Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa kuuzumm bende şimdi senden haber varmı diye gelmiştim. En güzelini yapıyorsun tabiki önümüze bakmak lazım üzülmek daha cok yıpratır. Tabi hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda sağlıkla gelicek bebikin belki de hepimiz bazen bu şekilde kimyasal yaşıyoruzdur kan tahlili yaptırdığın için biliyorsun. Tahlil sonucu olmasa bilemezdik aklıma geliyor bazen benimde o zaman yeni batı yazayım canım. Üzme kendini tamam mı

Ah eksik olma canım benim aynen üzülmek yok
Kimyasalmış tahminettiğimiz gibi aynen bir çok kadın yaşıyor
Herşeyin hayırlısı

Dur sana daha erken günün tam geçsin hem idrara daha geç düşüyor
Canım bende hayırlısını istiyorum
Rabbim hayırlı zamanda verir
Regl sancılarım dün 2 defa hafif hafif yokladı şimdi birşey yok
Kız beni şüphelendiren ne oldu 10 gündür göğüslerim ağrıyor hala ara ara yanları ağrıyor.
Bende çok beklemem inşallah olacaksam biran önce regl olurum
Beklemek çok zor yaaa

Oyy kuzişkom ya dimi ne bekledik beeeeh
Ama sen baya çalıştın dur bakalım yarın olmadı kan ver bari
Testler yanıltığı için kan daha iyi diyordum Artık kan vermekte benim için kabus olur şimdi
bir dahakine 2 ay geçmeden gitmem o da direkt ultrason

Bende öyle düşünüyorum
Yarın beklerim gelmez ise
Birgüne kan veririm
Şuan göğüs ağrımdan başka bir şey yok
Kız ultrasyon en sonraki iş
Gözün korktu yani

Balkupumm merhaba canım yarın bat nasılsın ne var ne yok inşallah kırmızılar gelmemiştir
Merhaba canım dün adet günümdü gelmedi daha bugün çok alıntım var hatta adet oldum sandim baya yoğun geldi bugün alabilirsem test alcam yarin sabah ilk idrarla yapcam tabi ozamana kadar olmasam Her şeyin hayırlısı kendimi kaptırmak istemediğim için biran önce test yapıp sonucu görmek istiyorum yoksa yok en azında beklemekten ıyidir gün geçtikçe istemsizce umut oluşuyor

Bizim 42 günlğk
Oğlum 3 buçuk yaşında 42 günlük yakışıklı bir minnoşumuz var şuan. İyi ki olmuş diyoruz :) Oğlum kardeşini çok seviyor tam zamanında yapmışız daha küçük olsa anlamazmış daha büyük olsa da bu kadar şeker olur muydu bilemiyorum ama yarım yamalak konuşmasıyla kardeşini sevmesine ayrı bir aşık olduk biz :) hayaller kuruyoruz yürüyemeye başlayınca parka gidicez, babası bisiklet sürmeye götürecekmiş onları öyle söylüyor :) bütün gün tatlı bebiş diye dolaşıyor öpüyor, kardeşinin saçlarını okşayıp kokluyor herşeye yardım ediyor bezini beraber değiştiriyoruz, banyosunu beraber yaptırıyoruz, beraber uyutuyoruz benim işim varken kardeşini oynatıyor :) tek evlat çok güzeldi ama böyle ikisini izlerken ağlıyoruz resmen tadına doyamıyoruz iyi ki diyoruz zor ama o kadar güzel ki.. Eşiniz yardımcı oluyorsa hiç düşünmeden yapın derim bal gibiler bal :)

İnşallah canım bugün regl olmazsam bir kaç gün bekleyim diyorum.
Canım bugün test yaptım kimseye demeden sessizce sabah baktım hiçbir şey yok gibiydi dikkatlice bakınca hayalet çizgi görünüyor ama varla yok arası. Emin olamadım arkadaşıma gösterdim o hemen gördü ayyy var dedi.
Bende tam emin olamadığım için kimseye birşey demek istemedim.Bir iki gün geçsin istedim.Çünkü görülmeyecek kadar yani 10 saniye filan bakınca görüyorsun.
Az önce lavaboya gittim birde ne göreyim kırmızılıklar almış başını gidiyor .
Bu ayy ben aşırı stres yaptım hatta şu iki gün aşırı gerginim belki regl beni rahatlatır.
Valla ne yalan söyleyim üzülmedim
Hatta ben aşırı stres yaptım elimde olmadan sürekli vücudunu dinliyorum bir ara dedimki vazmıgeçsem çok stres oldum.Bu bekleyiş insanı yoruyormuş bunu anladım.
Ben her zaman dua ediyorum hakkımda hayırlısı zamanında gelsin diye hayırlısı ise olsun.
Yıllardır bekleyen insanları şimdi daha iyi anladım Rabbim beklemesin kolay değilmiş insan yıpranıyor malesefffff.

Cano kırmızılar derken testeki çizgiler mi belirginleşmiş

Canım ben regl oldum yeni bat 14 Ağustos ekleyebilirsin beni

İnşallah vardır test yapınca bize de haber ver
Dualarım seninle canım

merhaba canım inşallah o akıntılar bebiştendir sabah test yaparsan yaz bari merakta bırakma bizi
merhaba canım hayırlı olsun bebişin maşallahhh düşünüyorum zaten 7 aydır daha olmadı maalesef demekki zamanı var. Benimkiler az daha büyüdüler şükür okula gidecekler kısmetse
Ayy kızlar hakikaten döküldük bu ay hepimiz ama moral bozmak yok canım benim inşallah gelecek ay hepimiz hamiş kalırız. Neyse cok geçmeden sökülmüş bari. Karapisso ne kadar gecikmişti o şekilde beklemek te zor çünkü. Allah tan hayırlısını istiyoruz zaten cnm üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…