Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasılsınız fıstıklar yaa İlk sayfa da batların yanında adimda gördüm çok mutlu oldum ben hala inanamiyorum
Bende hayal kuruyorum ilk sayfada miş diye yazmasını
Canım sağlıkla kucağına alırsın yavrunu inşallah
Rabbim büyük dileyen isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda
Aminnn

Bende hayal kuruyorum ilk sayfada miş diye yazmasını
Canım sağlıkla kucağına alırsın yavrunu inşallah
Rabbim büyük dileyen isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda
Aminnn
Amin canım çok teşekkür ederim bir an önce hayırlısıyla bebislerimize kavuşuruz inşallah hepimiz

Bende bıraktım yapmayı o tek çizgi sinirimi çok bozuyor
kuzum senin de günün geçiyo galiba nasılsın ne var ne yok
Ayy canım yaa yoruldun sen bir de gecen haftadan beridir dikkat et kendine
tabi cnm bence de herkes kendi kararını vermekte özgür nasıl bir karar veriyorsak sonucu da bizim kimseyi pek te alakadar etmiyor. Rabbim anasız babasız koymasın hiç bir yavruyu kimsenin eline bırakmasın biz zorlansakta bişey olmaz aslan gibi büyütürüz inşallah
ayyy inşallah sabah hemen bakıcam erken yap testi kız merakta koyma bizi
Yarın ilk idrarla yapacağım inşallah forumlarda okudum regl günü yapılması yada regl geçince yapılması gerekiyormuş.
Erken gebelik testi değil ya bendeki normal test
cnm aslında önemli olan adetin gecikmesi değil. Yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçtiği önemli 12. Günden sonra pozitif cıkıyormuş genelde. E döngün kısaysa ancak adet günü çıkar heralde. Döngüsü uzun olanlar ve erken yumurtlayanlar adetten bir hafta bile öğreniyorlar hamiiş olduklarını. Tabi bunun için ovulasyon yapmış olmak lazım. Ya da ilişki tarihi
Nasılsınız fıstıklar yaa İlk sayfa da batların yanında adimda gördüm çok mutlu oldum ben hala inanamiyorum
tatlımmm nasılsın ben de çok mutluyum maşallah hamiş isimler artıyor listemizde

Ben de iyiyim şimdilik canım evet öyle cidden inşallah en kısa zamanda hepimizin isminin yaninda olur

Kızlar günaydın canlarım testi yaptım maalasef negatif
Kocaman tek çizgi yarın regl günüm.
@neybsenden güzel haberler ver inşallah
Günaydın kuzummm olsun canını sıkma hiç hayırlısı diyelim daha yeni başladın inşallah gelecek ay olur. Korunmadan sonra 3 ay fln toparlıyormuş rahim kendini. Gerçi bu kiminde 1 kiminde 6 ay değişiyor. Sende cok beklemezsin umarım tatlım benimm.

Aminn canım hayırlısı olsun inşallah

Dün aşırı yoğun bir gündü yazamadım
Baya yoruldum yatağa kendimi Zor attım
Moral bozmak yok
Rabbim büyük elbetteki Vardır onun Bir bildiği
Benim korkum şu dış gebelikler falanlar filanlar
Kimyasala razıyım kendi kendine sökülürsün gider sonraki ay denersin
Diğer türlüsünde bir süre korunmanı istiyorlar doktorlar..

Biraz önce geldi kırmızıLar
Ben bekleme sürecinde çok stres oluyorum
Olumlu ya da olumsuz bir neticeye bağlanması beni rahatlatıyor Regl olmak beni üzmüyor beni belirsizlik üzüyor gecikme,düşük beta bi garip haller bi bişeyler
Bu durum her konuda geçerli Benim için sosyal hayatım iş hayatım aile hayatım vs vs Belirsizlikten nefret ederim olumsuzda olsa bilicem
Bir çok konuda Takılıp kalmam hiç etrafımdakilerde der hemen nasıl değişiyorsun ama böyleyim napiiim yeterki neticelensin önümüze bakalım
Regli olduktan sonra rahatladım hem kafa hem vucut Olarak hemen geçmişe sünger
Birde şöyle düşünüyordum (İstisnalar hariç)sağlıklı bebek Beta kese Kalp atışı vs gibi şeylerde Normal ilerler
e pekte sağlıklı olmayan neticelerde ısrara gerek yok
gece şeyi düşündüm gitsem dr Lekelenme içşn düşük İğnesi verse almam dedim gerçekten böyle düşündüm
Herşeyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…