- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
- Konu Sahibi sagliklihayat
-
- #2.781
Evet canım temizliğe başladım regl'im bitmedi dahaKızlar bu ara kimse de ses yok bayram hazırlığı fln mı yapıyonuzN Nazlim0634 N neyb regl ler bittimi canlar. Ben çatlamayı gördüm artık test yapmicam bakalım beklemedeyim pek umudum da yok okullar açılınca doktora giderim heralde artık 8.aya girmiş olur o zaman.
Hadi bakalım hayırlısıyla Bu ay olsun inşallah arkadaşımKızlar bu ara kimse de ses yok bayram hazırlığı fln mı yapıyonuzN Nazlim0634 N neyb regl ler bittimi canlar. Ben çatlamayı gördüm artık test yapmicam bakalım beklemedeyim pek umudum da yok okullar açılınca doktora giderim heralde artık 8.aya girmiş olur o zaman.
aynen bende oyleyim biliyormusun olursa olur modundayım büyük oğlan havuzda kulağı enfeksiyon olmuş galiba onunla uğraşıyorum ilacıydı yemeğiydi fln derken gün bitiyo epey huysuz şu an çünkü. Bazen diyorum acaba 3 cocukla nasıl olacakEvet canım temizliğe başladım regl'im bitmedi daha
Benimde pek umudum yok akışına bıraktım
Kendimi başka şeylere verdim.
Elişi filan yapıyorum tv izliyorum kafaya takmamaya çalışıyorum açıkçası
Böyle olunca olursa olur moduna girdim
inşallah cnm yaa hayırlısıyla hepimizin olsun. Bayram da yakın ya biraz ondan da soğuduk galiba bu işlerdenHadi bakalım hayırlısıyla Bu ay olsun inşallah arkadaşım
Aklımdasınız ara ara bakıyorum kimse yazmayınca bende yazmıyorum regli olanlanr regl döneminde bir sessizliğe bürünüyor bence konu tekrar açılmamış olduğu için moda giremiyor o durumdayken konudan epey uzaklaşıyor
sanki bebek planım yokmuş gibi hissediyorum şuan
Benim bitmedi henüz bakakım bitince moda girecekmiyiz
Ovu testi alcam yine N Nazlim0634 sende bu ay full çalışmıycaksan alabilirsin
Ben temizlik yapmıyorum valla badana boya düşğnğyoruz ondan sonra temizlik inşallah durumlar bu
Kızlar bebeğim rahatsız. Ateşi var , diş çıkartacak. Başımızdan talihsiz bir kaza geçti. O günden beri halimiz yok. Pek giremiyorum
Bahçede otururken ağzına ot almış farketmedik. Küçük diline yapışmış. Acile gittik orda çıkardılar.
Velhasıl Allah korudu. Yoksa şimdi neylerdik bilmiyorum SEN koru Rabbim.
Yaaa canım neden oyle oluyor acaba inşallah düzelir değişir hersey mucizen olur seninKızlar bende çok giremiyorumdün hastaneye yatışım yapıldı serum ve iğne vuruldu pıhtılı kanamam var ve bebeğin kesesi gelişmiyor aksine küçülüyor
kalp atışını duymuştum şuan kendisi bile görünmüyor
kendimi her şeye hazırladım vardor bunda da bir hayır.. Rabbim öyle yaratmışki vücudumuzu embriyo sağlıklı değilse atıyormuş vücuttan.. Nasip bakalım önümüzdeki haftalar ne olacak.. hayırlısı için dua edin
AA hayırlı olsun cnm sağlıkla tutunsun büyüsün inşallah vardır bir hayır diyelim için rahat eder tabi gidebilirsin. Adet günün Geçmiş miydiMerhaba geçen gün buraya mesaj yazmıştım ve bugün test yaptım pozitif çıktı. Eczacıdan folik asit istedim aile hekimi yazsın dedi.
Memlekete geldiğim için hastaneye falan gitmek istemiyordum ama pazartesi gideceğim galiba
Ayyy okuyunca inanamadım.Çok üzüldümKızlar bende çok giremiyorumdün hastaneye yatışım yapıldı serum ve iğne vuruldu pıhtılı kanamam var ve bebeğin kesesi gelişmiyor aksine küçülüyor
kendimi her şeye hazırladım vardor bunda da bir hayır.. Rabbim öyle yaratmışki vücudumuzu embriyo sağlıklı değilse atıyormuş vücuttan.. Nasip bakalım önümüzdeki haftalar ne olacak.. hayırlısı için dua edin
Çok sevindim canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahMerhaba geçen gün buraya mesaj yazmıştım ve bugün test yaptım pozitif çıktı. Eczacıdan folik asit istedim aile hekimi yazsın dedi.
Memlekete geldiğim için hastaneye falan gitmek istemiyordum ama pazartesi gideceğim galiba
Hayırlı olsun çok sevindimMerhaba geçen gün buraya mesaj yazmıştım ve bugün test yaptım pozitif çıktı. Eczacıdan folik asit istedim aile hekimi yazsın dedi.
Çok geçmiş olsun canımaynen bende oyleyim biliyormusun olursa olur modundayım büyük oğlan havuzda kulağı enfeksiyon olmuş galiba onunla uğraşıyorum ilacıydı yemeğiydi fln derken gün bitiyo epey huysuz şu an çünkü. Bazen diyorum acaba 3 cocukla nasıl olacakçok yoruyorlar şu an çamaşırlar ev başını aldı gidiyo. İyi yapmışsın cnm başka uğraşlar bulmak en güzeli kafa dağılır biraz
inşallah cnm yaa hayırlısıyla hepimizin olsun. Bayram da yakın ya biraz ondan da soğuduk galiba bu işlerdencanımız tatil istiyor hava cok sıcak burda maalesef evde kaldık ama okul fln açılsaydı hayırlısıyla bakalım. Ovu yaptım ben 2 gün geç oldu çatlama pik fln demekki her ay aynı tarihte olmuyor. O yüzden al bencede. En azından o günler moda girersin
Canım benim çok geçmiş olsun.aynen bende oyleyim biliyormusun olursa olur modundayım büyük oğlan havuzda kulağı enfeksiyon olmuş galiba onunla uğraşıyorum ilacıydı yemeğiydi fln derken gün bitiyo epey huysuz şu an çünkü. Bazen diyorum acaba 3 cocukla nasıl olacakçok yoruyorlar şu an çamaşırlar ev başını aldı gidiyo. İyi yapmışsın cnm başka uğraşlar bulmak en güzeli kafa dağılır biraz
inşallah cnm yaa hayırlısıyla hepimizin olsun. Bayram da yakın ya biraz ondan da soğuduk galiba bu işlerdencanımız tatil istiyor hava cok sıcak burda maalesef evde kaldık ama okul fln açılsaydı hayırlısıyla bakalım. Ovu yaptım ben 2 gün geç oldu çatlama pik fln demekki her ay aynı tarihte olmuyor. O yüzden al bencede. En azından o günler moda girersin
Aaaaa üzüldüm ama inşallah tutunur stres yapma daha zorlaşır işler yapmamak eldeymiş gibiKızlar bende çok giremiyorumdün hastaneye yatışım yapıldı serum ve iğne vuruldu pıhtılı kanamam var ve bebeğin kesesi gelişmiyor aksine küçülüyor
Ay valla öyle ciddi ciddi düşününce soğuyor insan mantık işi değil 3,4,5 bu zamanda ama gönül ferman dinlemiyorCanım benim çok geçmiş olsun.
Bende bazen ev işlerinden nefes alamiyorum bazen bıkıyorum hatta yetişemiyorum
Çocuklar evde sürekli dağıtıyorlar ne kadar onlar toplasa da benim topladığım gibi olmuyor. Çocukları dört duvar arasına sıkışmış çok üzülüyorum onları da anlıyorum.
Bazen kendi kendime diyorum şimdiden böylesin 3.ile nasıl olur
Vallahi benimde bu ara kafam baya karışık hatta bunalımdayım diyebilirim
Allah yardımcımız olsun
Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahMerhaba geçen gün buraya mesaj yazmıştım ve bugün test yaptım pozitif çıktı. Eczacıdan folik asit istedim aile hekimi yazsın dedi.
Canim benim bat 9agustos gibi duruyor bakalim artık bu aydan sıfır umut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?