- 26 Nisan 2020
- 1.301
- 1.441
- 83
- 37
- Konu Sahibi sagliklihayat
-
- #2.701
Yarın ilk idrarla yapacağım inşallahKız test yapsana bugun. Varsa çıkar ki.
Hayallerin gerçek olsun inşallah.
Ayyy morelim sıfır regl sancılarım başladı.Kız test yapsana bugun. Varsa çıkar ki.
Hayallerin gerçek olsun inşallah.
Hiç moralin bozulmasın ağrıması normal regl olcakmışsın gibi ağrın olur günün geçmeden geçincede durur benim üç hamileliğimdede öyle oldu..Ayyy morelim sıfır regl sancılarım başladı.
Regl olacağım gibi ara ara girip çıkıyor
Bende hayal kuruyorum ilk sayfadaNasılsınız fıstıklar yaa İlk sayfa da batların yanında adimdagördüm çok mutlu oldum ben hala inanamiyorum
Amin canım çok teşekkür ederim bir an önce hayırlısıyla bebislerimize kavuşuruz inşallah hepimizBende hayal kuruyorum ilk sayfadamiş diye yazmasını
Canım sağlıkla kucağına alırsın yavrunu inşallah
Rabbim büyük dileyen isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda
Aminnn
kuzum senin de günün geçiyo galiba nasılsın ne var ne yokBende bıraktım yapmayı o tek çizgi sinirimi çok bozuyor
Ayy canım yaa yoruldun sen bir de gecen haftadan beridir dikkat et kendinekızlar günaydın arada girip bakıyorum yola çıktık şimdi kayınbabamlardayız sabah yine yolculuk başlıyor.. dün çok az kahverengi leke gelmiş ilk korktum ama gönlümü rahatlattım kırmızı olmadiktan sonra sıkıntı yok inşAllah.. ağrım da yok elhamdülillahyol 8 saat sürdü normal dedim
tabi cnm bence de herkes kendi kararını vermekte özgür nasıl bir karar veriyorsak sonucu da bizim kimseyi pek te alakadar etmiyor. Rabbim anasız babasız koymasın hiç bir yavruyu kimsenin eline bırakmasın biz zorlansakta bişey olmaz aslan gibi büyütürüz inşallahKızlar hayırlı sabahlar. Herkese huzurlu bir ömür aile saadeti diliyorum.
Sizden başka yani çekirdek ailenizden başka herkes bi parazittir bunu unutmayın.
Laf söz dalaşına hiç girmeyin . Siz istedikten sonra kime ne. Bana söyleyen oldu cevap vermedim , Alla yerime cevap versin.
Çok özür diliyorum köpek gibi havlayıp dursunlar.
Allah'ın nasibi demiyor insanlar sanki biz yapıyoruz. Ah ahh
ayyy inşallah sabah hemen bakıcam erken yap testi kız merakta koyma biziKızlar yarın test yapacağım çift çizgiyi görürsemdoğru kan vermeye
Akşama eşime süpriz yapacağım
Çok heyecanlıyım
Çok ümitlenmek istemiyorum ama elimde değil
Ya yarına kadar regl olursam
Yada çift çizgiyi göremezsem sonra regl olursam
Test bozuksa çift çizgi çıkar kanda çıkmazsa
Offff kızlar sürekli kafamda bu sorular
Bugün uyuyamadım
Elimde olmadan heyecan yapıyorum yaaaa yoksa diyorum hayal kırıklığına uğramaktan da korkuyorum
Aklım allak bullak oldu kızlar Allahım ne kadar zormuş beklemek
cnm aslında önemli olan adetin gecikmesi değil. Yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçtiği önemli 12. Günden sonra pozitif cıkıyormuş genelde. E döngün kısaysa ancak adet günü çıkar heralde. Döngüsü uzun olanlar ve erken yumurtlayanlar adetten bir hafta bile öğreniyorlar hamiiş olduklarını. Tabi bunun için ovulasyon yapmış olmak lazım. Ya da ilişki tarihiYarın ilk idrarla yapacağım inşallahforumlarda okudum regl günü yapılması yada regl geçince yapılması gerekiyormuş.
Erken gebelik testi değil ya bendeki normal test
tatlımmm nasılsın ben de çok mutluyum maşallah hamiş isimler artıyor listemizdeNasılsınız fıstıklar yaa İlk sayfa da batların yanında adimdagördüm çok mutlu oldum ben hala inanamiyorum
Ben de iyiyim şimdilik canım evet öyle cidden inşallah en kısa zamanda hepimizin isminin yanindakuzum senin de günün geçiyo galiba nasılsın ne var ne yok
Ayy canım yaa yoruldun sen bir de gecen haftadan beridir dikkat et kendine
tabi cnm bence de herkes kendi kararını vermekte özgür nasıl bir karar veriyorsak sonucu da bizim kimseyi pek te alakadar etmiyor. Rabbim anasız babasız koymasın hiç bir yavruyu kimsenin eline bırakmasın biz zorlansakta bişey olmaz aslan gibi büyütürüz inşallah
ayyy inşallah sabah hemen bakıcam erken yap testi kız merakta koyma bizi
cnm aslında önemli olan adetin gecikmesi değil. Yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçtiği önemli 12. Günden sonra pozitif cıkıyormuş genelde. E döngün kısaysa ancak adet günü çıkar heralde. Döngüsü uzun olanlar ve erken yumurtlayanlar adetten bir hafta bile öğreniyorlar hamiiş olduklarını. Tabi bunun için ovulasyon yapmış olmak lazım. Ya da ilişki tarihi
tatlımmm nasılsın ben de çok mutluyum maşallah hamiş isimler artıyor listemizde
Günaydın kuzummm olsun canını sıkma hiç hayırlısı diyelim daha yeni başladın inşallah gelecek ay olur. Korunmadan sonra 3 ay fln toparlıyormuş rahim kendini. Gerçi bu kiminde 1 kiminde 6 ay değişiyor. Sende cok beklemezsin umarım tatlım benimm.Kızlar günaydın canlarım testi yaptım maalasef negatif
Kocaman tek çizgi yarın regl günüm.
@neybsenden güzel haberler ver inşallah
Aminn canım hayırlısı olsun inşallahGünaydın kuzummm olsun canını sıkma hiç hayırlısı diyelim daha yeni başladın inşallah gelecek ay olur. Korunmadan sonra 3 ay fln toparlıyormuş rahim kendini. Gerçi bu kiminde 1 kiminde 6 ay değişiyor. Sende cok beklemezsin umarım tatlım benimm.
Canım ben test yaptım negatifAy evet az kaldı seninde Pazartesi büyük gün desene
Canım ben test yaptım negatif
Senden güzel haberler bekliyorum
Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Doktordan çıkınca mutlaka yaz
Dur sana daha erken günün tam geçsin hem idrara daha geç düşüyorCanım ben test yaptım negatif
Senden güzel haberler bekliyorum
Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Doktordan çıkınca mutlaka yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?