Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay valla öyle ciddi ciddi düşününce soğuyor insan mantık işi değil 3,4,5 bu zamanda ama gönül ferman dinlemiyor
Gönül istiyor evet kendi adıma konuşuyum çok istiyorum ama kendimi yıpranmış hissediyorum gerçekten kendime vakit ayıramıyorum
Zamana bakıyorum o kadar zor ki 3 çocuk mu filan oluyorum virüs bir tarafdan zaten
Ama kendime söz geçiremiyorum bir türlü
Kızlar siz beni boş verin bu aralar ben bunalımlardayım ne düşüneceğimi bende kestiremiyorum
Galiba Akışına bırakmak en güzeli olacak
Rabbim ne eylerse en güzelini eyler

cok gecmis olsun Allah'ım yardımcın olsun inşallah

Günaydın sagliklihayat topigin taa en basında bi yazmıştım sonra bildirim gelmeyince unuttum burayı haziran da baslicaktim ya ben ilk aydan tuttu çok sukur biraz sürprizli geldi 2. Bebegim kesemi de gördüm çok sukur rabbim isteyenlere de nasip etsin

okul açılmazsa hepimiz güzelce deliririz kız evde
bende cnm ya bu hafta işleri boşladım biraz hemen her yer başını aldı gitti yetişemiyorum senin de dediğin gibi Allah gücümüzü kuvvetimizi artırsın
Canim benim bat 9agustos gibi duruyor bakalim artık bu aydan sıfır umut
inşallah bu ay sağlıkla gelir cnm ekledim
ay evet hatırladım maşallah kız ne güzel hayırlı uğurlu olsun inşallah kuzum.
Darısı bekleyen herkese olsun

Kızlar benim bata 8 gün kaldı ama bu ay Hiiç heyecanım yok nedense. Galiba tedavisiz olmayacak bizim. Okullar açıldıktan sonra doktora giderim artık. Gecen ay yerimde duramıyordum erken olmasına rağmen gebelik testi yapmıştım hatta her ay erkenden yapıyorum bat gelmeden koca negatifleri görmek için . test mest yapmicam amaaan uf içim daraldı yani anlayacağınız kafamda kentsel dönüşümler

hiç beklemediğimiz anda geliyor canım relax olmak lazım

Aynen öyle bende hic bahsetmiyorum kendimebu konuyu

Saol kuzucum aynen darısı isteyen herkese olsun insallah

Canımmm aklımdasın hep nasılsın bebiş nasıl inşallah güzel haberler bekliyorum senden dualarımdasın

Allah razı olsun canım iğnelere devam ediyorum pıhtılı gelmiyor şuan iğneler bitince nasıl olacağım bakalım

Merhaba canım sen cok olmamıştı denemeye başlayalı galiba oyle hatırlıyorum ne tedavisine başladın. Ben 7 ay oldu hala bişey yok doktora da gitmedim
9 ay oldu canım aşılama da oldum tutmadı. Göbekten iğne de vuruldum yumurta çoğaltmak için olmadı. Klomen denedim olmadı. Bu ay macun kullanıyoruz eşimle fostimon günlük 300 ml iğne vuruluyorum yarın kontrolüm var bakalım çok masraflı ya 2065 tl tuttu bu ayki iğneler.Çatlatma iğnesiyle kendimiz deneyeceğiz. Yarın kontrolüm var bakalım.

allah yardımcın olsun bacım inş.sende bebişte iyisinizdir

Yaa evet masraflıymış inşallah emekler de boşa gitmez Rabbim hemen verir hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…