Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet bugün reglin 13. Günü kuzum muhtemelen yarın çatlar hayırlısı olsun nedense pek umudum yok bu ay hevesim kaçtı biraz sanki 7. Aya girdik ondan mıdır nedir önümüz bayram hava sıcak
Hevesin kaçsın kaçsın daha iyi
kafa boşaldığı boşverdiği zaman hamile kalıyor herkes iyice sal
Bence zaten hepimiz kafaya takıp çok istediğimiz için tuturamadık☹
Evet insanın hevesi kaçıyor gerçekten
Son zamanlar geçmiyor falan zor işmiş
Hepimize bol sabır Ve rahatlık inşallah

Evet bugün reglin 13. Günü kuzum muhtemelen yarın çatlar hayırlısı olsun nedense pek umudum yok bu ay hevesim kaçtı biraz sanki 7. Aya girdik ondan mıdır nedir önümüz bayram hava sıcak
Kuzum senin 7. ayda hevesin kaçmış
Benim daha 2. Ayda kaçtı.
İnanki bende 2 gündür seni düşünüyorum.
Çalışmalara başlayalı daha 2 ay oldu pes ettim senin 7 ay olmuş acaba bir bıkkınlık geldimi diye inanki düşündüm.
Eşim dediki bugün kafaya çok takıyorsun ilişki olacak diye şartlandırıyorsun dedi

Olacağı da varsa olmaz oluruna bırak hakkımızda hayırlısı ne zaman ise o zaman olur dedi .Bende yumurtlamayı kaçırmamak adına dedim
Ayyyy ne dedi yumurta mumurta hikaye Rabbim verdikten sonra olur zaten dedi .
Öylece kaldım karşısında birşey diyemedim öyle tabiki dedim.
Bundan sonra tütsü mütsü de işe yaramaz artık

Oyy kuzum benim gecer inşallah canım Rabbim safi adıyla şifa versin. Oyle düşünüyorum bende acıkcası zamanı vardır mutlaka hayırlısıyla ve sağlıkla gelsinler inşallah en önemlisi cnm

İnşallah kuzum oyle yani maalesef stres etkili. Hevesim şoyle deniyorum değerlendiriyorum ama eşimi de cok sevdiğimden oluyo zaten e olacağı var sa da ask bebeği olur olmaz sa da keyifler yerinde

Cnm aynen gecen aylar ates ölçme fln yapıyordum yapmıyorum bu ay sadece ovulasyon yaptım yarın çatlayacak muhtemelen bir daha da onu da yapmam bir de bata kaç kaldı diye saymicam o da büyük bir stres bence. Kız zaten hamile ya da bebekli olunca eşlerle cok yakınlaşamıyoruz vakit olmuyo halimiz kalmıyor. işte bu fırsat bu fırsat rahatken ağlayan süt isteyen yokken olsun yani romantizm  kocana oyle de sen cnm bu fırsatlar bir daha ele gecmez bak hamiş kalırsan

Ovu zamanlarını ilişki olması gereken günlerde Eşlere çaktırmadan gelişi güzel oluyormuş gibi yapmak lazım adamlar kendini damızlık gibi hissedecek bu gidişle

Wow zeki hatun işte

Merhaba 23 aylık bir oğluşum var tam düşünmeye başladık korona çıktı erteledik bat 7 ağustos inş.bir kızımız olur

Kızlar bu ara kimse de ses yok bayram hazırlığı fln mı yapıyonuz N Nazlim0634 N neyb regl ler bittimi canlar. Ben çatlamayı gördüm artık test yapmicam bakalım beklemedeyim pek umudum da yok okullar açılınca doktora giderim heralde artık 8.aya girmiş olur o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…