- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
- Konu Sahibi sagliklihayat
-
- #2.741
Olur canım 21 diyelim
İnşallah vardır test yapınca bize de haber ver
Dualarım seninle canım
Inşallah canlar sanci var sabaha kadar olmasam yapcam inşallah güzel haberlerle dönerimmerhaba canım inşallah o akıntılar bebiştendir sabah test yaparsan yaz bari merakta bırakma bizi
merhaba canım hayırlı olsun bebişin maşallahhh düşünüyorum zaten 7 aydır daha olmadı maalesef demekki zamanı var. Benimkiler az daha büyüdüler şükür okula gidecekler kısmetse
Ayy kızlar hakikaten döküldük bu ay hepimiz ama moral bozmak yok canım benim inşallah gelecek ay hepimiz hamiş kalırız. Neyse cok geçmeden sökülmüş bari. Karapisso ne kadar gecikmişti o şekilde beklemek te zor çünkü. Allah tan hayırlısını istiyoruz zaten cnm üzme kendini
Teşekkürler canım daha zamanı var demekki dediğin gibi :) Allah en hayırlı zamanda nasip etsinmerhaba canım hayırlı olsun bebişin maşallahhh düşünüyorum zaten 7 aydır daha olmadı maalesef demekki zamanı var. Benimkiler az daha büyüdüler şükür okula gidecekler kısmetse
İyiyim cnm başladım diyelim ama yumurtlama günü değişti mesela ovulasyona göre gecen ay 10. Gün pik olup 12. Gün çatlamıştı reglin. Şimdi 12. Gün bugün pik oldu daha. Amaa ne bilim sanki olmayacak gibi geliyo arada çalışalım bakalım kısmetOlur canım 21 diyelim
Sen nasılsın bu arada başladınmı çalışmalara
Ohh ne güzel işte beklemek zor yani iyi olmuş Rabbim sağlıkla mutlulukla büyütmek nasip etsinTeşekkürler canım daha zamanı var demekki dediğin gibi :) Allah en hayırlı zamanda nasip etsinBiz de artık zamanı geldi deneyelim olmazsa serbest bişekilde takılırız olana kadar diye düşündük bir denemede hamile kalmışım hevesimiz kursağımızda kaldı biraz ama çokta sevindikde şimdi meyvesini koklayıp seviyoruz çok şükür
Teşekkür ederim size de kalbinizden geçeni en hayırlı şekilde versin RabbimOhh ne güzel işte beklemek zor yani iyi olmuş Rabbim sağlıkla mutlulukla büyütmek nasip etsin
Hoşgeldin cnm aramıza Giresunlumusun adından oyle anladımMerhaba hanımlar ben de aranıza katılmak istiyorum
1 kızım var eylülde 5 yaşını dolduracak inşallah. Artık kardeş için zamanı geldi diyoruz.
Geçen ay 19 haziranda regli olmuştum,bu ay hala olmadım. Cumaya kadar bekleyeceğim eğer olmazsam test yapacağım bakalım hayırlısı
Hoşbuldum canım. Evet giresunluyum koronadan dolayı ailemin yanına geldim. Karantinaya aldım kendimi. Köyde oturuyorlar o yüzden cuma günü çarşıya giderim diyorum. Korkuyorum bu korona denen şeyden o yüzden 3-5 gün geçsin ondan sonra test yaparım diyorum.Hoşgeldin cnm aramıza Giresunlumusun adından oyle anladımmaşallah kızın da en güzel yaşları benim küçükte 5 yasında okula gidecek inşallah kısmetse bizler de bebekle ilgileniriz neden bekliyorsun test yap bence cıkar bayağı olmuş
Canım test yaptın mıMerhaba canım dün adet günümdü gelmedi daha bugün çok alıntım var hatta adet oldum sandim baya yoğun geldi bugün alabilirsem test alcam yarin sabah ilk idrarla yapcam tabi ozamana kadar olmasam Her şeyin hayırlısı kendimi kaptırmak istemediğim için biran önce test yapıp sonucu görmek istiyorum yoksa yok en azında beklemekten ıyidir gün geçtikçe istemsizce umut oluşuyor
Köy en güzeli temiz hava valla biz dört duvara kaldık maalesef cocuklara cok üzülüyorum yazık bu günleri bir daha gelmeyecek. İnşallah hayırlısıyla vardırHoşbuldum canım. Evet giresunluyum koronadan dolayı ailemin yanına geldim. Karantinaya aldım kendimi. Köyde oturuyorlar o yüzden cuma günü çarşıya giderim diyorum. Korkuyorum bu korona denen şeyden o yüzden 3-5 gün geçsin ondan sonra test yaparım diyorum.
Kızım artık sıkıştırıyor beni bizim de bebeğimiz olsun diye. Ben büyük ablayım artık diyor
Bakalım hepimiz için hayırlısı olsun
Ay hadi hayırlısı pike bile geldin demek hadi bu sefer inşallahİyiyim cnm başladım diyelim ama yumurtlama günü değişti mesela ovulasyona göre gecen ay 10. Gün pik olup 12. Gün çatlamıştı reglin. Şimdi 12. Gün bugün pik oldu daha. Amaa ne bilim sanki olmayacak gibi geliyo arada çalışalım bakalım kısmet
Ayyy çok geçmiş olsun Allah korumuş bir anlık herşey şükür birşey olmamış kuzuyaKızlar bebeğim rahatsız. Ateşi var , diş çıkartacak. Başımızdan talihsiz bir kaza geçti. O günden beri halimiz yok. Pek giremiyorum
Bahçede otururken ağzına ot almış farketmedik. Küçük diline yapışmış. Acile gittik orda çıkardılar.
Velhasıl Allah korudu. Yoksa şimdi neylerdik bilmiyorum SEN koru Rabbim.
Evet bugün reglin 13. Günü kuzum muhtemelen yarın çatlar hayırlısı olsun nedense pek umudum yok bu ay hevesim kaçtı biraz sanki 7. Aya girdik ondan mıdır nedir önümüz bayram hava sıcakAy hadi hayırlısı pike bile geldin demek hadi bu sefer inşallah
Merhaba canım Ayy büyük geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış canım yaa Rabbim korusun evlatlarımızı bu tarz birsey bende yaşadım oğlumda midesi yıkanmıştı cok zordu cok iyi anlıyorum seni. Şükür şimdi iyiymiş miniğin Elhamdulillah. İşte cocuklar da boyle büyüyor yüreğimiz hopluyor arada.Kızlar bebeğim rahatsız. Ateşi var , diş çıkartacak. Başımızdan talihsiz bir kaza geçti. O günden beri halimiz yok. Pek giremiyorum
Bahçede otururken ağzına ot almış farketmedik. Küçük diline yapışmış. Acile gittik orda çıkardılar.
O günden beri ateşi 38 lerde seyrediyor. Üzgünüm çokMerhaba canım Ayy büyük geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış canım yaa Rabbim korusun evlatlarımızı bu tarz birsey bende yaşadım oğlumda midesi yıkanmıştı cok zordu cok iyi anlıyorum seni. Şükür şimdi iyiymiş miniğin Elhamdulillah. İşte cocuklar da boyle büyüyor yüreğimiz hopluyor arada.
Ayyy çok geçmiş olsun Allah korumuş bir anlık herşey şükür birşey olmamış kuzuya
Canım çokkk geçmiş olsun. ÜzüldümKızlar bebeğim rahatsız. Ateşi var , diş çıkartacak. Başımızdan talihsiz bir kaza geçti. O günden beri halimiz yok. Pek giremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?