- 3 Mart 2015
- 3.256
- 6.866
- 358
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fakiriz biz kahvede çay 2tl diye oraya gidiyor eşimYoo eşimin kahvehane talebi yok şükür![]()
öyle ortam = erkeklerin kahve içtiği yer ayol pavyon değilbenim babamda gitmez giden bir tanıdığım bile yok. kaldı mı öyle ortamlar yaa daha neler
Kadınlar kahvenin önünden bile geçemiyoröyle ortam = erkeklerin kahve içtiği yer ayol pavyon değil
aa niye ya ? ben 2 kere girdim küçük masalar var genelde orta yaş ve üstü adamlar oturmuş tavla oynuyor okey okuyor çay içiyorlardı hatta ben içeri girince toparlandılarKadınlar kahvenin önünden bile geçemiyorO kadar sap dolu bir mekan yani
Erkeklerin gittiği bi yer zaten. Kadınlar erkeklerin önünden geçemiyorsa bu kahvehanenin kötü bi yer olduğu anlamına gelmiyor mlsff kiKadınlar kahvenin önünden bile geçemiyorO kadar sap dolu bir mekan yani
Ay yok o anlamda değil ya sadece erkek olduğunu belirttimaa niye ya ? ben 2 kere girdim küçük masalar var genelde orta yaş ve üstü adamlar oturmuş tavla oynuyor okey okuyor çay içiyorlardı hatta ben içeri girince toparlandılar
sıcak su almam gerekiyordu dao yüzden girdim yani
Korkmaya gerek yok dişi kuş bile yok etrafında. Ha eşinin tercihleri başkaysa kahve onun için cennetErkeklerin gittiği bi yer zaten. Kadınlar erkeklerin önünden geçemiyorsa bu kahvehanenin kötü bi yer olduğu anlamına gelmiyor mlsff ki![]()
Yıllardır analarımızın yaptığı 25-30 kadınlı altın günlerine bakarsak.... anamın lezbiyen olduğunu öğrendim iyi miKorkmaya gerek yok dişi kuş bile yok etrafında. Ha eşinin tercihleri başkaysa kahve onun için cennet![]()
Bence de değiştirmeliyimYıllardır analarımızın yaptığı 25-30 kadınlı altın günlerine bakarsak.... anamın lezbiyen olduğunu öğrendim iyi mi
Muhtemelen dağ başındaki kahvelerden bahsediyorsunuz. Bİzim buradakilerde dişi kuş geçmeyen, böğrü kıllı adamların kapıda kadınlara laf attığı, tecavüzcü coşkun gibi adamların kahveden dışarıya naralar attığı bi kahve yok :)
Çevrenizi değiştirin :)
Öğretmenler okey,kağıt vb. Oynamıyormu?Kizlar merhaba uzun suredir aklimi kurcalayan seyi sizle de paylasayim. 10 senelik evliyim eşim eskiden ramazan gunlerinde haftasonu kahveye giderdi ama simdi Covid'den sonra haftada 1-2 kez kuzenlerinden olusan grupla kahvede okey oynuyor,gelecegim dedigi saatte gelmiyor. Kendini begenmislik olarak algilamayin ama ben kahveyi babam yasinda adamlar gider diye dusunuyorum, ben ogretmenim kendime yakistiramiyorum boyle aliskanligi kahve nedir ya diyorum. Şükur neler var deyip bunu yüzüne karsi cok problem yapmiyorum ama bunaldim, sizin eslerinizin de var mi bu aliskanligi normal mi yoksa bana mi tuhaf geliyor..
101in köpeğiyim.. keşke kadınlar kahvesi de olsaOkey zevk vermiyor ya 101 oynuyoruz artık![]()
calci senin mağdur olan kadın ne oldu kaçtı mı nişanlısınaCafe'de atom parçalıyorlar![]()
Yurtdisindayim eşimin ve benim iyi mesleklerimiz var, standartlarimizda yerinde bunlar kahve kültürüne bağlanacak şeyler değil ki... eşim icin arada arkadaşlarla buluşup okey masasına oturulacak ve o kahvenin dürümü yenecek. Bu onun hayatı adamın hayatını üstüme geçirmedim ki ben. Cok eğlenceli bir grupları var. Bazen ben bile o ortamda olmak istiyorum.Kizlar merhaba uzun suredir aklimi kurcalayan seyi sizle de paylasayim. 10 senelik evliyim eşim eskiden ramazan gunlerinde haftasonu kahveye giderdi ama simdi Covid'den sonra haftada 1-2 kez kuzenlerinden olusan grupla kahvede okey oynuyor,gelecegim dedigi saatte gelmiyor. Kendini begenmislik olarak algilamayin ama ben kahveyi babam yasinda adamlar gider diye dusunuyorum, ben ogretmenim kendime yakistiramiyorum boyle aliskanligi kahve nedir ya diyorum. Şükur neler var deyip bunu yüzüne karsi cok problem yapmiyorum ama bunaldim, sizin eslerinizin de var mi bu aliskanligi normal mi yoksa bana mi tuhaf geliyor..