Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Allah sevinçle sonuçlandırsın
O hissi bende hep yaşadığım için artık test yapmak istemiyorum

Bizimkide aşırı karşı sürekli uyarıyor çok çocuğun çok derdi var diyip duruyor benim de modum düşmüyor desem yalan olur
Yanlız değilmişim bu kaynanalar neden hep aynı.. kayınvalidemde duyunca ne zorunuz vardıdan başladı etmediği olumsuz cümle brakmadı sanki ona baktıracaktım bütün modumu yerlebir etmişti şimdi doktor ne dedi diye her muayeneden sonra arıyo bende kısa cvp verip kapatıyorum başta istemedi moralimi bozdu şimdide sormasından bile rahatsız oluyorum

Oyyy ne kadar haklısın. Canım kayinvalidem 1 gün bile bakmaz çocuklara.Yaşı genç kendisi çalışıyor 1 gün işe gidiyim bak desem bakmaz. Asla bırakmam zaten.

Zaten korkuyor ondan öyle diyor. Ben biliyorum başımın etini yiyecek. Ben kırmak istemiyorum ama bazen zorluyorlar herkes bana kızıyor ağzının cevabını ver diye .Allah bilsin ne diyeyim diyorum .Sinirleniyorum ama ne yapayım .
Lafa gelince dünyanın en güzel babannesi oymuş öyle diyor

Ay yine ben yazdım sandım o kadar benziyor ki benim kvdeye
Oda çok iyi babaneymiş çok iyi kv miş herkes ona öyle diyormuş torunları gelinleri çok şanslıymış
Asla bakmaz aslaaaa tahammülsüzdür
Kızım çok küçükken bırakmıştım Bir yere gitmem gerekiyordu döndüğümde Çocuk ağlıyor diye Nasıl kızıyordu çocuğa hatta dövmüştü bence ben sokağa bir geldim çığlık çığlığa hem çocuk hem kvde tüm sokak inliyordu şok oldum hakkımı helal etmem hiç benim kıyamadığım yavruma nasıl vurdun
Bende güvenmiyorum zaten çocuklara sçma sapan şeyler yediriyor Kızıyor azarlıyor aman aman kalsın
Bende hiç cevap vermem idare ederim hep bazen Sağlam lafımı sokarım o kadar hayatta yüz göz olmam
bir kere çalışırken annem rahatsızlandı
Kvdeden destek istemem gerekmişti istemeye istemeye sormak zorunda kaldım
Çocukları servise götüremem korkarım dedi asansör falan evde yalnız kalamazmış herşeyden korkar acayip korkak bir tiptir

O kadar haklısınki insanın morelini bozduktan sonra sorsan ne yazar ya
Ne kadar düşüncesizler
Sen şimdi bide hamilesinya daha hassas düşünüyorsundur
Valla ben bile şimdiden doğumda gelip kalacak yine saçma sapan şeyleriyle beni delirtecek diye geriliyorum
Allah hepimize sabır versin yardım etsin

Bende birgün bile baktırmadım iki çocuğumada bide bulantım vardı kötüydüm o halimle moralimi yerle bir etmiştiya ogünden sonra öyle soğudumki hiç yüz vermiyorum farkında iki günde bir arıyo şimdi ama bende çok kinciyim unutamıyorum.. Kendi annem öyle sevindiki sanarsın ilk çocuğumdu gün sayıyo şimdi öyle heyecanlı onunda torunu kayınvalideninde ama tepkiler bambaşka... Ben hayatımda evlat sevgisinden üstün tat tatmadım biz zaten olursa olur olmassa olmaz dedik rabbim layık gördü karnında kımıldayışını duyman bile ayrı bir heyecan inş pazartesi güzel haberlerini bekliyoruz seninde.. Hamileler hissedermişya kızın olcak öyle hissediyorum..

Cano ben yazacaktım anlatacaktım uzun olur diye yazmadım yeminle .
Bundan 2 sene önce Anneler günü 1 gün önceden hediye almaya gidecektim kendi anneme bile değil kayinvalideme hediye almaya gidiyorum bendeki salaklığa enayiliğe bakın
Neyse dedimki çocuklarla gitsem şimdi düzgün birşey alamam çocuklara baksın hemen gider gelirim.Amannnn aradı aradı çocuklar durmuyor nerede kaldın 10 dakikada bir aradı en sonunda ben sana ne diyorum sen anlamiyormusun gel çocukları al dedi.
Bi geldim ama koşarak başına eşarbı bağlamış yırtınıyor.Suratı asık neredeyse beni dövücek
Ben komşuya gidiyorum tansiyonumu ölçtürecegim dedi daha ben evden çıkmadan komşuya indi komşu da bir bağrınıyor
Bebeleri bıraktı gitti kaç saattir gelmiyor tansiyonum çıktı daha neler neler
Çok darildim ağlaya ağlaya eve geldim
Söyledim sonradan böyle dedin diye ben sormazmiyim lafçı Elif diyor .(Elif abla komşusu )bende o soylemediki ben daha apartmandan çıkmadan sen bağrındın dedim kendi kulaklarimla duydum dedim bozuldu
Amannn anlatsam roman olur
Benim gibi babanne kayınvalide zor bulunur diyor
Bende hee hee deyip geçiyorum.
Ama bir konuda çok şanslıyım Eşim beni çok tutar gerektiğinde kim olursa olsun ağzının cevabını ver altta kalma der. Uzun yazdım kızlar kusura bakmayın
Çok doluyum
Şimdi hamile kalsam neler söyler neler beni bunalıma sokar delirtene kadar uğraşır

İnan öyle kırılmıştımki o hassas dönemimde öyle yapıp sevincimizi kursağımızda braktığı için hala unutamadım gelinlik yaptıramıycam diyemi sinir oldu derdi ne idiyse allaha havale
İnsan kendi torununa bakmaya nasıl tahammülsüz olur şaka gibi.. Aynı benim kayınvalideyi anlattın hiçbir yardımı olmadığı gibi bide niye yaptınız deme hakkını kendinde buldu benimki... En güzeli umursama doğur üçüncüyü sinir olduğuyla kalsın... Çocuklarını düşün nasıl sevicekler acaba bide kızın olursa kızının ömürlük arkadaşı yareni olucak birbirlerine yeticekler..

kızlar günaydın arada girip bakıyorum yola çıktık şimdi kayınbabamlardayız sabah yine yolculuk başlıyor.. dün çok az kahverengi leke gelmiş ilk korktum ama gönlümü rahatlattım kırmızı olmadiktan sonra sıkıntı yok inşAllah.. ağrım da yok elhamdülillah yol 8 saat sürdü normal dedim

Yaaaaa inşallah Arkadaşım ne güzel söyledin umarım yolunda gider herşey
Bende unutamıyorum haksızlıkları kincilik değğl bence hepsi birer travma olarak kalıyor
allah görüyor valla ne diyim
Sen hiiiç takılma bebiş doğsun görür o neyi kaybettiğini

Bende anlatsam roman olur cinsinden
Seni çok iyi anlıyırum yardım alamamak çok zor bir durum
Bende bi kere anneler günü için ona hediye almak için tüm gün gezdim herşeye bi kulp bulur
Neyse sevdiği bir çantası vardı ona benzer bulmak için gez allah gez buldum anneler gününde verdim hiç taktığını görmedim ama sormadımda bigün bana demezmi işte bilmem neresi koptu dandik mallar böyle oluyor diye
Sonra karar verdim hiç yormam kendimi eşim alsın dedim öylede oluyor
Geçen anneler gününde tansiyon aleti almıştı kopmuştum ama hiç çaktırmadım tabi
Benimkinin hediye olayları bombadır
Banada bir kere kuyumcudan köstekli saat almıştı
Ama hakkını yiyemem eşimin benimkide kim haklı kim haksız hiç karışmaz annemi sallama üzme kendini o öyle der anacı değildir allahtan
Yoksa benim kv güç alsa oğlundan varya of of
Bendede daha neler varda formatımızı bozmayalım bunlarda sayfanın havasını değiştiren bir iki reklam arası oldu

Aman aman dikkat et sen yinede
Yolculuk sıkıntı olmaz inşallaj

Kızlar hayırlı sabahlar. Herkese huzurlu bir ömür aile saadeti diliyorum.
Sizden başka yani çekirdek ailenizden başka herkes bi parazittir bunu unutmayın.
Laf söz dalaşına hiç girmeyin . Siz istedikten sonra kime ne. Bana söyleyen oldu cevap vermedim , Alla yerime cevap versin.
Çok özür diliyorum köpek gibi havlayıp dursunlar.
Allah'ın nasibi demiyor insanlar sanki biz yapıyoruz. Ah ahh

Kızlar yarın test yapacağım çift çizgiyi görürsem doğru kan vermeye
Akşama eşime süpriz yapacağım
Çok heyecanlıyım
Çok ümitlenmek istemiyorum ama elimde değil
Ya yarına kadar regl olursam
Yada çift çizgiyi göremezsem sonra regl olursam
Test bozuksa çift çizgi çıkar kanda çıkmazsa
Offff kızlar sürekli kafamda bu sorular
Bugün uyuyamadım
Elimde olmadan heyecan yapıyorum yaaaa yoksa diyorum hayal kırıklığına uğramaktan da korkuyorum
Aklım allak bullak oldu kızlar Allahım ne kadar zormuş beklemek

Kız test yapsana bugun. Varsa çıkar ki.
Hayallerin gerçek olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…