükur neler var deyip bunu yüzüne karsi cok problem yapmiyorum ama bunaldim, sizin eslerinizin de var mi bu aliskanligi normal mi yoksa bana mi tuhaf geliyor..
Bu arada benim eşim de öğretmen ve kahveye öğretmen arkadaşlarıyla gidiyorSenin öğretmen olmanla adamın gittiği yerin ne gibi bir bağlantısı var ?
Sanki karısı öğretmen olan herkes sanat galerisi geziyor.
Desen ki bana zaman ayirmiyor,boş vaktinin bütününü kahvelerde geçiriyor ; ona hak veririm sonuna kadar.Gitmesin,seni ihmal etmesin derim.
Ancak kuzenlerle kahvede okey oynuyorsa,varsın oynasın.
Sizi ihmal etmiyorsa takmayin.
Hani içse,zil zurna sarhoş gelse tamam da kahvelerde alkol yoktu bildiğim kadariyla.
Yani benim babamın köyündeki kahvenin yarısı da emekli öğretmen ,polis ve askerdir muhtemelen.Bu arada benim eşim de öğretmen ve kahveye öğretmen arkadaşlarıyla gidiyor
Benimkide memlekete gidince aksamlari gider oyunun gözüne vururlar kuzenleri arkadaslari vs. Ortamları cok eğlenceli birbirleri ile ugrasir dururlar gidebilsem bende isterdimKizlar merhaba uzun suredir aklimi kurcalayan seyi sizle de paylasayim. 10 senelik evliyim eşim eskiden ramazan gunlerinde haftasonu kahveye giderdi ama simdi Covid'den sonra haftada 1-2 kez kuzenlerinden olusan grupla kahvede okey oynuyor,gelecegim dedigi saatte gelmiyor. Kendini begenmislik olarak algilamayin ama ben kahveyi babam yasinda adamlar gider diye dusunuyorum, ben ogretmenim kendime yakistiramiyorum boyle aliskanligi kahve nedir ya diyorum. Şükur neler var deyip bunu yüzüne karsi cok problem yapmiyorum ama bunaldim, sizin eslerinizin de var mi bu aliskanligi normal mi yoksa bana mi tuhaf geliyor..
Cafe'de atom parçalıyorlarbencede cafeye gidip gelmese dahamı iyi
tek sorun gelecem dediği saatte gelmemesi bence
Okey uzuyordurCafe'de atom parçalıyorlar
Okey zevk vermiyor ya 101 oynuyoruz artıkOkey uzuyordur
Dipnot: esi kahveye giden biri
Ben bilmiyorum 101Okey zevk vermiyor ya 101 oynuyoruz artık
Okey ile aynı ama daha hızlı bitiyorBen bilmiyorum 101
Neyse konu sahibi. Esi kahveye gitmeyen kimse kalmamis gibi
Baslarda cok dert ederdim. Artik dert etmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?