kahveye gitme sorunu

Nerede kiminle olduğunu biliyorsunuz ki kuzenleriymiş😀 sizi diğer günler ihmal etmiyorsa, çocuklarınız varsa onlara zaman ayırıyor sorumluluklarını biliyorsa, hiç sıkıntı göremedim.

Benim de erkek arkadaşım kahveye gitmeyi sever, küçük bir ilçede yaşıyoruz ve kendine ayıracağı vakitte yapacak bir şeyi yok. Birlikte olduğumuz zamanlar dışında kendine ayırdığı zamanı kahvede arkadaşlarıyla geçiriyor.

Cafe, kahvehane ne farkediyor ki?
Her akşam cafede bir türk kahvesine 18 lira vermektense, ki çayı kahvesi 30 liradan aşağı olmaz kahvede çayını içsin ne oynamak isterse oynasın.

Kahve yerine cafeye gidince bilimsel makale yazmıyorlar orada :)
Ya da kültürel sohbetler falan olmuyor :)

Kadınlar kahvenin önünden bile geçemiyor :KK70: O kadar sap dolu bir mekan yani
aa niye ya ? ben 2 kere girdim küçük masalar var genelde orta yaş ve üstü adamlar oturmuş tavla oynuyor okey okuyor çay içiyorlardı hatta ben içeri girince toparlandılar

sıcak su almam gerekiyordu da :D o yüzden girdim yani

kahveye gitmenin yaşı yok babam yıllardır gider emekli oldu ikinci evi kahve oldu sigara içilen ortamı olması kötü eve bi geliyo sigara fabrikası gibi hareket etmediğinden çook kilo aldı

aa niye ya ? ben 2 kere girdim küçük masalar var genelde orta yaş ve üstü adamlar oturmuş tavla oynuyor okey okuyor çay içiyorlardı hatta ben içeri girince toparlandılar

sıcak su almam gerekiyordu da :KK70: o yüzden girdim yani
Ay yok o anlamda değil ya sadece erkek olduğunu belirttim :D

Erkeklerin gittiği bi yer zaten. Kadınlar erkeklerin önünden geçemiyorsa bu kahvehanenin kötü bi yer olduğu anlamına gelmiyor mlsff ki :KK70:
Korkmaya gerek yok dişi kuş bile yok etrafında. Ha eşinin tercihleri başkaysa kahve onun için cennet :D

Korkmaya gerek yok dişi kuş bile yok etrafında. Ha eşinin tercihleri başkaysa kahve onun için cennet :KK70:
Yıllardır analarımızın yaptığı 25-30 kadınlı altın günlerine bakarsak.... anamın lezbiyen olduğunu öğrendim iyi mi :D

Muhtemelen dağ başındaki kahvelerden bahsediyorsunuz. Bİzim buradakilerde dişi kuş geçmeyen, böğrü kıllı adamların kapıda kadınlara laf attığı, tecavüzcü coşkun gibi adamların kahveden dışarıya naralar attığı bi kahve yok :)

Çevrenizi değiştirin :)

Arkadaşlarıyla kahvede buluşup, güzel vakit geçiriyor. Ne var bunda? Öğretmenlikle ,kendinize yakistiramama durumunu anlamadim ki sanki cok kotu birseyden bahsediyorsunuz..

Yıllardır analarımızın yaptığı 25-30 kadınlı altın günlerine bakarsak.... anamın lezbiyen olduğunu öğrendim iyi mi :KK70:

Muhtemelen dağ başındaki kahvelerden bahsediyorsunuz. Bİzim buradakilerde dişi kuş geçmeyen, böğrü kıllı adamların kapıda kadınlara laf attığı, tecavüzcü coşkun gibi adamların kahveden dışarıya naralar attığı bi kahve yok :)

Çevrenizi değiştirin :)
Bence de değiştirmeliyim :D daha elit mekanlarda takılayım

Bence konu sahibi çok haklı, ve evet öğretmen olmasıyla da alakası var eşinin kahvehaneye gitmesini istememesinin. Çocuklara örnek olacak vizyon sunacak birinin hayat alışkanlıkları da önemli ve kişinin vizyonunda hayata bakışında eşinin ve özel alanında ne yaptığının da etkisi var. eşi boş boş kahveye giden birinin kendini iyi hissetmemesi normal. Bi yandan da sosyalleşmek için ülkemizde başka imkanlar yok, eş de biraz haklı olabilir. İşte bunlar hep fakirliğimizden :)

Kizlar merhaba uzun suredir aklimi kurcalayan seyi sizle de paylasayim. 10 senelik evliyim eşim eskiden ramazan gunlerinde haftasonu kahveye giderdi ama simdi Covid'den sonra haftada 1-2 kez kuzenlerinden olusan grupla kahvede okey oynuyor,gelecegim dedigi saatte gelmiyor. Kendini begenmislik olarak algilamayin ama ben kahveyi babam yasinda adamlar gider diye dusunuyorum, ben ogretmenim kendime yakistiramiyorum boyle aliskanligi kahve nedir ya diyorum. Şükur neler var deyip bunu yüzüne karsi cok problem yapmiyorum ama bunaldim, sizin eslerinizin de var mi bu aliskanligi normal mi yoksa bana mi tuhaf geliyor..
Öğretmenler okey,kağıt vb. Oynamıyormu?
Siz öğretmenseniz neyi kendinize yakıştıracaksınız kahveye giden adamla olamam mı demek istiyorsunuz? Bunun öğretmenlikle ne ilgisi var?

Arkadaşlarla bir araya gelmek erkeklerin hoşuna gidiyor, işin içine oyun da girince malesef saatler nasıl geçiyor anlaşılmıyor. Tabi bunlar iyi alışkanlıklar değil ama neler neler duyuyoruz çok da kötü de diyemeyiz belki.

Kizlar merhaba uzun suredir aklimi kurcalayan seyi sizle de paylasayim. 10 senelik evliyim eşim eskiden ramazan gunlerinde haftasonu kahveye giderdi ama simdi Covid'den sonra haftada 1-2 kez kuzenlerinden olusan grupla kahvede okey oynuyor,gelecegim dedigi saatte gelmiyor. Kendini begenmislik olarak algilamayin ama ben kahveyi babam yasinda adamlar gider diye dusunuyorum, ben ogretmenim kendime yakistiramiyorum boyle aliskanligi kahve nedir ya diyorum. Şükur neler var deyip bunu yüzüne karsi cok problem yapmiyorum ama bunaldim, sizin eslerinizin de var mi bu aliskanligi normal mi yoksa bana mi tuhaf geliyor..
Yurtdisindayim eşimin ve benim iyi mesleklerimiz var, standartlarimizda yerinde bunlar kahve kültürüne bağlanacak şeyler değil ki... eşim icin arada arkadaşlarla buluşup okey masasına oturulacak ve o kahvenin dürümü yenecek. Bu onun hayatı adamın hayatını üstüme geçirmedim ki ben. Cok eğlenceli bir grupları var. Bazen ben bile o ortamda olmak istiyorum.

Back
X