Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım temizliğe başladım regl'im bitmedi daha

Benimde pek umudum yok akışına bıraktım
Kendimi başka şeylere verdim.
Elişi filan yapıyorum tv izliyorum kafaya takmamaya çalışıyorum açıkçası
Böyle olunca olursa olur moduna girdim

Hadi bakalım hayırlısıyla Bu ay olsun inşallah arkadaşım
Aklımdasınız ara ara bakıyorum kimse yazmayınca bende yazmıyorum regli olanlanr regl döneminde bir sessizliğe bürünüyor bence konu tekrar açılmamış olduğu için moda giremiyor o durumdayken konudan epey uzaklaşıyor
sanki bebek planım yokmuş gibi hissediyorum şuan
Benim bitmedi henüz bakakım bitince moda girecekmiyiz
Ovu testi alcam yine N Nazlim0634 sende bu ay full çalışmıycaksan alabilirsin
Ben temizlik yapmıyorum valla badana boya düşğnğyoruz ondan sonra temizlik inşallah durumlar bu

aynen bende oyleyim biliyormusun olursa olur modundayım büyük oğlan havuzda kulağı enfeksiyon olmuş galiba onunla uğraşıyorum ilacıydı yemeğiydi fln derken gün bitiyo epey huysuz şu an çünkü. Bazen diyorum acaba 3 cocukla nasıl olacak çok yoruyorlar şu an çamaşırlar ev başını aldı gidiyo. İyi yapmışsın cnm başka uğraşlar bulmak en güzeli kafa dağılır biraz
inşallah cnm yaa hayırlısıyla hepimizin olsun. Bayram da yakın ya biraz ondan da soğuduk galiba bu işlerden canımız tatil istiyor hava cok sıcak burda maalesef evde kaldık ama okul fln açılsaydı hayırlısıyla bakalım. Ovu yaptım ben 2 gün geç oldu çatlama pik fln demekki her ay aynı tarihte olmuyor. O yüzden al bencede. En azından o günler moda girersin

canım çok geçmiş olsun nnasıl oldu şimdi

Kızlar bende çok giremiyorum dün hastaneye yatışım yapıldı serum ve iğne vuruldu pıhtılı kanamam var ve bebeğin kesesi gelişmiyor aksine küçülüyor
kalp atışını duymuştum şuan kendisi bile görünmüyor
kendimi her şeye hazırladım vardor bunda da bir hayır.. Rabbim öyle yaratmışki vücudumuzu embriyo sağlıklı değilse atıyormuş vücuttan.. Nasip bakalım önümüzdeki haftalar ne olacak.. hayırlısı için dua edin

Yaaa canım neden oyle oluyor acaba inşallah düzelir değişir hersey mucizen olur senin bol bol konuş annesi duyar seni tutunsun inşallah cnm benim

AA hayırlı olsun cnm sağlıkla tutunsun büyüsün inşallah vardır bir hayır diyelim için rahat eder tabi gidebilirsin. Adet günün Geçmiş miydi

Ayyy okuyunca inanamadım.Çok üzüldüm
Ne diyeceğimi bilemedim şuan Allah'tan umut kesilmez tabiki
Dualarım seninle canım Rabbim bizlerden daha iyi bilir herşeyi
İnşallah mucize olur kucağına alırsın

Çok sevindim canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Tabiki hastaneye gitsen daha rahat edersin

Hayırlı olsun çok sevindim

Çok geçmiş olsun canım
Sorma bir tatil ne iyi gelirdi hem zaman geçerdi hemde kafaları boşaltmaya çoluğa çocuğa Falan...bizde birşey yapmadık Bu sene okulların açılmasını hem istiyorum hem istemiyorum nasıl olacak

Canım benim çok geçmiş olsun.
Bende bazen ev işlerinden nefes alamiyorum bazen bıkıyorum hatta yetişemiyorum
Çocuklar evde sürekli dağıtıyorlar ne kadar onlar toplasa da benim topladığım gibi olmuyor. Çocukları dört duvar arasına sıkışmış çok üzülüyorum onları da anlıyorum.
Bazen kendi kendime diyorum şimdiden böylesin 3.ile nasıl olur
Vallahi benimde bu ara kafam baya karışık hatta bunalımdayım diyebilirim
Allah yardımcımız olsun

Aaaaa üzüldüm ama inşallah tutunur stres yapma daha zorlaşır işler yapmamak eldeymiş gibi
ay ne zormuş bu işler pıt pıt doğurmuşuz hiç haberimiz olmadan
Rabbim hayırlısını nasip etsin

Ay valla öyle ciddi ciddi düşününce soğuyor insan mantık işi değil 3,4,5 bu zamanda ama gönül ferman dinlemiyor

Çok teşekkür ederim darısı sizlerin başına inşallah. Evet ben en iyisi doktora giderim içim rahat eder

Bu aydan hicbisey Anlamadim yarin yumurtlama günümmüş nezaman geldi noluyo anlamadim valla kizlar en iyisi hiçbirşey takip etmemekmis akışına bırakınca eminimki test gününün gelmesi yakındır salladım bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…