- 21 Ağustos 2015
- 31.868
- 96.741
- 598
- 37
Ucuzdıur diye gidiyordur.Kizlar merhaba uzun suredir aklimi kurcalayan seyi sizle de paylasayim. 10 senelik evliyim eşim eskiden ramazan gunlerinde haftasonu kahveye giderdi ama simdi Covid'den sonra haftada 1-2 kez kuzenlerinden olusan grupla kahvede okey oynuyor,gelecegim dedigi saatte gelmiyor. Kendini begenmislik olarak algilamayin ama ben kahveyi babam yasinda adamlar gider diye dusunuyorum, ben ogretmenim kendime yakistiramiyorum boyle aliskanligi kahve nedir ya diyorum. Şükur neler var deyip bunu yüzüne karsi cok problem yapmiyorum ama bunaldim, sizin eslerinizin de var mi bu aliskanligi normal mi yoksa bana mi tuhaf geliyor..
Kendine yakıştıramıyorsan (ki oldukça burnu havada bir duruşunuz var) kendin yapmazsın, adamı boğmaya hakkınız yok. Gitsin stres atsın ne güzel keşke ben de kahvede okey atabilsem diyorum (mesleki saygınlığım çok yukarıda şunu da buraya ekliyim)Kizlar merhaba uzun suredir aklimi kurcalayan seyi sizle de paylasayim. 10 senelik evliyim eşim eskiden ramazan gunlerinde haftasonu kahveye giderdi ama simdi Covid'den sonra haftada 1-2 kez kuzenlerinden olusan grupla kahvede okey oynuyor,gelecegim dedigi saatte gelmiyor. Kendini begenmislik olarak algilamayin ama ben kahveyi babam yasinda adamlar gider diye dusunuyorum, ben ogretmenim kendime yakistiramiyorum boyle aliskanligi kahve nedir ya diyorum. Şükur neler var deyip bunu yüzüne karsi cok problem yapmiyorum ama bunaldim, sizin eslerinizin de var mi bu aliskanligi normal mi yoksa bana mi tuhaf geliyor..
Alnına taş yapıştırmayan erkeğe erkek demem benKendine yakıştıramıyorsan (ki oldukça burnu havada bir duruşunuz var) kendin yapmazsın, adamı boğmaya hakkınız yok. Gitsin stres atsın ne güzel keşke ben de kahvede okey atabilsem diyorum (mesleki saygınlığım çok yukarıda şunu da buraya ekliyim)
ay birsürü kıllı adam her istediklerinde habire eve gelsin istemezlerdim bendeOkumus yazmiş işinde gücünde belli bir vizyon sahibi bir erkek icin kahveye gitmek bu kadar normal bir sey mi ya? Kimse ne alaka dememiş, şaşırdım (sahika tonuyla)
Ben kabul edemezdim, cagirirdim arkadaslarini gelsin bizim evde otursunlar.
Madem kafede cay pahali evde mis gibi cay var bedavadan biraz pahali.
Ben disari çikarim gerekirse, caylarini demleyip takilsinlar.
Ama kahveye gitmesini istemem eşimin.
Ne alaka yani.
Haftanin 3 4 gunu gec saate kadar arkadaslariyla takilacak adamla evlenmezdim ben sahsen. hafta ici o kadar mesainin üstüne insan nasil disarida arkadaslariyla takilabilir ki? Bir kadin yapabilir mi bunu? Hele ki cocugu varsa. Ben max hafta 1, 1-2 saat diye düşünmüştüm. Tavla okey meselesini hic açmıyorum bileay birsürü kıllı adam her istediklerinde habire eve gelsin istemezlerdim bende
okeye tavlaya oturuldumu uzun uzuuun oturulur yarın rövanşı alırım denilir düşündümde haftanın 3-4 günü geç saatlere kadar evde birsürü erkek höh
doğru valla en baştan öylesiyle evlenmemek lazım ...Haftanin 3 4 gunu gec saate kadar arkadaslariyla takilacak adamla evlenmezdim ben sahsen. hafta ici o kadar mesainin üstüne insan nasil disarida arkadaslariyla takilabilir ki? Bir kadin yapabilir mi bunu? Hele ki cocugu varsa. Ben max hafta 1, 1-2 saat diye düşünmüştüm. Tavla okey meselesini hic açmıyorum bileneyse ki vaktinde gönlüme göre koca bulmuşum
Çocuklar oynasın diye eve çağıranlar gibi eşinizin arkadaşlarını eve çağırıp cafe ortamı mı yapıyorsunuzOkumus yazmiş işinde gücünde belli bir vizyon sahibi bir erkek icin kahveye gitmek bu kadar normal bir sey mi ya? Kimse ne alaka dememiş, şaşırdım (sahika tonuyla)
Ne alaka yani.
Kahve ne yaa gerçekten çok itici benceKizlar merhaba uzun suredir aklimi kurcalayan seyi sizle de paylasayim. 10 senelik evliyim eşim eskiden ramazan gunlerinde haftasonu kahveye giderdi ama simdi Covid'den sonra haftada 1-2 kez kuzenlerinden olusan grupla kahvede okey oynuyor,gelecegim dedigi saatte gelmiyor. Kendini begenmislik olarak algilamayin ama ben kahveyi babam yasinda adamlar gider diye dusunuyorum, ben ogretmenim kendime yakistiramiyorum boyle aliskanligi kahve nedir ya diyorum. Şükur neler var deyip bunu yüzüne karsi cok problem yapmiyorum ama bunaldim, sizin eslerinizin de var mi bu aliskanligi normal mi yoksa bana mi tuhaf geliyor..
Öğretmenler çok elit ve kaliteli olduğu için öyle yerlere gidemez karizması sarsılıristedigi yere gitsin adam siz ögretmensiniz diye kasması mı lazım?
Cafe pahalı kahve daha ucuz o yüzden bu zamanda acayip değil bence birde cafede sürekli birşey almazsan kalk diye gözünün içine bakarlar kahvede öyle birşey yok.bazı erkeklerin mahalleden babadan görme alışkanlıkları oluyor çok normal bu sadece eğlence anlayışı meselesi birde şuan ekonomik durumlar kötü olduğu için takılmayanda takılmaya başlamıştır.Okumus yazmiş işinde gücünde belli bir vizyon sahibi bir erkek icin kahveye gitmek bu kadar normal bir sey mi ya? Kimse ne alaka dememiş, şaşırdım (sahika tonuyla)
Ne alaka yani.
Aşırı saçma yaÖğretmenler çok elit ve kaliteli olduğu için öyle yerlere gidemez karizması sarsılır
Sizin öğretmen olmanızla kahvenin bağını çözemedim ama kahve bir Anadolu kültürüdür. Ayrica Kahve de size bayılmiyor. Alın kocişinizi salmayin öyle yerlereKizlar merhaba uzun suredir aklimi kurcalayan seyi sizle de paylasayim. 10 senelik evliyim eşim eskiden ramazan gunlerinde haftasonu kahveye giderdi ama simdi Covid'den sonra haftada 1-2 kez kuzenlerinden olusan grupla kahvede okey oynuyor,gelecegim dedigi saatte gelmiyor. Kendini begenmislik olarak algilamayin ama ben kahveyi babam yasinda adamlar gider diye dusunuyorum, ben ogretmenim kendime yakistiramiyorum boyle aliskanligi kahve nedir ya diyorum. Şükur neler var deyip bunu yüzüne karsi cok problem yapmiyorum ama bunaldim, sizin eslerinizin de var mi bu aliskanligi normal mi yoksa bana mi tuhaf geliyor..
Yoo eşimin kahvehane talebi yok şükürÖğretmenler çok elit ve kaliteli olduğu için öyle yerlere gidemez karizması sarsılır
Bir de bunlar çayları içip içip tuvaleti kullanacak, vücut kılları küçük küçük tüm eve dökülecek. Sonra kadın temizleyecek falan ne münasebet yani.ay birsürü kıllı adam her istediklerinde habire eve gelsin istemezlerdim bende
okeye tavlaya oturuldumu uzun uzuuun oturulur yarın rövanşı alırım denilir düşündümde haftanın 3-4 günü geç saatlere kadar evde birsürü erkek höh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?